- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
poffffff![]()
Konuşacaklarımızı da konuştuk canım galiba ondan böyleyiz![]()
ama benim canım sıkılıyoooooooo![]()
Ah sen onu birde bana sor bir ara arkadaşım geldi kurabiyelerimi yaptık söz için 5 saat uğraştık ay millet nasıl hergün yapıyor bir daha asla yapmam ben herhalde![]()
eee atsana resminiiiii
Son rütuşlar yapılmadı canım sözden sonra hepsini atacağım bakma tepsimin fotosunu attığıma![]()
iyi akşamlar kızlarr ben geldim ama geç oldu galiba yine![]()
hoşgeldiiiiiiinnnnnn![]()
sorma yaaaaaa![]()
Arkadaşımın kinasindan dönüyorum Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin :)
kızlaaar, askerime doğumgününde göndermek üzere aldığım, mesajlı kahveleraskerde en çok kahveyi özlediğini söylüyor, ben de çok yerinde bir hediye olacağını düşündüm, hem işlevsel, hem romantik
çok güzel şeyler yazıyo üzerlerindee
Eki Görüntüle 1115809
aynısının çaylısı var mı acaba onu da ben alayımÇok tatlı bir hediye olmuş
![]()
kızlaaar, askerime doğumgününde göndermek üzere aldığım, mesajlı kahveleraskerde en çok kahveyi özlediğini söylüyor, ben de çok yerinde bir hediye olacağını düşündüm, hem işlevsel, hem romantik
Eki Görüntüle 1115809
Eki Görüntüle 1115809
çok güzel olmuşş. orjinal bi hediye
![]()
günaydın :) çok ince düşünmüşsün canım çok güzel olmuş![]()