Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

zaten hep birilerinin keyiflerini bekliyoruz..:ssz:

merhaba bu arada daha önce konuşmamıştık seninle :3::3:

aynen öyle ama şu tanışma faslı bi geçsin acısını çıkarıcam.. isteme söz nişan hepsini seri yaptırmazsam..:41:

şimdi utanıyorum sesim çıkmıyor pek :27:

merhaba bu arada daha önce konuşmamıştık seninle :3::3:

aynen öyle ama şu tanışma faslı bi geçsin acısını çıkarıcam.. isteme söz nişan hepsini seri yaptırmazsam..:41:

şimdi utanıyorum sesim çıkmıyor pek :27:

merabaa:29: yaptır canım yaptır:52: yaş kaç bu arada??

Aynen öyle canım biz hep birilerini bekleyelim.. :ssz:

valla bunaldım bende babama konuyu açalı nerdeyse bir ay oluyor ama tık yok insan demez mi ya tanışalım nedir ne değildir bu çocuk..:50:

sevgilimle de dün tartıştık bu sebepten..oda sıkıldı b.k çıktı bu işin artık dedi bana kırıldım valla :14:

nasıl sinirlendiyse ilk defa bana böyle bi kelime kullandı :14::14:

valla bunaldım bende babama konuyu açalı nerdeyse bir ay oluyor ama tık yok insan demez mi ya tanışalım nedir ne değildir bu çocuk..:50:

sevgilimle de dün tartıştık bu sebepten..oda sıkıldı b.k çıktı bu işin artık dedi bana kırıldım valla :14:

Artık sıkılmıştır o da canım beklemekten :26:

Artık sıkılmıştır o da canım beklemekten :26:

sıkıldı biliyorum hep beni bekledi, ilişkinin başından beri çünkü..

askere gitmeden adını koyalım demişti kabul etmedim ki askerden geleli bir buçuk sene oldu düşün..

sonra iş dedim onu bekledi ama artık kendimi çok suçlu ve mahcup hissediyorum ona karşı ne dese sesimi çıkaramıyorum haklı çünkü..:14::14:

sıkıldı biliyorum hep beni bekledi, ilişkinin başından beri çünkü..

askere gitmeden adını koyalım demişti kabul etmedim ki askerden geleli bir buçuk sene oldu düşün..

sonra iş dedim onu bekledi ama artık kendimi çok suçlu ve mahcup hissediyorum ona karşı ne dese sesimi çıkaramıyorum haklı çünkü..:14::14:

Askerden önce istiyordu geleli 1.5 sene mi oldu :53::53: Çok çok haklı o zaman canım:26:

düğünü ne zaman düşünüyosunuz canımcım_??:31:

Hep Şubattan önce zor derdik ama şimdi erkek arkadaşım Eylül, Ekim diye tutturdu. Ona göre en kötü Kasım ayın da.
Bir aksilik çıkmazsa bana da uyar bu tarihler. Ama düşününce bile içim tuhaf oluyor ya, korkuyorum sanki..
Geri dönüşü kolay olmayan bir yol evlilik, ciddi bir iş.
Bu halimize benzemeyecek karı-koca olmak, korkuyorum bazen yani..
Annemiz yok, babam yalnız kalacak, kardeşlerim var ama ne biliyim?
Sonuçta her sabaha aynı evde gözlerimizi açmayacağız...:26:

Canım baban demez, babalar geçiştirir, bizde ilk söylediğimiz de tanışırız yaaa dedi kaldı.
Şimdi bile ne zaman gelicekler diye sormuyor..
Onlara kalsa kimse dokunmasın kızlarına çünkü, bir de kız evi naz evi olayı var.
Meraklısıymış gibi görünmekte istemiyorlar.
Söylediğinize göre sizden müsait bir zaman da arayıp tanışmak istiyoruz diye gün istesinler, bence en mantıklısı bu.
Baban geri adım da atamaz, 1-2 nereye kadar yani? El mahkum..
:31:

Back
X