Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Canım o ne demek olur mu öyle şey beni konuştuk bitti seni de konuşacağız tabii.. Tamam canım bende yatacağım yarın yine çarşıya gidicem gelince konuşuruz yine üzme kendini herşey hallolur.. İyi geceler tatlı rüyalar:16:

şimdi de günaydınn canım :1:

bugün neler alacaksınız bakayım çarşıdan :35:

oo maşallah bu ne bolluk :33:

anlatmıştın eltilerin kıskanıyordu sana alınanları o yüzden aran nasıl diye sormayacağım :27::30:

Sadece biri canım, büyüğüyle aram iyidir ablam olsa bu kadar sevebilirdim ancak, anlamıyorum zaten büyük eltimin hiç bişeyi olmamış. Gelinliği halasından ödünç alınmış, bir yatak odası, üstelik yeme içmede bir yıllarca, ama hala diğeri kıskanıyor. Ben bugün almadığım bişeyi yarın nasıl erkek arkadaşımın ailesine mal edebilirim ki? Alsaymışım.

Hiç yüzyüze gelmek istemiyorum. Bir kere çaydanlık almış, sonra da erkek arkadaşım da unutmuştum. O da eve götürmüş, e yengesinin başı bi dünya, işyerim de evine yakın diye gidip alayım dedim. Diğer elti de geldi, neyse tam kalkıcam büyük elti kızına getir kızım çaydanlığı dedi.

Diğer eltiyi görmen lazım, bu lafta şaşırıp tepki verecek ne var? Neee, ne çaydanlığı? Çaydanlııık, almıştım geçen gün burada unutmuşum dedim. Eve mi, çeyize mi? Çeyize dedim e göstermeden de olmuyo, aaaa benim beğendiklerimden dedi.

Uyuz oldum, uyuz. Zannetti ki, büyük elti adayı hediye aldı çeyizime..
:52:
İstediğim alyans alındı canım:16::16:

Benim bir tane görümcem var çok iyiyiz Allah bozmasın:nazar:

Canımmmmmmmmmmmmmmmm dualarımız kabul oldu :52: Mutluluktan ölebilirimmmmm istediğim alyansı aldık:31:

Hayırlı olsun, nasıl sevindim senin adına anlatamam canım.. :16::16::16:

Son düzenleme:
Sadece biri canım, büyüğüyle aram iyidir ablam olsa bu kadar sevebilirdim ancak, anlamıyorum zaten büyük eltimin hiç bişeyi olmamış. Gelinliği halasından ödünç alınmış, bir yatak odası, üstelik yeme içmede bir yıllarca, ama hala diğeri kıskanıyor. Ben bugün almadığım bişeyi yarın nasıl erkek arkadaşımın ailesine mal edebilirim ki? Alsaymışım.

Hiç yüzyüze gelmek istemiyorum. Bir kere çaydanlık almış, sonra da erkek arkadaşım da unutmuştum. O da eve götürmüş, e yengesinin başı bi dünya, işyerim de evine yakın diye gidip alayım dedim. Diğer elti de geldi, neyse tam kalkıcam büyük elti kızına getir kızım çaydanlığı dedi.

Diğer eltiyi görmen lazım, bu lafta şaşırıp tepki verecek ne var? Neee, ne çaydanlığı? Çaydanlııık, almıştım geçen gün burada unutmuşum dedim. Eve mi, çeyize mi? Çeyize dedim e göstermeden de olmuyo, aaaa benim beğendiklerimden dedi.

inanmıyorum ya ama o tamamen karakterle alakalı sizlik bi durum yok ki..büyük eltin ne kadar olgunmuş işte herkes bir olmuyor maalesef :50:

aman ben olsam cevap veririrm çatır çatır valla hemde uyuzluğuna.. sessiz kalma yoksa aynen bu olayda olduğu gibi hesap sorma adeti edinir sana :47:

inanmıyorum ya ama o tamamen karakterle alakalı sizlik bi durum yok ki..büyük eltin ne kadar olgunmuş işte herkes bir olmuyor maalesef :50:

aman ben olsam cevap veririrm çatır çatır valla hemde uyuzluğuna.. sessiz kalma yoksa aynen bu olayda olduğu gibi hesap sorma adeti edinir sana :47:

Ben nasıl desem, gerçekten kendime mal demekten çekinmiyorum yani böyle bir insanım, konuşma özürlüyüm. Benim hakkımda smuwila geçen ağzından kaçırmış ayrı hesap açıp para biriktiriyorlarmış bozuntuya vermedi ama ben anladım deyince de bişey demedim. Başkası olsa sen ne diyorsun diye kıyameti koparırdı. Resmen iftira çünkü.. :47:

