- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.681
yok yaaaa babam sölesin onu da artık bi zahmeeeeet![]()
gerçi acelen yok nasılsa, 3 aya kadar baban dayanamayıp söyler bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaaaa babam sölesin onu da artık bi zahmeeeeet![]()
hiç yokmuş vaktri çok yoğunmuşgerçi doğrudur da adam mecliste çalışıyor meclisde bu ara fezlekeler görüşülüyor falan, yogundur tabi, fesatlık yapmayım
telefon görüşmeleri de dün hiç konuşmadık, ben tripliydim çünkü
bu sabah günaydın demiş ortak konuşmada, bende günaydın yazdım. ben geçen pazar akşamı görüşme muhabbeti oldugunda o bişey yazmadı diye triplenip face e, " meğer hiç kimsenin umurunda değilmişim, hep beni kandırmışlar.. " diye yazmıştım. burhan da sordu işte, sen face te yazdıgın şeyi benim için mi yazdın dedi. bende hangisini dedim, umurunda degilmişim demişsin ya, bende bu ara hiç vakit ayıramadım sana üzerime alındım dedi. bende doğum günümle ilgili bişey de yazmıştım konuyu değiştirdim işte, doğum günüm için olanı sandım bende diyesonra da biraz konuştuk o kadar işte
![]()
gerçi acelen yok nasılsa, 3 aya kadar baban dayanamayıp söyler bence![]()
burhanla ilgili olumsuz bişey düşünemiyorum ya herşeyin bi açıklaması vardır diyorum hepsorması bile umursadığı anlamına geliyor bence işlerinin yoğunluğundan vakit ayıramadığının farkında demekki ve bilerek yapmıyor bunu sorun gerçekten işlerin yoğunluğu
ama senin yerinde olsam bende trip yapardım sen kalk ankaraya git hiç görüşmeden geri dön olacak iş mi
![]()
aynennnn
ya zaten şöle 1 ay falan daha geçsin, haziran olsun, o zaman daha sölememiş olursa, babama derim yani anamla konuş artık diyeee![]()
daha dur bunlar iyi günleri ne tripler yapacagım ona
üzerine alınması benm de hoşuma gitti valla ne yalan söyleyimbide ben onu pazar akşamı yazdım o bugun sordu, demek ki ya eskiye yönelik bakıyor benm ne yaptıgıma ya da ancak sormaya fırsatı oldu :26: bana ne alınsın tabi, umursamadıgını düşündüğümü biliyor en azından ona göre bi adım atsın
![]()
neden söylemiyor ki acaba baban :26:
eskiye dönüp bakmıştır bence yoksa gördüğü zaman yazardıanlasın tabi sende triplere devam et bakalım ne yapacak
bu da bi çeşit anlama yöntemi olur uğraşacak mı görelim
![]()
belki daha fırsatını bulamamıştırrr, annane babanne geziyolar![]()
görüşsün valla ben anlamamher gun mu yogun canım, insan 1 saat vakt bulur
o zaman gezmeler bitince haber gelir sanırım![]()
o konuda haklısın canım akşam 1 saatliğine de olsa zaman ayırsaydı keşke :26: ne kadar yoğun çalıştığını bilmiyorum tabi gece gündüz çalışıyor belki öyle mi düşünsek![]()
1 gün nobetçiyse eğer ertesi gün akşam mesai saatinde çıkıyor, yani her akşam geç saatlere kadar çalışmıyorbelki de görüşmek istemiyordur
![]()
görüşmek istemese benden mi bahsettin facede yazdığında demezdi ki ama :26: bu erkek milletini anlamak ne zor ya![]()
görüşsün valla ben anlamamher gun mu yogun canım, insan 1 saat vakt bulur
o zaman gezmeler bitince haber gelir sanırım![]()
Ben geldimmm :) Bazen çok şey mi istiyorum acaba diyorum kızlar sizce bir alyans ne kadar olmalı sizin düşündüğünüz fiyat ne ?
Ben geldimmm :) Bazen çok şey mi istiyorum acaba diyorum kızlar sizce bir alyans ne kadar olmalı sizin düşündüğünüz fiyat ne ?
işte hem yazdıklarımı üzerine alınıyor, hem dee bnmle görüşmüyorbu ne çelişki
![]()
inşallaaaaah :18::18:
hımmmm, fiyatına çok da takılmazdım sanırım yaaa :26: sonuçta bi ömür kullanılacak bişeeey![]()
bende geldiimmmm
kuzum ortalama olarak 600 700 gibi bişey sanırım alyans fiyatları :26:
hoşgeldiin, benim beğendiğim modeller 300-400 civarıydı hep canım daha fazlasına da gerek olmadığını düşünüyorum beğendiğim modeller olduktan sonraama söz için de daha fazlasını almazdım herahalde, düğünde değiştirelim diyor çünkü bana kalsa bi tane alıp hep onu takacaktım
öyle olunca da gerçekten çok yoğun demekki diyorum yoksa hiç ilgilenmez herhalde![]()
CAnımmmm hoşgeldinnnnnn özledim seniNasıl gitti bakayım Ankara
Aynen canım ama istediğim 200 tl kadar pahalı ve sanırım olmayacak![]()