- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.621
ahanda iki üç gündür aklımdan geçenler..![]()
millet o kadar seri ki biz yerimizde sayıyoruz, benimde babamın keyfini bekliyoruz![]()
zaten hep birilerinin keyiflerini bekliyoruz..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
millet o kadar seri ki biz yerimizde sayıyoruz, benimde babamın keyfini bekliyoruz![]()
zaten hep birilerinin keyiflerini bekliyoruz..![]()
merhaba bu arada daha önce konuşmamıştık seninle
aynen öyle ama şu tanışma faslı bi geçsin acısını çıkarıcam.. isteme söz nişan hepsini seri yaptırmazsam..
şimdi utanıyorum sesim çıkmıyor pek![]()
bende unuturum ya bide gelin adayının o arada resim derdine düşmesi pek hoş olmaz sanki
bende o yüzden arkadaşıma devredicem sorumluluğu resim delisi kendisi![]()
Aynen öyle canım biz hep birilerini bekleyelim..![]()
Aynen öyle canım biz hep birilerini bekleyelim..![]()
zaten bu okullar elimizi kolumuzu bağlıyoo biz de onun okulunu bekledikk..senin sevgilin ne okuyo canım?
Tıp fakültesinde canımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vavw doktor mu olacak kız sevgilin![]()
merabaayaptır canım yaptır
yaş kaç bu arada??
valla bunaldım bende babama konuyu açalı nerdeyse bir ay oluyor ama tık yok insan demez mi ya tanışalım nedir ne değildir bu çocuk..
sevgilimle de dün tartıştık bu sebepten..oda sıkıldı b.k çıktı bu işin artık dedi bana kırıldım valla
nasıl sinirlendiyse ilk defa bana böyle bi kelime kullandı![]()
vavw doktor mu olacak kız sevgilin![]()
doktor civanım şarkısını sana armağan ediyoruzz![]()
Artık sıkılmıştır o da canım beklemekten :26:
sıkıldı biliyorum hep beni bekledi, ilişkinin başından beri çünkü..
askere gitmeden adını koyalım demişti kabul etmedim ki askerden geleli bir buçuk sene oldu düşün..
sonra iş dedim onu bekledi ama artık kendimi çok suçlu ve mahcup hissediyorum ona karşı ne dese sesimi çıkaramıyorum haklı çünkü..![]()
Ahahahh :) benim olsun o zmaan. Teşekkürler :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
düğünü ne zaman düşünüyosunuz canımcım_??![]()
valla bunaldım bende babama konuyu açalı nerdeyse bir ay oluyor ama tık yok insan demez mi ya tanışalım nedir ne değildir bu çocuk..
sevgilimle de dün tartıştık bu sebepten..oda sıkıldı b.k çıktı bu işin artık dedi bana kırıldım valla
nasıl sinirlendiyse ilk defa bana böyle bi kelime kullandı![]()
rica ederimmmühendisle ilgili şarkı yok napalımm
![]()