Onun korkusu benden fazla ne yapılacak, e sen istemediysen bende senin gibi istemeyecek değilim. Koltuklarını sırf mor rengi hastalığı yüzünden spotçudan almış, şimdi keşke almasaydım diyormuş. Ben gidip normal bir yerden alınca suç mu olacak şimdi?
Onlar evlenirken 7 bilezik istemişti bizde öyle istemek yok, 3 tane taksalar aaa benim 7 taneydi, olmaz demez.. Hiç almasam neden almadın demez ama, yeter ki iyisini ve fazlasını yapma.. :ssz:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım ya düzelmedin mi hala :5:

neyin varmış ki üşütmüş müsün..:50:

bugün biraz daha iyiyim canımmm :3:

bu arada okudum yazdıklarını, hiç bilmiyorlar/öğrenmemişler gibi davranıyolar diye..

sanırım hepsinin tepkisi bu oluyo :1:

ben de yaşamıştım bu süreci

Ben nasıl desem, gerçekten kendime mal demekten çekinmiyorum yani böyle bir insanım, konuşma özürlüyüm. Benim hakkımda smuwila geçen ağzından kaçırmış ayrı hesap açıp para biriktiriyorlarmış bozuntuya vermedi ama ben anladım deyince de bişey demedim. Başkası olsa sen ne diyorsun diye kıyameti koparırdı. Resmen iftira çünkü.. :47:

Onun korkusu benden fazla ne yapılacak, e sen istemediysen bende senin gibi istemeyecek değilim. Koltuklarını sırf mor rengi hastalığı yüzünden spotçudan almış, şimdi keşke almasaydım diyormuş. Ben gidip normal bir yerden alınca suç mu olacak şimdi?
Onlar evlenirken 7 bilezik istemişti bizde öyle istemek yok, 3 tane taksalar aaa benim 7 taneydi, olmaz demez.. Hiç almasam neden almadın demez ama, yeter ki iyisini ve fazlasını yapma.. :ssz:

ayy işte iş güç yok kime nasıl saldırsam etsem diye düşünülüyor..

sen hiç takma yokmuş gibi davran ayrıca sesini de çıkar bişey derse..:20:

bide benim hesabımdan sanane ya açmış da olabilrsn ayrıca bak bende sinir oldum şimdi :47:

Son düzenleme:

bu arada okudum yazdıklarını, hiç bilmiyorlar/öğrenmemişler gibi davranıyolar diye..

aa çok sevindim canım iyi olmana sahalara dön artık dün yoktun buralarda :9:

evet gizemim ya napıcam ben akıl verin bana..:50:

babamın karşısına geçip hadi süreci başlatalım tanışmaya gelsin falan da diyemem hayatta :17:

ee böyle de olmuyor sevgiliminde sabrı taştı, hani neyi bekliyor belli değil bizimkiler bi sebep olsa oda yok :50:

aa çok sevindim canım iyi olmana sahalara dön artık dün yoktun buralarda :9:

evet gizemim ya napıcam ben akıl verin bana..:50:

babamın karşısına geçip hadi süreci başlatalım tanışmaya gelsin falan da diyemem hayatta :17:

ee böyle de olmuyor sevgiliminde sabrı taştı, hani neyi bekliyor belli değil bizimkiler bi sebep olsa oda yok :50:

he heee, valla özledi ben de sizinle sohbet etmeyiiii, geçmişi de okuyamadım, neler oldu bana bi özet geçiverr :1: bi tek son sayfada senin yazını okudum işte :9:

canımm, senin yapabileceğin en mantıklı şey anneni devreye sokmaaak. annenden yana şanslısın bu konuda nasılsa. ya da enişteni devreye sokabilirsin. babanın enişteni sevdiğini ve onun fikirlerine değer verdiğini söylemiştin. o konuşsun babanla, "baba, şu çocuğu çağıralım da ailecek bi tanışalım" falan diye, olmaz mı :26:

ayy işte iş güç yok kime nasıl saldırsam etsem diye düşünülüyor..

sen hiç takma yokmuş gibi davran ayrıca sesini de çıkar bişey derse..:20:

bide benim hesabımdan sanane ya açmış da olabilrsn ayrıca bak bende sinir oldum şimdi :47:

Zaten öyle görüşme yok, Allahtan yok. Kendileri evlenirken herkesten yardım aldılar, ikisinde de bişey yoktu. Ama şimdi bizim alacak olmamızdan endişeleniyor sürekli edecek misiniz? söz konusu oluyormuş. Yani ondaki hep bana, rabbena durumu. Paraları yok diye koltuk takımını sevabına biri değiştirebilir mesela? Kayınpeder olur, kayın elti olur hiç önemli değil. 5 yıllık evliler beklentileri hala bitmedi, ölene kadar biri onları görecek hep.

