Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hiç yokmuş vaktri çok yoğunmuş :19: gerçi doğrudur da adam mecliste çalışıyor meclisde bu ara fezlekeler görüşülüyor falan, yogundur tabi, fesatlık yapmayım :27:

telefon görüşmeleri de dün hiç konuşmadık, ben tripliydim çünkü :20:

bu sabah günaydın demiş ortak konuşmada, bende günaydın yazdım. ben geçen pazar akşamı görüşme muhabbeti oldugunda o bişey yazmadı diye triplenip face e, " meğer hiç kimsenin umurunda değilmişim, hep beni kandırmışlar.. " diye yazmıştım. burhan da sordu işte, sen face te yazdıgın şeyi benim için mi yazdın dedi. bende hangisini dedim, umurunda degilmişim demişsin ya, bende bu ara hiç vakit ayıramadım sana üzerime alındım dedi. bende doğum günümle ilgili bişey de yazmıştım konuyu değiştirdim işte, doğum günüm için olanı sandım bende diye :27: sonra da biraz konuştuk o kadar işte :19:

burhanla ilgili olumsuz bişey düşünemiyorum ya herşeyin bi açıklaması vardır diyorum hep :1: sorması bile umursadığı anlamına geliyor bence işlerinin yoğunluğundan vakit ayıramadığının farkında demekki ve bilerek yapmıyor bunu sorun gerçekten işlerin yoğunluğu :31: ama senin yerinde olsam bende trip yapardım sen kalk ankaraya git hiç görüşmeden geri dön olacak iş mi :19:

burhanla ilgili olumsuz bişey düşünemiyorum ya herşeyin bi açıklaması vardır diyorum hep :1: sorması bile umursadığı anlamına geliyor bence işlerinin yoğunluğundan vakit ayıramadığının farkında demekki ve bilerek yapmıyor bunu sorun gerçekten işlerin yoğunluğu :31: ama senin yerinde olsam bende trip yapardım sen kalk ankaraya git hiç görüşmeden geri dön olacak iş mi :19:

daha dur bunlar iyi günleri ne tripler yapacagım ona :19:

üzerine alınması benm de hoşuma gitti valla ne yalan söyleyim :1: bide ben onu pazar akşamı yazdım o bugun sordu, demek ki ya eskiye yönelik bakıyor benm ne yaptıgıma ya da ancak sormaya fırsatı oldu :26: bana ne alınsın tabi, umursamadıgını düşündüğümü biliyor en azından ona göre bi adım atsın :19:

daha dur bunlar iyi günleri ne tripler yapacagım ona :19:

üzerine alınması benm de hoşuma gitti valla ne yalan söyleyim :1: bide ben onu pazar akşamı yazdım o bugun sordu, demek ki ya eskiye yönelik bakıyor benm ne yaptıgıma ya da ancak sormaya fırsatı oldu :26: bana ne alınsın tabi, umursamadıgını düşündüğümü biliyor en azından ona göre bi adım atsın :19:

eskiye dönüp bakmıştır bence yoksa gördüğü zaman yazardı :1: anlasın tabi sende triplere devam et bakalım ne yapacak :19: bu da bi çeşit anlama yöntemi olur uğraşacak mı görelim :1:

eskiye dönüp bakmıştır bence yoksa gördüğü zaman yazardı :1: anlasın tabi sende triplere devam et bakalım ne yapacak :19: bu da bi çeşit anlama yöntemi olur uğraşacak mı görelim :1:

görüşsün valla ben anlamam :19: her gun mu yogun canım, insan 1 saat vakt bulur :47:

belki daha fırsatını bulamamıştırrr, annane babanne geziyolar :1:

o zaman gezmeler bitince haber gelir sanırım :30:

Ben geldimmm :) Bazen çok şey mi istiyorum acaba diyorum kızlar sizce bir alyans ne kadar olmalı sizin düşündüğünüz fiyat ne ?

o konuda haklısın canım akşam 1 saatliğine de olsa zaman ayırsaydı keşke :26: ne kadar yoğun çalıştığını bilmiyorum tabi gece gündüz çalışıyor belki öyle mi düşünsek :52:

1 gün nobetçiyse eğer ertesi gün akşam mesai saatinde çıkıyor, yani her akşam geç saatlere kadar çalışmıyor :34: belki de görüşmek istemiyordur :19:

görüşsün valla ben anlamam :19: her gun mu yogun canım, insan 1 saat vakt bulur :47:

o zaman gezmeler bitince haber gelir sanırım :30:

inşallaaaaah :18::18:

Ben geldimmm :) Bazen çok şey mi istiyorum acaba diyorum kızlar sizce bir alyans ne kadar olmalı sizin düşündüğünüz fiyat ne ?

hımmmm, fiyatına çok da takılmazdım sanırım yaaa :26: sonuçta bi ömür kullanılacak bişeeey :16:

inşallaaaaah :18::18:

hımmmm, fiyatına çok da takılmazdım sanırım yaaa :26: sonuçta bi ömür kullanılacak bişeeey :16:

Bende takılmıyorum canım ama bir tane beğendiğim düşündüğümüz fiyatın 150 200 tl civarı üstünde ve sanırım alamayazağız:43::43: O kadar gezdim dolaştım netten baktım ama hayır onun kadar hiç beğenmemiştim:43:

bende geldiimmmm :3::3::3:

kuzum ortalama olarak 600 700 gibi bişey sanırım alyans fiyatları :26:

CAnımmmm hoşgeldinnnnnn özledim seni :16::16: Nasıl gitti bakayım Ankara:16:
Aynen canım ama istediğim 200 tl kadar pahalı ve sanırım olmayacak:43:

hoşgeldiin, benim beğendiğim modeller 300-400 civarıydı hep canım daha fazlasına da gerek olmadığını düşünüyorum beğendiğim modeller olduktan sonra :53: ama söz için de daha fazlasını almazdım herahalde, düğünde değiştirelim diyor çünkü bana kalsa bi tane alıp hep onu takacaktım

hoşgeldiin, benim beğendiğim modeller 300-400 civarıydı hep canım daha fazlasına da gerek olmadığını düşünüyorum beğendiğim modeller olduktan sonra :53: ama söz için de daha fazlasını almazdım herahalde, düğünde değiştirelim diyor çünkü bana kalsa bi tane alıp hep onu takacaktım

Sevgilimin düşünceleriyle birebir uyuyor düşüncelerin:53: Biz değiştirmek istiyorduk aslında ama şimdi beyefendi vazgeçti:53: Benim beğendiğim model pahalı geldi beğendim diyorum bakalım gezelim daha beğenirsin diyor resmen şaka gibi:53:

öyle olunca da gerçekten çok yoğun demekki diyorum yoksa hiç ilgilenmez herhalde :53:

bakalım canım bekleyip görecegiz :2:

CAnımmmm hoşgeldinnnnnn özledim seni :16::16: Nasıl gitti bakayım Ankara:16:
Aynen canım ama istediğim 200 tl kadar pahalı ve sanırım olmayacak:43:

bende özledim seniii :16::16: ankara her zamanki gibiydi işte, arkadaşlarımla bolca gezdım eglendim :21: ama beyefendiyle görüşemedik :50:

kuzum aradaki farkı sen vermeyi teklif etsen :26: yani başka begendigin model de yoksa eğer, 200 tl için sevmedigin bi yüzük takmana degmez bence :26:

Back
X