• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bunu hele bi düğün olsun ondan sonra tekrar konuşalım :27::27:

siz düğünün ne zaman olmasını istiyorsunuz bebegim :26:

evliliği düşününce ilk aylar falan çok ürkütücü yani seve sev konuşurum fikrim değişmez :27::27:
Allah kısmet ederse seneye mayıs gibi düşünüyoruz biz sevgilimle ama tabi net değil ailelerde konuşacak :24:

Son düzenleme:
evliliği düşününce ilk aylar falan çok ürkütücü yani seve sev konuşurum fikrim değişmez :27::27:
Allah kısmet ederse seneye mayıs gibi düşünüyoruz biz sevgilimle ama tabi net değil ailelerde konuşacak :24:

evlenmek için en güzel ay mayıs ve haziran bence :16: ağustosta insanın sıcaktan beyni akıyor yaa :27: ayyy 1 seneden az kaldı yani inşallahhh :16:

evlenmek için en güzel ay mayıs ve haziran bence :16: ağustosta insanın sıcaktan beyni akıyor yaa :27: ayyy 1 seneden az kaldı yani inşallahhh :16:

inşallah canım beklerim düğünüme :52:

bi nişan olsun da kısmetse daha net tarih çıkar meydana salon falan bakarız her yer doluyor bir seneden önce yahu :53:

nisanda güzel ay ama yağmur çok oluyor :31:

inşallah canım beklerim düğünüme :52:

bi nişan olsun da kısmetse daha net tarih çıkar meydana salon falan bakarız her yer doluyor bir seneden önce yahu :53:

nisanda güzel ay ama yağmur çok oluyor :31:

nisan riskli, mayıs ve haziran daha garanti :34:

seneye mayısa ben de evlenirim belki olmayan kocamla :33: hayal dünyasından gerçeklere ne zaman inecem acaba :31:

seneye mayısa ben de evlenirim belki olmayan kocamla :33: hayal dünyasından gerçeklere ne zaman inecem acaba :31:

o hiç belli olmaz canım bi bakmışsın bizden önce gitmişsin :52:

Sen dur, ben söz yaparsam 6 ay da evlendiririm diyen babam aslında en güzel ay Nisan diyiverdi. :53:
Siz annemle ne zaman evlenmiştiniz baba?
Nisan da..
Yağmur yağmış galiba..?
oooovv sicim gibi..
Üstüne bir de araba bozulmuş?
Evet, yolun ortasında kaldık, yağmurdan dışarı da çıkamadım, çıksam 2 sn. de sırılsıklam olurdum.
Sonra ne yaptınız?
Arkadaşı gönderdim tamirci bulmaya, getirdi doğru tamirhaneye.. :27:

Mayıs güzel olabilir dediğin gibi, ama bana süre çok uzun geliyor..
Herşeyi fazla fazla beklediğimizden mi ne?
Yine de ne dersek diyelim kader, kısmet zaten, yalnız herkes hayırlı işler uzatmaya gelmez diyor.
O zaman da diyorum ki azıcıkta bizim elimizde demek ki, Kasım istiyoruz biz Kasım olmazsa Mayıs olabilir Kışta olur ama madem Kasım olamaz, Şubatı bekleyen, Mayısı da bekler diyorum..
:ssz:

sen dur, ben söz yaparsam 6 ay da evlendiririm diyen babam aslında en güzel ay nisan diyiverdi. :53:
Siz annemle ne zaman evlenmiştiniz baba?
Nisan da..
Yağmur yağmış galiba..?
Oooovv sicim gibi..
üstüne bir de araba bozulmuş?
Evet, yolun ortasında kaldık, yağmurdan dışarı da çıkamadım, çıksam 2 sn. De sırılsıklam olurdum.
Sonra ne yaptınız?
Arkadaşı gönderdim tamirci bulmaya, getirdi doğru tamirhaneye.. :27:

:60: :60: :60:

Hiç kıyamıyorlar kızlarına yaa :1::1:

Ee sen kışın evlenmek istiyor musun ki, belki baharı daha çok istersin diye düşünmüştür :34:

[sıze=2][ı]kısmet canım hemen bişeyler olsa hazirana rahat yetişirsiniz tabi benim gibi bi baban yoksa :52:[/ı][/sıze]

valla benim babamın da sagı solu belli olmaz canım :1: Hele ki şimdi ankaraya gelme ihtimalim var ya ben her türlü zorlugu bekliyorum kendisinden :18: Annem bile burhan ı tanıyor olmasına ragmen işler biraz daha ciddiye bindiginden beri beni caydırmaya çalışıyor :27: O yuzden herşey hazır olsa bile bizimkiler birazcık ertelemeye çalışabilirler :55:

mayıs güzel olabilir dediğin gibi, ama bana süre çok uzun geliyor..
Herşeyi fazla fazla beklediğimizden mi ne?
Yine de ne dersek diyelim kader, kısmet zaten, yalnız herkes hayırlı işler uzatmaya gelmez diyor.
O zaman da diyorum ki azıcıkta bizim elimizde demek ki, kasım istiyoruz biz kasım olmazsa mayıs olabilir kışta olur ama madem kasım olamaz, şubatı bekleyen, mayısı da bekler diyorum..