Bana bile bir keresinde kızının ayak numarasını sormuştum, kaç numara giyiyor diye (yaşına göre büyük ayakları var). 23 ama sen 24 numara alabilirsin seneye de giyer demişti. Sonra da ay ne yüzsüzüm diyip gülmüştü haliyle bende kızına bot almıştım.
:37:

Şu nişan bi geçsin, birşeyler yapılmaya başlansın zaten utanması, sıkılması yok bişey derse, sende yapsaydın derim. Yoktu derse, e yoksa yapacak birşeyde yok. Yada siz de bizim gibi bir ucundan tutsaydınız da var olsaymış diyeceğim.. :ssz:

Son düzenleme:
şimdi de günaydınn canım :1:

bugün neler alacaksınız bakayım çarşıdan :35:

Günaydın canım:16:

Yüzük tepsisi erkek tarafına vermek üzere kutu yaptıracağım pastanın da siparişini vereceğim bugün sonra rahatım:1:

Hayırlı olsun, nasıl sevindim senin adına anlatamam canım.. :16::16::16:

Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah:16:

Canım nasıl oldun daha iyimisin ? Kusura bakma kendi telaşemden soramadım :26:

Günaydın canım:16:

Yüzük tepsisi erkek tarafına vermek üzere kutu yaptıracağım pastanın da siparişini vereceğim bugün sonra rahatım:1:

Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah:16:

Canım nasıl oldun daha iyimisin ? Kusura bakma kendi telaşemden soramadım :26:

Söz ne zaman canım?:31::16:

Evet belli oldu bu cumartesi 17.05.2014 :16: Gizemcim bahsettiğim alyansları da aldık:16::16:

Dinlen canım rapor falan alsaydın birkaç gün için:26:

ohhh çok sevindimmmm, hem tarihin istediğiniz tarih olmasına, hem de istediğiniz alyanslar olmasınaa :16::16:

eee nasıl oldu da ikna oldu eniştee :1:

he heee, valla özledi ben de sizinle sohbet etmeyiiii, geçmişi de okuyamadım, neler oldu bana bi özet geçiverr :1: bi tek son sayfada senin yazını okudum işte :9:

canımm, senin yapabileceğin en mantıklı şey anneni devreye sokmaaak. annenden yana şanslısın bu konuda nasılsa. ya da enişteni devreye sokabilirsin. babanın enişteni sevdiğini ve onun fikirlerine değer verdiğini söylemiştin. o konuşsun babanla, "baba, şu çocuğu çağıralım da ailecek bi tanışalım" falan diye, olmaz mı :26:

aynen canım birazdan annemi arayacağım zaten bu konu için..en azından ben işteyken babama açsın mevzuyu yine..

eğer annem çare olmazda eniştemi ablamı devreye sokarız yine:31:

yani boşuna bekliyoruz sebep de yok sevgilimin sabrı taşmak üzere onun ailesi de onu sıkıştırıyormuş çünkü..

artık huzursuzluk istemiyorum ya benimde bişeylerim olsun isityorum ama hep yerimizde sayıyoruz:50:

özetde şöyle şekerim; ceren sonunda çok istediği alyansı aldıı, topikçe çok sevindik :32: annelerle dün çarşıya çıkmışlardı bilezikde almışlar oda içine sinmiş şükür :21:
nurdan biliyosun ankarada hala inşallah bomba haberlerle yarın akşam döner :27:

smuwila da kıskanç eltisinden dertlli ben bile burdan sinir oldum :47: ayrıca herşeyini de hazır etmiş gibi söz nişana hazır bu aralar :16:

ohhh çok sevindimmmm, hem tarihin istediğiniz tarih olmasına, hem de istediğiniz alyanslar olmasınaa :16::16:

eee nasıl oldu da ikna oldu eniştee :1:

Çok sağol canım darısı sizin başınıza inşallah:16:

Birkaç kuyumcu gezdik kv tam benim zevkime göre beğeniyor herşeyi birkaç tane beğendik kimsenin içine sinmedi ama sevgilimde hadi senin beğendiğin yere gidelim dedi gittik ölçüler alındı ona göre tartıldı fiyat arttı tabi haliyle içimden de Ceren unut kızım sen bu yüzükleri diyorum:1: Ama herkes çok beğendi annem kv görümcem hepsi bayıldı sevgilim anneme size uygun mu fiyatı dedi annem de uygun kızım için alırım dedi sevgilim bize de uygun alalım o halde dedi:27: Dışarı çıktık bi sigara içeyim diyor aldı beni bir gülme sus gülme 550 vermem diyordum 700 verdim diyor çok eğlenceli geçti hiç sorun çıkmadı çok şükür bileziktede öyle:31:

Back
X