- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #8.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa sonundaa :) hoşgeldinnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam canımm
yüzük nerdeee![]()
sabah biraz çıtlattım ama gelmeyebileceğinden bahsetmedim, kızmış biraz dedim..
inş böyle bişey olmaz da açıklama yapmak zorunda kalmam, kim olsa bozulur kendine çeker bu durumu..![]()
Selaaammm Kızlarrrr![]()
Aaa bende iyiyim canım sağol sen nasılsın iyisindir inşallahDaha eve gitmedim yarın inşallah
![]()
annen konuşsa abinle peki, kesin olarak öğrense de sen de ona göre zemini hazırlasan sevgiline :26:
annen konuşsa abinle peki, kesin olarak öğrense de sen de ona göre zemini hazırlasan sevgiline :26:
hoşgeldiinnn![]()
iyi sayılırım canım bende heyecanlıyım baya :18:
birazdan ararım canım annemi öğrenirim, sabah konuşmuştur abimle :18:
birazdan ararım canım annemi öğrenirim, sabah konuşmuştur abimle :18:
HoşbuldummNasılsın tatlım
:
ayy hadi inşallah vazgeçmiştir abin kararından :18:
iyi diyelim iyi olalım canımsen nasılsın sözlü hatun
![]()
İyiyim canımHala anlayamadım hiç sözlüymüşüm gibi hissedemiyorum ya
Sevgililik gibi değişen birşey yok şuan
![]()
evlenince değişir ancak ozaten, şimdilik fazladan bi yüzük var işte![]()
Aynen öyle canım aynennnBirde aileler girdi işte canım arayıp sorma gidip gelme anne baba deme falan eklendi o kadar
![]()
Bizimkini babası dün aramış, fazla gelemiyorum zaten çok yağmur yağdı, çalışamadım bir türlü demiş. El mahkum kabul ettik, adamın yapacak bişeyi yok. Cumartesi isteme, pazar sabahtan alışveriş akşam nişan, çünkü babası 3 gün kalabilecek sadece..![]()
Bugün büyük gün demi![]()
Bizimkini babası dün aramış, fazla gelemiyorum zaten çok yağmur yağdı, çalışamadım bir türlü demiş. El mahkum kabul ettik, adamın yapacak bişeyi yok. Cumartesi isteme, pazar sabahtan alışveriş akşam nişan, çünkü babası 3 gün kalabilecek sadece..![]()
evettt ama hiç hazır değilim ne zor şeylermiş
cumartesi derken tarih nedir![]()
Oo daha dur bakalım bu sadece sevgilinin tanışması bunun ailesi var istemesi var sözü var onlar daha zor şeyler![]()
Aynen öyle canım aynennnBirde aileler girdi işte canım arayıp sorma gidip gelme anne baba deme falan eklendi o kadar
![]()
Tarih belli mi oldu yani![]()
evettt ama hiç hazır değilim ne zor şeylermiş
cumartesi derken tarih nedir![]()
güzel şeyler bunlar güzeldarısı başımıza inşallah
baban ne diyor peki canım buna :26:
Tarih 14 haziran isteme, 15 haziran sabah alışveriş akşam nişan canım..
Babası en sonunda dün aramış, haftaiçi geleyim daha rahat olur demiş ama bize uymuyor eniştemler şehir dışında çalışıyorlar.
Haziranın 2. haftası yapalım demiş, 2 düğünümüz var bizim o da uymadı.
Yani şuan için bu tarih kesin kızlar bir aksilik çıkmazsa tabii.Babama zaten ben Haziranın ortasında, 15' de olacak demiştim haberi var yani..
![]()
Tarih 14 haziran isteme, 15 haziran sabah alışveriş akşam nişan canım..
Babası en sonunda dün aramış, haftaiçi geleyim daha rahat olur demiş ama bize uymuyor eniştemler şehir dışında çalışıyorlar.
Haziranın 2. haftası yapalım demiş, 2 düğünümüz var bizim o da uymadı.
Yani şuan için bu tarih kesin kızlar bir aksilik çıkmazsa tabii.Babama zaten ben Haziranın ortasında, 15' de olacak demiştim haberi var yani..
![]()
çok sevindim ben bunaaainşallah gönlüne göre olur herşey canım
![]()
ee hemen yüzük takmayalım demişti baban, nişan için olacağını biliyor dimi![]()
Dün arkadaşı geldi lafı açtı konuştuk, babamın şartları varmış dedim ben sana şaka yapıyorum kızım dedi, halamlara falan istemeye geleceklerini, aile arasında yüzük takacağımızı söyledi..![]()