Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Benim beğendiğim 900 tl canım :31:

İnşallah canımm inşallahh:16: 500 tlden başlıyor ortalama canım 350 400 e de var ama inceler pek beğenmedim:26:

:Aslında beğendiğim modeller var ama bir tanesini çok istiyordum olsun kısmet :31::31: Bn yine eksikleri yaşarım size söylerim tabi yaaa:52:

canım inşallah herşeyin tam olur eksiğin olmaz öyle demek istemediiim yanlış anlama beni sakın :17: sen baştan anlatıyosun biz ona göre tamamlıyoruz senin yaptığın ama bizim unuttuğumuz eksiklerimiz de oluyor :16:

bende öyle düşünüyorum yakışanı yapması özen göstermesi demek asıl, hep başkası ne der kafasıyla yaşıyoruz işte sözde bizim hayatımız bizim günümüz bizim isteklerimiz :50: ama sakal bile bırakamıyor :1:

ailelerinde onayını almak koşuluyla o gün canınız nasıl istiyorsa öyle olun bence bi kere olan şeyler sonuçta :31:

canım inşallah herşeyin tam olur eksiğin olmaz öyle demek istemediiim yanlış anlama beni sakın :17: sen baştan anlatıyosun biz ona göre tamamlıyoruz senin yaptığın ama bizim unuttuğumuz eksiklerimiz de oluyor :16:

Yok canım ne yanlış anlaması olur mu öyle şey :) Ben halledeyim şu işleri tek tek hepinize yardım ederim sorularınızı cevaplarım seve seve:16:

canım karıştırmayın sizde ha baban tabi ne düşündüğü önemli ama ikna edilir :27:

ama çevrenin ne dediğini valla umrumda olmaz bizim günümüz istediğimiz gibi oluruz :52:

bende öyle düşünüyorum canım annem bişey demezse babam da demez büyük ihtimal, abim desen kendisi de öyle gitti :1: gerisi de pek umrumda değil açıkçası :27:

ben onu her haliyle beğensem deeee :16: sakal başka yahu :1: takma canım düşünmeyin kimseyi ya kim ne derse desin sen istediğini yap o günü güzel hatırla başkalarının söylediğiyle değil :31:

baby face mi iyiymiş benzetme :52:

Ben bi sevgilime acayim bu konuyu bakalim
Eminim onun da aklina hic gelmemistir sakalli mi geleyim istemeye sakalsiz mi diye

Ya bana sormadan sakalini kesmeeyr ödü kopar
Cunku cidden sakalina takintiliyim sakalsiz olmuyo :27:

Eminim onun da aklina hic gelmemistir sakalli mi geleyim istemeye sakalsiz mi diye

memuriyete falan girmesin o zaman canım senin için zor olur :1: benim gibi şok olma sonra görünce :1:

bende öyle düşünüyorum canım annem bişey demezse babam da demez büyük ihtimal, abim desen kendisi de öyle gitti :1: gerisi de pek umrumda değil açıkçası :27:

işte bu kadar ya aile neyse de konu komşu ne der takıntısına uyuz oluyorum her konuda sadece bu değil..:47:

ya acaba sen ben misin yada ben sen miyim :52:

ya diyordum ben miyim sadece böyle takıntı yapan bu konuyu sende bendensin:27:

bizde de ben izinsiz saçımı kestiremem oda sakallarını :23:

işte bu kadar ya aile neyse de konu komşu ne der takıntısına uyuz oluyorum her konuda sadece bu değil..:47:

bende sevmiyorum başkalarının hayatını mı yaşıyoruz kendi hayatımızı mı belli değil :17: iyice gaza geldim o söze sakallı gelinecek !! :9:

memuriyete falan girmesin o zaman canım senin için zor olur :1: benim gibi şok olma sonra görünce :1:

İkimiz de serbest meslek dusunuyoruz sevgilim serbest mali musavir olmak istiyor
Ben de serbest avukat :9:

Ahahah cok guldumm :9::9:
Acaba sen ben misin yoksa ben sen miyim :9:

Canlar ben kaciyorum iyi geceler tesekkurler :3::3:

Back
X