- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.161
CANIMMM ÇOKKK SEVİNDİMMMinşallahh hayırlısıı olurrrrrkıızz ben sana o istihare olayının tamamını anlatmadım dimi, face te konuştugumuz kadarıyla biliyorsun sadecebak şimdi anlatayım sana da bi yorumla bakalım :26:
şimdi o gece hıdrellez di ya, bi arkadaşım dedi ki, hıdrellez geces, abdest alıp 2 rekat namaz kılmak lazımmış, sonra da bol tuzlu erik yiyecekmişsin ki iyice susayıp uyuyacakmışsın kimseyle konuşmadan :26: istihare nin bi değişiği yanirüyanda sana birisi su içirirmiş, o kişi de evlenecegin kişi olurmuş :26: tam batıl inançmı yoksa bir temeli varmı bilemem, ama hızır AS sana gösterirmiş o kişiyi derlermiş :26: neyse işte o akşam ben duşumu aldım, abdestimi aldım namazımı kıldıl, arkadaşta benmmle beraber kalıyordu ordu evinden, onunla beraber oturup yedik tuzlu erikleri, tam yatacakken aklıma istihare olayı geldi, aynı şey sonuçta diye duasını edip uyudum :26:
ruyamda bembeyaz bir havuz kenarındaydım, burhan dizine kadar girmiş havuzun içine avucundan su içiriyordu banao ara uyandım ama resmen o suyu içmiş gibiydim, düşün 2 avuca yakın bolca tuzlayıp yedim erigi, susuzluktan yanmam lazımken ben su içmiş gibi uyandım
neyse sabah arkadaşa sordum ne suya gördün diye, o da ruyasında sevgilsii elinde 1 bardak suyla gelmiş, elif demiş ki nurdan da susamıştı onu bulmamız lazımsonra bakınmış derken beni görmüş, burhan bana su içiriyormuş
![]()
bilinçaltıdır dedim ama daha önce sevgilisi olan bir arkadaşım yapmış bunu, o başka birini görmüş mesela ruyasındademek ki bilinçaltı da deil ama ben şok oldum sanırım
![]()