- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
hayırlısı olsun inşallah geç olsun da güç olmasın :) şu an söz elbisemi diktiriyorum bir moda evine çark caddesinde burada isim verilmiyor galiba ilk provaya bugün gittim işçilikleri güzel nişanlığımı da eğer bu yerden memnun kalırsam oraya diktiririm diye düşünüyorum kafamda bir kaç model var onları tarif edicem artık kapalı olduğum için dışarda hiç bir şey bulamadım:)
biğz de ev tadilatı yuzunden hafiften atışmaya başladık gerçekten başlayınca kesin yiyecez birbirimizivalla hakkaten paranın gözü kör olsun bee çok sinir oluyorum para yüzünden üzüldüğüm zaman, amma degersiz bişey ama ne kadar önemli hayatımızda
valla çok sevinirim yazdıgın zaman, bende öğrencikçe bişeyleri paylaşırımbu arada sizin düğün ne zaman
isim vermek yasak değil bildigim kadarıyla, gelinlik abiye vs sayfalarında konu başlıkları bile var gelinliğimi şu moda evinde diktirdim aman sakın bulaşmayın falan gibisöz ayrı nişan ayrı baya yorucu olacak sizin için, ben hepsini bi çırpıda hlledecem inşallah
Aynen maalesef öyle herşey paraya bakıyor o yüzden sorunlar çıkıyor genelde nişan düğün zamanı
ben dedim ama emrahaa, sen dedim bak al kaçır beni gidelim nikahı kıyalım gelelim hiç uğraşmayalım diye dinlemedi beni şimdi çeksin cezasını
ben dedim ama emrahaa, sen dedim bak al kaçır beni gidelim nikahı kıyalım gelelim hiç uğraşmayalım diye dinlemedi beni şimdi çeksin cezasını
Asuman moda evi var kahve diyarının karşısında biz orada diktiriyoruz sen de istersen git bir bakevet hepsini ayrı yapacağız yorucu olacak ama sonuçta bir kere olacak:)
ayyy çok güldüm bunaaa
E sen insanlığını yapmışsın Valla bende nikahı tercih ederim düğün nişan kına için yapacağım masrafı eve harcarım
eğer sen memnun kalırsan onu da burdan söyler misinben de amma hazıra konmuş olacagım ama haa
ben hatta bi ara dedim ki biz hiç evlenmeyelim, akşamları 2 saat takılırız sonra herkes kendi evine gider evlilik çok sıkıcı bişey die, bana sen fazla yabancı dizi izleme dedihergun orjinal bi fikirle geliyormuşum ne güzel işte canı sıkılmaz hiç ama kıymetimi bilmiyor
eğer sen memnun kalırsan onu da burdan söyler misinben de amma hazıra konmuş olacagım ama haa
ben hatta bi ara dedim ki biz hiç evlenmeyelim, akşamları 2 saat takılırız sonra herkes kendi evine gider evlilik çok sıkıcı bişey die, bana sen fazla yabancı dizi izleme dedihergun orjinal bi fikirle geliyormuşum ne güzel işte canı sıkılmaz hiç ama kıymetimi bilmiyor
hazıra konmak demeyelim fikir alışverişi busöylerim tabi canım bitince ne demek
Her ilişkide bir deli bir akıllı olurmuş biz deli tarafız desene
tamam fikir alışverişi diyelimben daha pek araştırmalara başlamadım, ki şuan için öncelikle sevgilimi ikna etmem lazım ki artık şu evin tadilatına başlasınlar yoksa ev parke yapılırken aralarına gömecegim onu ben zaten isteme söz nişan üçünü bi çırpıda halletmek istiyorum o da oldumu geriye bi gelinlik kalıyor işte, benim düğünüm senden önce olursa eğer o konuda da ben yardımcı olurum sana
off hem de ne deliyim, adam cidden iyi katlanıyor banaböyle çok orjinal fikirlerim var yaa, ama hiç birini kabul etmiyorr uyuzz
inşallah her şey gönlüne göre olur sevgilini parkelerin arasına gömmek zorunda kalmazsınben de gelinlik konusunda senden bilgi alırım artık
valla güzel duan için teşekkür ediyorum cnımm, zira gelinlik bakabilmem için bir sevgilim olması lazım, sevgilim olması için de onu parkelerin arasına gömmemem lazım
gelinlik için erkek arkadaşım bi tanıdık var diyor, hatta ağustosta kardeşi evlenecek orda diktiriyorlarmış gelinliğini, ben de ağustosta düğünde görüp öyle karar verecem nerde diktirecegimeama ağustosa kadar bakarım bi yerlere de mutlaka uzun çarşıda miss defne nin şubesi var, bi arkadaşımın eşi orda diktirmişti gelinliğini de o gelinliği de begenmiştim aklında olsun canım
Benim daha düğüne 2 3 sene olmasına rağmen hayallerimde bir gelinlik varFikrim değişmezse o modeli diktireceğim
Benim daha düğüne 2 3 sene olmasına rağmen hayallerimde bir gelinlik varFikrim değişmezse o modeli diktireceğim
Off, bizim düğün Allah nasip ederse nişandan sonra en erken 6 ay da, en uzun 10 ay içinde olacak, onu bırakın ben daha nişan için elbise modeline bile karar veremedim..
Erkek arkadaşımın annesi rahatsızlığı için İstanbula gelecek, erkek arkadaşımın da gelmesine o aralıkta 15 gün gibi bir zaman kalacak, annem dönmezse babam da gelir sen elbisene bir an önce karar ver ne olur ne olmaz dedi. :26:
Off, bizim düğün Allah nasip ederse nişandan sonra en erken 6 ay da, en uzun 10 ay içinde olacak, onu bırakın ben daha nişan için elbise modeline bile karar veremedim..
Erkek arkadaşımın annesi rahatsızlığı için İstanbula gelecek, erkek arkadaşımın da gelmesine o aralıkta 15 gün gibi bir zaman kalacak, annem dönmezse babam da gelir sen elbisene bir an önce karar ver ne olur ne olmaz dedi. :26:
çok güzelmişşşen doğru zamanda giymeyi nasip etsin inşallah Rabbim
oyy en heyecanlı zamanlar başlamış desene :18: var mı aklında bir model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?