- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.781
kızmam ki sana beeeen
senden haberler var mııı![]()

yok benden haber bebegim, gittim gezdim geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızmam ki sana beeeen
senden haberler var mııı![]()
yok benden haber bebegim, gittim gezdim geldim![]()
burhanla ilgili bişeeey :26::26::26:
çok çalışıyor bu ara, belki haftaya arkadaşlarla falan hep beraber görüşürüz![]()
evet canım tek gelecek :18:
gerçi bi kere gelse bende o da çekingenliği atarız da
zaten bende istemiyorum süreyi uzatmak ramazan girmeden en azından söz olsun ama tabi benim sözüme bakmıyor, tanışma gibi babamı beklersek seneyi bulur![]()
gülüm her otelin düğün salonu var oraları düşünmez misin :26: yada incek taraflarında çok var düğün salonu, geneli de açık havaama fiyatlar nasıldır hiç bilmiyorum
seleeennnnnnnişte bu habere içilirrr
ayy kuzum baban biraz zorluk çıkaracak sanıırm, ama sen çok kıymetlisin ondandır kızma babana :26: teyzenden yada bir aile büyüğünüzden rica et konuşsun babanla, bu işler eskisi gibi degildir desin, o zaman ikna olur belki :26:
bu arada ceeereeeennnnnnçikolatalarına veee çiçeğine bayıldımmm
ayrıca artık ben geldigime göre resimleri aldıgın gibi resim bekliyorum
selen sen de resim koyacaksın unutmadım daha
![]()
seleeennnnnnnişte bu habere içilirrr
![]()
Beklemeyin canım, benim babam da 1,5 sene erteletti, şimdi de hemen kız mı verilir diyor. İlk söylediğimizde de (askerdeydi) babam tamam ben askerliğini yapsın, gelsin vericem dedim, sözümü verdim demişti. Herkes gıcıklığına yapıyo, tepkini ölçüyor diyor ama bilmiyorum? Biraz sende bastır, annene en azından ya da eniştene söyle o güzel bir dille babana söyleysin..![]()
tamam canım koyucam da akşam pek giremiyorum nete bu akşam atarım girersem kuzum
ayy canım çok heyecanlıyım yarın akşam büyük gün napıcam ben ya
o gün o kadar çok dert yandım ki babam niye çağırmıyor diye akşamı her şey değişti
canım bakalım yarın bi tanışma olsun zaten olumlu geçerde severse bizimkiler ki inşallah :18: öteki aşamalar olur heralde hemen bekletilmez bu saatten sonra ama yine bu benim kararım, babam faktörü var işte![]()
günaydınlar rüyaa![]()
Kızlar günaydınnnn
Yazdıklarınızı okudum teyzemdeyim şuan burada kalıyorum eve gideyim atacağım![]()
waw tablon hayırlı olsun canımm![]()
hihi teşekkür ederim canımsöz olmadan yapamadım erteleniyor diye şimdi yapayım dedim
![]()
iyi yapmışsın tabi, sözlüsün artıkın![]()
Hala inanamıyorum canım zatenDarısı başınaaaa
![]()
Hahah rüya kim diyorum bende .p :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inan inan şekeriminşallah canm bakalım off yarın akşam büyük gün bende buna inanamıyorum babam, abim sevgilimle tanışacak
:18:
Ben bile heyecanlıyım canım vallaSadece sevgilin gelecek demi ondan sonraki hafta da aileler tanışsın haziranda da söz olsun bence
![]()