- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.421
Ben bi de kafayi sakal meselesine takarim ne guzel
Sevgilim sakalsi cok babay face oluyor ben sevmiyorum baby face tipi![]()
baby face mi iyiymiş benzetme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim beğendiğim 900 tl canım
İnşallah canımm inşallahh500 tlden başlıyor ortalama canım 350 400 e de var ama inceler pek beğenmedim:26:
:Aslında beğendiğim modeller var ama bir tanesini çok istiyordum olsun kısmetBn yine eksikleri yaşarım size söylerim tabi yaaa
![]()
bende öyle düşünüyorum yakışanı yapması özen göstermesi demek asıl, hep başkası ne der kafasıyla yaşıyoruz işte sözde bizim hayatımız bizim günümüz bizim isteklerimizama sakal bile bırakamıyor
![]()
canım inşallah herşeyin tam olur eksiğin olmaz öyle demek istemediiim yanlış anlama beni sakınsen baştan anlatıyosun biz ona göre tamamlıyoruz senin yaptığın ama bizim unuttuğumuz eksiklerimiz de oluyor
![]()
canım karıştırmayın sizde ha baban tabi ne düşündüğü önemli ama ikna edilir
ama çevrenin ne dediğini valla umrumda olmaz bizim günümüz istediğimiz gibi oluruz![]()
ben onu her haliyle beğensem deeeesakal başka yahu
takma canım düşünmeyin kimseyi ya kim ne derse desin sen istediğini yap o günü güzel hatırla başkalarının söylediğiyle değil
![]()
baby face mi iyiymiş benzetme![]()
Benim beğendiğim 900 tl canım![]()
Ben bi sevgilime acayim bu konuyu bakalim
Eminim onun da aklina hic gelmemistir sakalli mi geleyim istemeye sakalsiz mi diye
Ya bana sormadan sakalini kesmeeyr ödü kopar
Cunku cidden sakalina takintiliyim sakalsiz olmuyo![]()
Yok canım ne yanlış anlaması olur mu öyle şey :) Ben halledeyim şu işleri tek tek hepinize yardım ederim sorularınızı cevaplarım seve seve![]()
bence sen sevgiline de ki erkege altın harammış gel biz sana çelik alalımo zaman fiyat düşer sen de alırsın gönlünce
![]()
bende öyle düşünüyorum canım annem bişey demezse babam da demez büyük ihtimal, abim desen kendisi de öyle gittigerisi de pek umrumda değil açıkçası
![]()
Ben bi sevgilime acayim bu konuyu bakalim
Eminim onun da aklina hic gelmemistir sakalli mi geleyim istemeye sakalsiz mi diye
Ya bana sormadan sakalini kesmeeyr ödü kopar
Cunku cidden sakalina takintiliyim sakalsiz olmuyo![]()
ailelerinde onayını almak koşuluyla o gün canınız nasıl istiyorsa öyle olun bence bi kere olan şeyler sonuçta![]()
Hahaha iyi fikirmiş aslında bunuda ortadan böleriz 450 450 kırışırız derim![]()
işte bu kadar ya aile neyse de konu komşu ne der takıntısına uyuz oluyorum her konuda sadece bu değil..
ya acaba sen ben misin yada ben sen miyim
ya diyordum ben miyim sadece böyle takıntı yapan bu konuyu sende bendensin
bizde de ben izinsiz saçımı kestiremem oda sakallarını![]()
memuriyete falan girmesin o zaman canım senin için zor olurbenim gibi şok olma sonra görünce
![]()
işte bu kadar ya aile neyse de konu komşu ne der takıntısına uyuz oluyorum her konuda sadece bu değil..
ya acaba sen ben misin yada ben sen miyim
ya diyordum ben miyim sadece böyle takıntı yapan bu konuyu sende bendensin
bizde de ben izinsiz saçımı kestiremem oda sakallarını![]()
Hahaha iyi fikirmiş aslında bunuda ortadan böleriz 450 450 kırışırız derim![]()
şimdiden teşekkür ederiz canımminşallah o da sözün gibi güzel bi şekilde geçer
![]()
evet canım altın almayın ona hem haram hemde onun payını sen kırparsın![]()