Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

İstemeden sonra diyemedim sözden sonra da diyemedim dün gitmişken demek istedim başta zor oldu ama sonra alışıyorsun bence baba demek daha zor

evet ya zordur ama bende benim annem babam değil niye diyeyim zihniyeti değilde çekinme var..:18:

sonuçta sevdiğimiz insanın anne babaları tabi diyeceğiz, zamanla iyice alışırsın canım

Bende nasıl derim bilmiyorum? :26:
Anne kelimesini yeniden birine kullanmak benim için çok zor zaten, kayınvalide adayımın hakkını yiyemem asla, anneler gününde geç aradım erkek arkadaşımla konuşmuşlar tabii o arayacak oğlu neticede, ben ondan asla bişey bekleyemem demiş benim için. Anlayışsız bir insan değil gibi duruyor, akıl yaşta değil baştadır derler ya, kimisine göre köyde yaşaması, okuma yazma bilmemesini kötü davranıyorsa ona bağlıyor ama benim sevgilimin annesi de köyde yaşıyor, okuma yazma bilmiyor ama çok şükür ki anlayabiliyor..

İnşallahta böyle devam eder. Kendimi bu süreçte zaten yalnız hissedeceğim, inşallah ailevi sıkıntılar yaşamayız..

böyle anlayışlı birine anne demek sana daha iyi gelmez mi canım :26:

hem sen bu konuda ne kadar adım atarsan onlarda sana misli gelirler diye düşünüyorum..

inşaallah canım müsaade etmeyin ama evde olacak dimi

Teyzem babamla konuşacakmış, ev almazmış.
Eşinin yeğeni de evde yaptı, tamam çok kalabalık olmuş ama oldu mu oldu neticede?
Bir de anaannemin orası köy gibi yeşillikler içinde bir yerleşim yeri, orda meydan da yapalım diyorlar.
Ben zaten yarımım, annemin eksiklğini yaşayacağım bol bol o gün, bir de onun doğup büyüdüğü, hatta ebedi istirahatine çekildiği yerde çalgılı çengili nişan yapacağım?
Bu sefer de biz oynamayız diyorlar
E amaç ne yani? Millet görsün, Şükranın kızı nişanlanıyor..

böyle anlayışlı birine anne demek sana daha iyi gelmez mi canım :26:

hem sen bu konuda ne kadar adım atarsan onlarda sana misli gelirler diye düşünüyorum..

Demem demiyorum tatlım, ama hemen diyemeyeceğimi çok iyi biliyorum..
Ama şu da var ki sanırım annem olmadığı için çok üzerime düşüyor benim.
Hala der ne kadar çok istemiştim tanışmayı, kısmet olmadı diye.

Hep tanıştır bizi derdi, şimdi ki aklım olsa, nerden bileceğim ki?

ahh be canım sizin hayata ne kadar müdahale var lütfen izin verme nerde nasıl mutlu olacaksan orda yap..

ne yani onlar köyde olsun ferah ferah oynayacaklar diye sen en mutlu gününde huzursuz olacaksın..

anlat içindekileri onlara da seninde fikrini alsınlar

tabi olmazlar mı

yani bu saatten sonra teyze amca demek de olmaz

düğünü konuştunuz mu daha çok mu var :26:

Yok canım hiç konusu açılmadı zaten tellerim var benim :)

Senin durumun farklı canım bence.. Yani sen diyemezsen bunu herkes anlayabilmeli ki okuduğum kadarıyla sevgilin de zorunlu tutmuyor.. ama belli de olmaz belki annen,n yokluğunu biraz da olsa azaltabilirsin..

kader kısmet işte ne olacağımız belli mi..

zaten böyle düşünen insan bu konuda fazlasıyla anlayış da gösterir ne zman kendini hazır hissedersen o zman dersin..

Sorma canım ya, herkesin herşeye bir yorumu, bir fikri var. Nişan benim ama bana soran yok. Sorsan herkes iyiliğimi düşünüyor.
Babama anlattım zaten, ancak yaparsam yemekli yaparım '' yemekli olduğu için oynandı da '' denir dedim.
Tabii bu saatten sonra o çok daha zor, boş yer bulmak zamana uydurmak imkansız..
Nişanı kız tarafı yapıyor bir de, biraz eğlence amaçlı oluyor.
Benim eğlenecek halim mi var? Yakışmaz dedim. Ki yakıştıramıyorum da kendime..

tabi kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran..haklısında..

bence hiç yemeğe falan da girişme hem daha çok karışan olur iş uzar..evde bi yüzük isteyen çalgı da yapar daha samimi oluyor

kader kısmet işte ne olacağımız belli mi..

zaten böyle düşünen insan bu konuda fazlasıyla anlayış da gösterir ne zman kendini hazır hissedersen o zman dersin..

İnşallah canım annem olsa bu kadar zor gelmezdi söylemek, şimdi o yok ve yokluğunun içimdeki etkisiyle sanırım bir tek ona yakışıyormuş gibi hissediyorum. Her defasında kendi annemi ve olmadığını kendime tekrar tekrar hatırlatıcakmışım sanki..

Belli değil canım e benim amacım zaten nişan düğünde dişlerimin düzgün olması mecbur olarak endeksli yani

benimki olsa tel mel dinlemez valla hayatta düğünü nişanı uzatmaz helal sana sözünü dinletmişsin

gerçekten inci gibi oluyor mu dişler çıkarınca hep merak etmişimdir

tabi kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran..haklısında..

bence hiç yemeğe falan da girişme hem daha çok karışan olur iş uzar..evde bi yüzük isteyen çalgı da yapar daha samimi oluyor

İkram hazırlayacağız canım, aynen öyle olacak en doğalı ve samimisi..

hiç öyle düşünme eminim annen olsa oda isterdi ona içtenlikle anne demeni..

belki acı değilde huzur verecek sana söylemek..hep olumsuz dşünme tatlım

Umarım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…