Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Oyle oynamalar yapmayı da pek istemiyorum bide uzerinde hicbir modeli olmadigi icin kısası cok fazla sade olur duz elbiseye döner yani :) sevgilimin fikrini aldım abartili olur mu dedim olsa da önemli degil istedigini giy dedi, onlar gelince bakcaz zaten ben fikir edinmek icin ciktim da bide o görür oyle karar veririz artik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne zaman gelecekler :1:

Cok yorucu :( ama eglenceli tabiki :) hicbisey kalmadı butun hazirliklar tamam yarın bizim akrabalar gelmeye başlıyor yavas yavas il dışından onlar gelmeden hazirliklari tamamen bitirelim dedik :)

ayy hadi herşey çok güzel olur inşallahh :16::16:

Insallahh nurdan ablam :) ben yatiym artik bugün son kez detayli bi temizlik yaptık cam kapi falan yorucu oldu :D yarin vaktim olursa buradayiim lilyumdan da detaylari aliriz, iyi geceleeer :))

yarın bende buralardayım her zamanki gibi :1: sana iyi dinlenmeler ve iyi uykular canım görüşürüz :16:

yeni mi uyandın yoksaaa :53::53::53::53:

yok 10,30'da uyandım, kahvaltı yaptım, özel günüm başlamış dün gece uykudayken, çok ağrım vardı, ağrı kesici içtim, vee sıcak su torbasını alıp yattım tekrar geriye, ağrıdan duramıyodum çünküü :14::14::14:

zaten canım da sıkkınn...:47::47::47:

yok 10,30'da uyandım, kahvaltı yaptım, özel günüm başlamış dün gece uykudayken, çok ağrım vardı, ağrı kesici içtim, vee sıcak su torbasını alıp yattım tekrar geriye, ağrıdan duramıyodum çünküü :14::14::14:

zaten canım da sıkkınn...:47::47::47:

o özel durum bende de var, daha ağrım başlamadı ama zorlu bir gece beni bekler sanırım :14:

canın neden sıkkın :53:

canın neden sıkkın :53:

sorma yaaa, benimki çarşı izninde bugün, bi arkadaşıyla beraber çıkmış, sabah ben uyandığımda konuştuk internetteydiler.

benimki geç kalktığımı biliyor ya haftasonları, öğleden sonra gene girerim o zaman gizemle görüşürüz diye internete girince hiç haber etmemiş bana.

zaten halim de yoktu haberim olsaydı bile. neyse saat 1buçuk gibi aradım aşkımı, napıyosunuz falan diye, yemek yiyoruz tatlım dedi. internete ne zaman geleceksin diye sordum, 1,5 saat sonra falan gelirim dedi, bu arada arkadaşı da arkadan duyuyo tabi özhanın söylediklerini, ben de onun söylediklerini duyuyorum telefonda. dedi ki arkadaşı "ben bi daha internete falan gidemem, yengee girseydin sabahtan, daha netle işimiz olmaz bizim" diye bağırıyo falan..

ona çok sinir oldummm :47::47::47:

sorma yaaa, benimki çarşı izninde bugün, bi arkadaşıyla beraber çıkmış, sabah ben uyandığımda konuştuk internetteydiler.

benimki geç kalktığımı biliyor ya haftasonları, öğleden sonra gene girerim o zaman gizemle görüşürüz diye internete girince hiç haber etmemiş bana.

zaten halim de yoktu haberim olsaydı bile. neyse saat 1buçuk gibi aradım aşkımı, napıyosunuz falan diye, yemek yiyoruz tatlım dedi. internete ne zaman geleceksin diye sordum, 1,5 saat sonra falan gelirim dedi, bu arada arkadaşı da arkadan duyuyo tabi özhanın söylediklerini, ben de onun söylediklerini duyuyorum telefonda. dedi ki arkadaşı "ben bi daha internete falan gidemem, yengee girseydin sabahtan, daha netle işimiz olmaz bizim" diye bağırıyo falan..

ona çok sinir oldummm :47::47::47:

ayy bu erkeklerin dengesiz arkadaşlarına ifrit oluyorum yaa :47: emrahın da askerde bir arkadaşı vardı, zaten ayda 1 kere çarşı iznine çıkıyorlardı, onda da ben arıyorum diye, amma hesap veriyosun haa diyordu adama :53:

kızma kuzum sende, sevgilin de ne yapsın, şimdi arkadaşını bırakıp girse olmaz, seni de üzmek istememiştir eminim :50: yarın da çıkmayacak mı çarşıya :26:

ayy bu erkeklerin dengesiz arkadaşlarına ifrit oluyorum yaa :47: emrahın da askerde bir arkadaşı vardı, zaten ayda 1 kere çarşı iznine çıkıyorlardı, onda da ben arıyorum diye, amma hesap veriyosun haa diyordu adama :53:

kızma kuzum sende, sevgilin de ne yapsın, şimdi arkadaşını bırakıp girse olmaz, seni de üzmek istememiştir eminim :50: yarın da çıkmayacak mı çarşıya :26:

girdi canımm, 1 saat konuştuk/görüştük face'den... yarın çarşısı yok.

ama arkadaşının tavrına çok sinir oldummm :47::47::47:

Son düzenleme:
Back
X