Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

uzak mesafe ilişkisi sevmiyorum ben yaa iyi yürütüyorsunuz maşallah :)
zor yani ben gelemem öyle zora ben istediğim an buluşmak isterim bekleyemem sabırsız bi yapım var

sağol tatlım senin de
naptın nasıl geçti günün her şey yolunda mıydı :21:

Çok güzeldi :nazar: :16: :69:
Ama bitti :31:
Çok çabuk geçti yaa...
Şimdi 3 hafta sayıyorum :31:

Öyle bi seversin ki. Sevmek zorundasın. Başka yol yok. Yârsa mesele, mesele değil mesafe...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

way söze bak :nazar: ben sevgilinle aynı okuldasınız sanıyordum yaa

Çok güzeldi :nazar: :16: :69:
Ama bitti :31:
Çok çabuk geçti yaa...
Şimdi 3 hafta sayıyorum :31:

oh iyi :21::21:
gittiğiniz kafeyi beğendin mi güzel miydi :)
uuu 3 hafta sonra mı geleceksin anca geri :ssz:

way söze bak :nazar: ben sevgilinle aynı okuldasınız sanıyordum yaa

oh iyi :21::21:
gittiğiniz kafeyi beğendin mi güzel miydi :)
uuu 3 hafta sonra mı geleceksin anca geri :ssz:

Sözü ben yazdm haa :))
Geçen yıl ve ondan önceki yıl aynı şehirdeydik. Artık deiliz :/

Aynen ayrı düştük. . Napalım idare ediyoruz. 1 aydan sonra ikimizde sancı çekiyoruz. Özlüyoruz ama napalım

iş hayatına atıldığı için mi ayrı şehirlerdesiniz şu an?
tahminde bulundum tamamen :9:

Beğendim canım güzeldi tavsiye edebilirim :1:
3 hafta sonra o gelcek evci izni inşallah :69:

oo kaç günlüğüne geliyor canım?
hani izin kullanmayı düşünmüyordu ya sevgilin vaz mı geçti

benim kuzen de güyaa kullanmayı hiç izin 1 ay erken gelecekti
çok sıkılmış hem de rahatsızmış hava değişimi vermişler 1 ay
1 ay hava değişimi mi olur ya :52:
hava değişimi vermeselerdi izin kullanacaktı :52:

Son düzenleme:
ben nişanlımla hep farklı şehirdeydim 1064 km uzakta. 2-3 ayda bir görüşüyorduk canlı canlı fakat akşamları internetten görüşüyorduk her akşam hemde. ve nişanlandık. agustosta da evlenicez inşallah. önemli olan mesafe değil hiç bir zaman iki kalp birbirini bulacaksa fizanda bile olsa buluyor kaderde varsaa eğeer... :31:

ben nişanlımla hep farklı şehirdeydim 1064 km uzakta. 2-3 ayda bir görüşüyorduk canlı canlı fakat akşamları internetten görüşüyorduk her akşam hemde. ve nişanlandık. agustosta da evlenicez inşallah. önemli olan mesafe değil hiç bir zaman iki kalp birbirini bulacaksa fizanda bile olsa buluyor kaderde varsaa eğeer... :31:

hmm maşallah size :nazar:
ben katlanamam uzun mesafe ilişkisine ben sevgilimle gezmek tozmak isterim sürekli buluşmak isterim
2-3 ayda bir buluşmak filan bana göre değil yaa
iyi dayanıyorsunuz :nazar:

bir de biz ayrı düşsek bile birkaç hafta internetten görüşmeyiz cam açmayı filan da sevmiyorum öyle
benim 1 aylığına fln şehirden ayrıldığım zamanlar oldu hiç camda görüşmedik onu da sevmiyorum

:52::52:

aaa bi de ağustosta düğün var demek waowww :16:
nişanlınızla nasıl tanıştınız :)

hmm maşallah size :nazar:
ben katlanamam uzun mesafe ilişkisine ben sevgilimle gezmek tozmak isterim sürekli buluşmak isterim
2-3 ayda bir buluşmak filan bana göre değil yaa
iyi dayanıyorsunuz :nazar:

bir de biz ayrı düşsek bile birkaç hafta internetten görüşmeyiz cam açmayı filan da sevmiyorum öyle
benim 1 aylığına fln şehirden ayrıldığım zamanlar oldu hiç camda görüşmedik onu da sevmiyorum

:52::52:

Yapıya göre değişiyor tabi ben de eskiden öyle derdim uzaktan zağa ilişki mi olur diye :1: oluyormuş :52::52:

aaa bi de ağustosta düğün var demek waowww :16:
nişanlınızla nasıl tanıştınız :)

internette bir forumda şans eseri tanıştık :16::16:

Yapıya göre değişiyor tabi ben de eskiden öyle derdim uzaktan zağa ilişki mi olur diye :1: oluyormuş :52::52:

internette bir forumda şans eseri tanıştık :16::16:

hmmmm tahmin etmiştim :16:
biz lise çağında tanıştık aynı mahallenin çocuğuyuz evlerimiz arası 5 dklık mesafe
sonra üniv zamanı geldi çattı ben dedim ayrı şehirleri yazarsak ayrılırız uzak mesafe ilişkisi yürütemem diye
o nedenle aynı şehiri yazdı benim tercih ettiğim şehri yazdı sevgilim de :46::46::46:

hmmmm tahmin etmiştim :16:
biz lise çağında tanıştık aynı mahallenin çocuğuyuz evlerimiz arası 5 dklık mesafe
sonra üniv zamanı geldi çattı ben dedim ayrı şehirleri yazarsak ayrılırız uzak mesafe ilişkisi yürütemem diye
o nedenle aynı şehiri yazdı benim tercih ettiğim şehri yazdı sevgilim de :46::46::46:

ooh ne kadar güzel :16: Allah ayırmasın inşaallah :46:

Back
X