Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

evet canım tek gelecek :18:

gerçi bi kere gelse bende o da çekingenliği atarız da :ssz:

zaten bende istemiyorum süreyi uzatmak ramazan girmeden en azından söz olsun ama tabi benim sözüme bakmıyor, tanışma gibi babamı beklersek seneyi bulur :19:

Beklemeyin canım, benim babam da 1,5 sene erteletti, şimdi de hemen kız mı verilir diyor. İlk söylediğimizde de (askerdeydi) babam tamam ben askerliğini yapsın, gelsin vericem dedim, sözümü verdim demişti. Herkes gıcıklığına yapıyo, tepkini ölçüyor diyor ama bilmiyorum? Biraz sende bastır, annene en azından ya da eniştene söyle o güzel bir dille babana söyleysin..:31:

gülüm her otelin düğün salonu var oraları düşünmez misin :26: yada incek taraflarında çok var düğün salonu, geneli de açık hava :34: ama fiyatlar nasıldır hiç bilmiyorum :50:

seleeennnnnnn :52::52::52::52: işte bu habere içilirrr :7:

ayy kuzum baban biraz zorluk çıkaracak sanıırm, ama sen çok kıymetlisin ondandır kızma babana :26: teyzenden yada bir aile büyüğünüzden rica et konuşsun babanla, bu işler eskisi gibi degildir desin, o zaman ikna olur belki :26:

Evet canım zorluk çıkarmaya meyilli azıcık, yok kızmadım da biz erkek arkadaşımla ailelerin hep iyi olmasını istedik, onlar iyi olursa bizde iyi oluruz sonuçta, ki babama ilk gelecekleri söylendiğinde tamam gelsinler askerliğini yapsın gelsin vericem demiştim ben zaten dedi. Şimdi de bir kerede kız mı verilir? Gidecekler, gelicekler diyor.

Teyzemler hep söylüyor zaten, bakacağız artık hayırlısı canım.. :31:

bu arada ceeereeeennnnnn :52::52: çikolatalarına veee çiçeğine bayıldımmm :16::16: ayrıca artık ben geldigime göre resimleri aldıgın gibi resim bekliyorum :51: selen sen de resim koyacaksın unutmadım daha :27:

tamam canım koyucam da akşam pek giremiyorum nete bu akşam atarım girersem kuzum :34:

seleeennnnnnn :52::52::52::52: işte bu habere içilirrr :7:

ayy canım çok heyecanlıyım yarın akşam büyük gün napıcam ben ya :17:

o gün o kadar çok dert yandım ki babam niye çağırmıyor diye akşamı her şey değişti :52:

Beklemeyin canım, benim babam da 1,5 sene erteletti, şimdi de hemen kız mı verilir diyor. İlk söylediğimizde de (askerdeydi) babam tamam ben askerliğini yapsın, gelsin vericem dedim, sözümü verdim demişti. Herkes gıcıklığına yapıyo, tepkini ölçüyor diyor ama bilmiyorum? Biraz sende bastır, annene en azından ya da eniştene söyle o güzel bir dille babana söyleysin..:31:

canım bakalım yarın bi tanışma olsun zaten olumlu geçerde severse bizimkiler ki inşallah :18: öteki aşamalar olur heralde hemen bekletilmez bu saatten sonra ama yine bu benim kararım, babam faktörü var işte :31:

Son düzenleme:
tamam canım koyucam da akşam pek giremiyorum nete bu akşam atarım girersem kuzum :34:

ayy canım çok heyecanlıyım yarın akşam büyük gün napıcam ben ya :17:

o gün o kadar çok dert yandım ki babam niye çağırmıyor diye akşamı her şey değişti :52:

canım bakalım yarın bi tanışma olsun zaten olumlu geçerde severse bizimkiler ki inşallah :18: öteki aşamalar olur heralde hemen bekletilmez bu saatten sonra ama yine bu benim kararım, babam faktörü var işte :31:

Günaydınn :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inan inan şekerim :9: inşallah canm bakalım off yarın akşam büyük gün bende buna inanamıyorum babam, abim sevgilimle tanışacak :30::18:

Ben bile heyecanlıyım canım valla:16: Sadece sevgilin gelecek demi ondan sonraki hafta da aileler tanışsın haziranda da söz olsun bence :27:

Ben bile heyecanlıyım canım valla:16: Sadece sevgilin gelecek demi ondan sonraki hafta da aileler tanışsın haziranda da söz olsun bence :27:

evet canım sadece o gelecek..sonra annesi diyormuş ben giderim gündüz bi oturmaya..

sonrada ailecek gelirler de inşaallah uzamaz canım ramazana kadar isteme söz olsun çok istiyorum ya :18:

Back
X