• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yaa normali zaten kapı vurmaktır :34: ben odamda yalnızken bile annem önce kapıdan seslenir de öyle girer yani, değil ki ben nişanlımla odada yalnız olacagım anam dann diye girecek :53: çok ayıp şeyler aam diyemiyordum ki kadına kapıyı çal da gir diye :53:

yaa beni fiziksel olarak da begenmek zorunda degillerdi hiç bi zamanda öyle bir derdim olmadı :34: oğlu begenmiş almış anasına ne yanii :19: ama herşeyin bi söyleme uslubu var, şimdi kaynanan senin zayıflamanı istemiyormuş mesela dimi, sana dese ki zayıflayınca zargana gibi olursun diye :53: hoş olur mu :20:

demek istedigim bu yani, bana kilo almamam gerektigini güzelce söylese anlardım ama böyle gidersen şuna benzeyeceksin diye 50 yaşında, benm 2 katım kadın örnek verilir mi :53: yuhh yaniii :20::20:

Bence de katılıyorum.. İnsan kendini bilecek ya bunun daha ötesi yok..

ne güzel canım kıskansa şimdi de yapardı için rahat olsun :16:

Bence de canım en azından ben anlardım:16:

neyse ki gördüğüm kadarıyla siz böyle sorunlar yaşamıyorsunuz :nazar: daim olsun inşallahh :16::16:

Amin canım aminnn:16: Ailesini gerçekten seviyorum mesela anne baba derken içimden geldiği için diyorum zorlama olmuyor.. Gitmek istiyorum onlara vakit geçirmek istiyorum falan.. Hep böyle devam eder inşallah çünkü soğuduğum zaman kolay kolay toparlayamam ben:26:

Ben göçtüm iyice, hastayım bakanım yok soranım yok(O uyuz), burnum tıkandı şıp şıp damlıyor, hapşırıyorum, kulağım iltihaplı :120:... Çok yalnızım be KK hatunları ben ağlamayımda kimler ağlasın..

Amin canım aminnn:16: Ailesini gerçekten seviyorum mesela anne baba derken içimden geldiği için diyorum zorlama olmuyor.. Gitmek istiyorum onlara vakit geçirmek istiyorum falan.. Hep böyle devam eder inşallah çünkü soğuduğum zaman kolay kolay toparlayamam ben:26:

soğuman için bi sebep yok canım dilerim ki hiç de olmaz :16: onlar da seni seviyorlar zaten anladıgım kadarıyla bence bu durum böyle sürer gider bundan sonra :8:

Var da acil bana ne yapacak ki :85:
Evdekilerle de limoniyim :(
Pufffff neyse bende buraya bi kere güzel bişey yazmıyorum nefret ettim kendimden siz muhabbete devam edin :31:

deli deli konuşmaa :20: hepimizin kötü zamanları oldu burda agladık sızlandık bu sefer de senin olsun ne olacak ki :34:

ama şimdi yatma zamanı lunacım hadi bakalım :10: yarın sabah hala aynı durum devam ederse de dogru doktora :10: marş maarrşş :41:

deli deli konuşmaa :20: hepimizin kötü zamanları oldu burda agladık sızlandık bu sefer de senin olsun ne olacak ki :34:

ama şimdi yatma zamanı lunacım hadi bakalım :10: yarın sabah hala aynı durum devam ederse de dogru doktora :10: marş maarrşş :41:

Benim iyi olduğum gün sayısı 1-2 yi geçmiyor o yüzden dedim :)
Tamam canım sağolasın, iyi geceler size:3::16::16:

Back
X