Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sabah biraz çıtlattım ama gelmeyebileceğinden bahsetmedim, kızmış biraz dedim..

inş böyle bişey olmaz da açıklama yapmak zorunda kalmam, kim olsa bozulur kendine çeker bu durumu..:19:

annen konuşsa abinle peki, kesin olarak öğrense de sen de ona göre zemini hazırlasan sevgiline :26:

Selaaammm Kızlarrrr:16::16:

hoşgeldiinnn :16::16:

Aaa bende iyiyim canım sağol sen nasılsın iyisindir inşallah:35::35: Daha eve gitmedim yarın inşallah :52:

iyi sayılırım canım bende heyecanlıyım baya :18:

annen konuşsa abinle peki, kesin olarak öğrense de sen de ona göre zemini hazırlasan sevgiline :26:

birazdan ararım canım annemi öğrenirim, sabah konuşmuştur abimle :18:

Aynen öyle canım aynennn:1: Birde aileler girdi işte canım arayıp sorma gidip gelme anne baba deme falan eklendi o kadar:27:

Bizimkini babası dün aramış, fazla gelemiyorum zaten çok yağmur yağdı, çalışamadım bir türlü demiş. El mahkum kabul ettik, adamın yapacak bişeyi yok. Cumartesi isteme, pazar sabahtan alışveriş akşam nişan, çünkü babası 3 gün kalabilecek sadece..:27:

Bizimkini babası dün aramış, fazla gelemiyorum zaten çok yağmur yağdı, çalışamadım bir türlü demiş. El mahkum kabul ettik, adamın yapacak bişeyi yok. Cumartesi isteme, pazar sabahtan alışveriş akşam nişan, çünkü babası 3 gün kalabilecek sadece..:27:

Tarih belli mi oldu yani:53::53::53:

Bugün büyük gün demi:52:

evettt ama hiç hazır değilim ne zor şeylermiş :19:

cumartesi derken tarih nedir :53:

Aynen öyle canım aynennn:1: Birde aileler girdi işte canım arayıp sorma gidip gelme anne baba deme falan eklendi o kadar:27:

güzel şeyler bunlar güzel :16::16: darısı başımıza inşallah :31:

baban ne diyor peki canım buna :26:

Tarih belli mi oldu yani:53::53::53:

evettt ama hiç hazır değilim ne zor şeylermiş :19:

cumartesi derken tarih nedir :53:

güzel şeyler bunlar güzel :16::16: darısı başımıza inşallah :31:

baban ne diyor peki canım buna :26:

Tarih 14 haziran isteme, 15 haziran sabah alışveriş akşam nişan canım..
Babası en sonunda dün aramış, haftaiçi geleyim daha rahat olur demiş ama bize uymuyor eniştemler şehir dışında çalışıyorlar.
Haziranın 2. haftası yapalım demiş, 2 düğünümüz var bizim o da uymadı.
Yani şuan için bu tarih kesin kızlar bir aksilik çıkmazsa tabii.
:31:Babama zaten ben Haziranın ortasında, 15' de olacak demiştim haberi var yani.. :34:

Babası en sonunda dün aramış, haftaiçi geleyim daha rahat olur demiş ama bize uymuyor eniştemler şehir dışında çalışıyorlar.
:31:Babama zaten ben Haziranın ortasında, 15' de olacak demiştim haberi var yani.. :34:

:16::16::16::16:

çok sevindim ben bunaaa :16: inşallah gönlüne göre olur herşey canım :16:

ee hemen yüzük takmayalım demişti baban, nişan için olacağını biliyor dimi :53:

:16::16::16::16:

çok sevindim ben bunaaa :16: inşallah gönlüne göre olur herşey canım :16:

ee hemen yüzük takmayalım demişti baban, nişan için olacağını biliyor dimi :53:

Dün arkadaşı geldi lafı açtı konuştuk, babamın şartları varmış dedim ben sana şaka yapıyorum kızım dedi, halamlara falan istemeye geleceklerini, aile arasında yüzük takacağımızı söyledi..:31::34:

Back
X