Canım onun babasının durumu iyi değil, 5 sene önce abisine düğün yapıp ev kurmuş, toplam da 15 bin harcamıştı sen düşün bu bile zorlamıştı onu, şimdi bir düğün yapmak 50 binden aşağı değil. Maddi gücü yerinde olmayan insanları bilirsin, 10 bin düğün deyince yazık günah, 2 saat için değer mi? Ben size başka bişey alayım der o paraya.
Bende müşteri çevremizden dolayı istiyorum açıkçası ve yemekli değil de kokteyl istiyorum. Babamın oturmuş bir çevresi var, katıldığımız düğünler hep yemekli, kokteylli, hani siz yapamazsınız, ben nişanımı o şekilde yapayım bari içimde kalmasın demiştim, o da nişan yapmayalım biz ona 3 bin, 4 bin harcayıp 3 bine normal salonda düğün yapacağımıza istediğin gibi yemekli düğün yaparız dedi. Hatta ailesine de, o öyle bir nişan yaparsa biz altında kalacağız, üstelik bizim nişan masrafıyla, normal salonda bile yapsak toplam o tarz bir düğün parasını bulacağından dolayı yaptırmadım dedi.
Bizim de çevre kalabalık canım ya düğün de 600 kişi elemiş halimiz.. O yüzden aparatif kokteyl istedim zaten çünkü müşteri çevresi öyle salon düğünlerine tenezül edip gelmiyor, babamın itibarını düşünüyorum açıkçası ben çünkü ilk mürüveti..
İnsan kendini sayılmıyor hisseder, düğün dernekte bilirsiniz çevre gerektiriyor, adam 1 gün de 2 düğüne koşarken onu saymamaları kötü olur..
Mekan göz doyursun, şık olsun aparatif bir kaç meze olsun yeter..