ben hep diyorum, kar yagacagını bilsem kesinlikle kışın yaparım düğünü, çok romantik olurdu :69: Ama işte garantisi yok, ayazda donup hiç bişey anlamamak var yani :1: Hem dedigin gibi şubatı bekleyen 2 3 ay daha bekler, rabbimin mutlaka bir bildigi vardır :34:

:60: :60: :60:

Hiç kıyamıyorlar kızlarına yaa :1::1:

Ee sen kışın evlenmek istiyor musun ki, belki baharı daha çok istersin diye düşünmüştür :34:

valla benim babamın da sagı solu belli olmaz canım :1: Hele ki şimdi ankaraya gelme ihtimalim var ya ben her türlü zorlugu bekliyorum kendisinden :18: Annem bile burhan ı tanıyor olmasına ragmen işler biraz daha ciddiye bindiginden beri beni caydırmaya çalışıyor :27: O yuzden herşey hazır olsa bile bizimkiler birazcık ertelemeye çalışabilirler :55:

ben hep diyorum, kar yagacagını bilsem kesinlikle kışın yaparım düğünü, çok romantik olurdu :69: Ama işte garantisi yok, ayazda donup hiç bişey anlamamak var yani :1: Hem dedigin gibi şubatı bekleyen 2 3 ay daha bekler, rabbimin mutlaka bir bildigi vardır :34:

Durumlarının olmadığını biliyor babam, bakalım onlar ne diyecek? Zaman konusunda zorlamam mantığında şuan.. :27:
Canım aslında Kış ayları düğün mekanından, fotoğraf çekimine, beyaz eşya, mobilya hepsi ayrı ayrı avantajlı, ben o kısmı düşünüyorum şuan.. :31:
Mart geldiği fiyatlar yine tavan oluyor.
Hani kış ayları yine de en son ihtimal gibi her yönden zor olur, ama Kasım ne kış ne yaz diye demiştik.
Hemde başlar ara vermeden bitiririz diye.
Kısmet tabii, 10 gün sonra size buradan güzel haberler veririm inşallah..
:16:

Son düzenleme:
Durumlarının olmadığını biliyor babam, bakalım onlar ne diyecek? Zaman konusunda zorlamam mantığında şuan.. :27:
Canım aslında Kış ayları düğün mekanından, fotoğraf çekimine, beyaz eşya, mobilya hepsi ayrı ayrı avantajlı, ben o kısmı düşünüyorum şuan.. :31:
Mart geldiği fiyatlar yine tavan oluyor.
Hani kış ayları yine de en son ihtimal gibi her yönden zor olur, ama Kasım ne kış ne yaz diye demiştik.
Hemde başlar ara vermeden bitiririz diye.
Kısmet tabii, 10 gün sonra size buradan güzel haberler veririm inşallah..
:16:

inşallah güzel haberlerin gelir canım :16:

bence en iyisi kışın hazırlıkları bitirip düğünü mayısta yapmak :27: taktım mayısa, mayıs da evlenecem ben :27:

inşallah güzel haberlerin gelir canım :16:

bence en iyisi kışın hazırlıkları bitirip düğünü mayısta yapmak :27: taktım mayısa, mayıs da evlenecem ben :27:

Bende eskiden öyle diyordum biliyor musun? :27:
Mayısa takmıştım, ama aileleri tanıştırdıktan sonra aman dedim ne zaman olursa olsun da olsun artık..
Hatta bana herkes beklemeyin diyordu ben yok 1 sene beklerim ben diyordum.
:52:
Şimdide bekleme düşüncesi yoruyor hatta biraz da korkutuyor.. :26:

Bende eskiden öyle diyordum biliyor musun? :27:
Mayısa takmıştım, ama aileleri tanıştırdıktan sonra aman dedim ne zaman olursa olsun da olsun artık..
Hatta bana herkes beklemeyin diyordu ben yok 1 sene beklerim ben diyordum.
:52:
Şimdide bekleme düşüncesi yoruyor hatta biraz da korkutuyor.. :26:

ama 8 yıl diyotsun canım çok normalki bu durum :34: gerçi insanın bir ölecegi gün, bir de evlenecegi gün doğarken belli oluyormuş daha, o yuzden kaderimizi yaşıyoruz işte :31: Rabbim hayırlısını versin de isterse kış ortasında olsun, ondan gelene ammenaa :31:

ama 8 yıl diyotsun canım çok normalki bu durum :34: gerçi insanın bir ölecegi gün, bir de evlenecegi gün doğarken belli oluyormuş daha, o yuzden kaderimizi yaşıyoruz işte :31: Rabbim hayırlısını versin de isterse kış ortasında olsun, ondan gelene ammenaa :31:

Aynen, o yüzden aya takılmıyorum kısmet deyip geçiveriyorum..
Kısmetim sonuçta..
:31::16:

Son düzenleme:
Aynen, o yüzden aya takılmıyorum kısmet deyip geçiveriyorum..
Kısmetim sonuçta..
:31::16:

asker yolu beklemiş insanlarsınız sonuçta, şurda bikaç ay keyifli şekilde düğünü bekleseniz ne olur ki :16:

dün çok atarlıydım bugun de polyannayım yaa, hiç ortam yok :27:

Back
X