Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

mrb kızlar bi hesap kitap yapalım dedik daha yapamadık ya :)))) benim şimdi size sormak istediğim şu 3 aşşa 5 yukarı bu söz olayı için ne kadar bütçe ayırmamız lazım sözü ben kendim yapmak istiyorum yani aile arasında bizim adetimiz erkeğe ne alınıyosa kız tarafı ödüyo kıza ne alınıyosa erkek tarfı ödüyo yakın zamanda söz yapmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çünkü ben çalışıyorum ve işimde pek mutlu değilm bütçemi 3 assa 5 yukarı toparladıktan sonra çıkma gibi bir problemim var bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden herkeslere tşkler... :)))))))))

valla aynı konuyu bende merak ediyorum..para olaylarını bi ayarlasam bende çıkıcam işten :31:
ama sözde çok masraf olmaz ki yani ne alınacak ki, nişanda daha fazla olur bence bohçası kıyafeti falan..
tabi sizin adet nasıl bilemem sözde :26:

valla aynı konuyu bende merak ediyorum..para olaylarını bi ayarlasam bende çıkıcam işten :31:
ama sözde çok masraf olmaz ki yani ne alınacak ki, nişanda daha fazla olur bence bohçası kıyafeti falan..
tabi sizin adet nasıl bilemem sözde :26:

bize yardımcı olur inş kızlar
cnm bizde extra nişan olmaz sözde yapılır her alişveriş yani şöyle düşün niişanda ne alınırsa bizde de sözde alınır ve yapılır extra nişan olmayacağı için...

bebe yaka model hariç diğerleri bana isteme için açık geldi :8:

Canım benim boyum en fazla 1,60 kısa durması zaten imkansız o mankenler 1,75' ten aşağı değil manken ölçülerine bakıyorum zaten yoksa bende isteme günümde masum olmak istiyorum.. :27:
Elbise olacaksa etek kısmı dizlerin altında kalem olması hem romantik hem masum zaten..
O bebe yaka benimde hoşuma gitti ama bol iniyor aşağı zaten zayıfım, 43 kiloyum ben iyice çuval gibi durmasın diye korktum.
Bir de stiletto ayakkabılarla kalem etek tarzı elbiseler daha hoş duruyor.

Canım benim boyum en fazla 1,60 kısa durması zaten imkansız o mankenler 1,75' ten aşağı değil manken ölçülerine bakıyorum zaten yoksa bende isteme günümde masum olmak istiyorum.. :27:
Elbise olacaksa etek kısmı dizlerin altında kalem olması hem romantik hem masum zaten..
O bebe yaka benimde hoşuma gitti ama bol iniyor aşağı zaten zayıfım, 43 kiloyum ben iyice çuval gibi durmasın diye korktum.
Bir de stiletto ayakkabılarla kalem etek tarzı elbiseler daha hoş duruyor.

oo ne kadar zayıfmışsın sen :53:
bende 51 kiloyum o kalem tarzı etek yada elbiseler bize yakışır bence.:27:.istemeyede dediğin gibi daha uygun düşer..
sadece önü açık olmasın o zman ona dikkat et kahve falan verirken hoş durmaz :34:

Son düzenleme:
cnm bizde extra nişan olmaz sözde yapılır her alişveriş yani şöyle düşün niişanda ne alınırsa bizde de sözde alınır ve yapılır extra nişan olmayacağı için...

hmm o zaman haklısın biraz masraflı olabilir söz..
ama o da size bağlı herkesin ne aldığı farklı olabliyor :26:

Söz de bir takım kıyafet alınıyor kıza, nişan tepsisi, çiçeği, çikolatası bir de yüzükler başka birşey olmuyor benim bildiğim, bohça işi de Nişanda oluyor.
Kişilere kalmış, hemen yapalım derseniz 1-1,5 bin arası tutuyormuş, onun dışındaki herşey teferruat.

oo ne kadar zayıfmışsın sen :53:
bende 51 kiloyum o kalem tarzı etek yada elbiseler bize yakışır bence.:27:.istemeyede dediğin gibi daha uygun düşer..
sadece önü açık olmasın o zman ona dikkat et kahve falan verirken hoş durmaz :34:

Elbiseden vazgeçtim siyah dantel var zaten, beyazı her yerde giyemeyeceğimde ortada, mesela düğünde giymem geline saygısızlık.
E nerde giyicem ben bunu.. :53:
Keşke ayakkabılarımı pembe almasaydım..:26:
Dantel bluz beğeniyorum renk beyaz, siyah, ekru pembe çok zor yok yani..:50:
Ekru veya krem alsam, eteği pembe alamam ayakkabılar pembe, su yeşili alsam pembe ne alaka? :37:
Mecburen eteği dantelli ekru veya krem üzerine de şeker pembesi şifon gömlek ya da bluz bulmam lazım.. :ssz:

Elbiseden vazgeçtim siyah dantel var zaten, beyazı her yerde giyemeyeceğimde ortada, mesela düğünde giymem geline saygısızlık.
E nerde giyicem ben bunu.. :53:
Keşke ayakkabılarımı pembe almasaydım..:26:
Dantel bluz beğeniyorum renk beyaz, siyah, ekru pembe çok zor yok yani..:50:
Ekru veya krem alsam, eteği pembe alamam ayakkabılar pembe, su yeşili alsam pembe ne alaka? :37:
Mecburen eteği dantelli ekru veya krem üzerine de şeker pembesi şifon gömlek ya da bluz bulmam lazım.. :ssz:

siyah etek pembe gömlekde olur eğer ayakkabın pembeyse..
aslında su yeşili olmaz demişsin de uyabilir gözümün önüne getirdim de bi :23:

siyah etek pembe gömlekde olur eğer ayakkabın pembeyse..
aslında su yeşili olmaz demişsin de uyabilir gözümün önüne getirdim de bi :23:

Evet olur dediğin gibi, su yeşili etek oluyor ama üzerine yine pembe giymem gerekiyor canım üst olarak, bende çok renkli olmaması adına daha sade, davetlik olsun diye eteği krem tonlarında dantelli düşünmüştüm. :31:

Evet olur dediğin gibi, su yeşili etek oluyor ama üzerine yine pembe giymem gerekiyor canım üst olarak, bende çok renkli olmaması adına daha sade, davetlik olsun diye eteği krem tonlarında dantelli düşünmüştüm. :31:

doğru diyosun çok renkli olur:ssz:
ama ekru etek üstüne pembe gömlek olursa yine renkli olur..yani benim fikrim canm:17:
ah şu pembe ayakkabı bozdu iş :27:

ee anlatsana ayakkabıyı da aldın mı canm :52:

CAnım allah yardımcınız olsun artık ağlacaktım neredeyse o kadar yürüdüm ki.. Elbisem pudra pembe yada dizlerde bende ince kemeri var aşağı doğru bol kesim iniyor :) Ayakkabı da aldım gizli platform kırık beyaz ay en çok ona bittim aslında stiletto istiyordum yok giyince hiç sevmedim bunu görünce bayıldımmmm:16:

CAnım allah yardımcınız olsun artık ağlacaktım neredeyse o kadar yürüdüm ki.. Elbisem pudra pembe yada dizlerde bende ince kemeri var aşağı doğru bol kesim iniyor :) Ayakkabı da aldım gizli platform kırık beyaz ay en çok ona bittim aslında stiletto istiyordum yok giyince hiç sevmedim bunu görünce bayıldımmmm:16:

ama ben böyle hiç birşey anlamadım, bir an önce foto foto :63:
aa stiletto güzel durmuyor mu ayakta :ssz:

ama ben böyle hiç birşey anlamadım, bir an önce foto foto :63:
aa stiletto güzel durmuyor mu ayakta :ssz:

Canım duruyor da platform kadar güzel durmuyor bana sorarsan ben pek beğenmedim zaten çok dik duruyorsun parmak ucundasın resmen düşün 7 saat yürüdüm denedim öyle bacaklarım titredi üstünde yıkılacak bina gibi:52::52: Bu arada elbise dikim fiyatlarını da sordum 1000 1500 arası değişiyor :52::52:

doğru diyosun çok renkli olur:ssz:
ama ekru etek üstüne pembe gömlek olursa yine renkli olur..yani benim fikrim canm:17:
ah şu pembe ayakkabı bozdu iş :27:

Yok aslında azıcık renk olması iyi olur, nişanlığımda düz pembe, bu da kombin olsun diyorum ama ikisi de pembe oluyor bu sefer..:30:
Ayakkabıyı değiştirebilirim ama istemiyorum, çünkü renk çok hoş her yerde bulunmayan türden, yazın her istediğimde giyebilirim..
Bir tane daha mı alsam ne?
Ekru etek bebe mavisi bluz, bir de ayakkabı..
Battık biz yaa. :26:

Canım duruyor da platform kadar güzel durmuyor bana sorarsan ben pek beğenmedim zaten çok dik duruyorsun parmak ucundasın resmen düşün 7 saat yürüdüm denedim öyle bacaklarım titredi üstünde yıkılacak bina gibi:52::52: Bu arada elbise dikim fiyatlarını da sordum 1000 1500 arası değişiyor :52::52:

evet ya o gece o kadr yükseğe gerek yok zaten topuklu özürlüyüm rezil olmayayım bide:53:
şekerim nerden aldın elbiseyi ve ne kadara :52:

evet ya o gece o kadr yükseğe gerek yok zaten topuklu özürlüyüm rezil olmayayım bide:53:
şekerim nerden aldın elbiseyi ve ne kadara :52:

Benim bu aldığım da yüksek ama rahat ben alışkınım da zaten e sevgilim 1.90 fotoğraflarda bari boyum uzun çıksın dedim benden 5 yaş küçük kardeşi bile benden uzun:53: Altıparmaktan aldım canım isim aklımda değil ama 160 tlye aldım:52: Ayakkabı da 100 tl:16::16:

Back
X