• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ee sen evlen sana da alırım bebegimm :16::16:

valla siz böyle deyince içime su serpildi :16: yoksa hediye güzel mi degil mi diye çok tereddutteydim :1:

Guzeeel icin rahat olsun kimsede gormedim bundan :) bana da alcaktin unutmaa :P gerci ben dugunume gelsen yeter dedim vazgeçtim hediyeden :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

düğüne eli boş gelinmez canım olur mu öyle şey :1::1:

happy birthday to youuu :24::24::24::24:

BWaEVlo.gif

Son düzenleme:
burhan da pastadan çıkar gibi süpriz yapıp çıkar gelir inş. akşamaaa :23::23::23:

ayyy inşallah gizemimm :31: hemen haber verecem sana öyle bişey olursa zaten :23: sen de burada kızlara söylersin :1:

Kutlamalar baslasiiinn :)))) iyiki dogdun nurdan ablamm iyiki tanistik insallah yuz yuze de gorusuruz :)

ooyy canım benimmm :16::16: teşekkür ederimm :16::16:

senin bu ara sınavların olmasa ben yine de bulurum seni de sınavlar var diye bulamıyorum :1: ama haftaya konserde görüşecegiz inşallahh :69:

ayyy inşallah gizemimm :31: hemen haber verecem sana öyle bişey olursa zaten :23: sen de burada kızlara söylersin :1:

senin bu ara sınavların olmasa ben yine de bulurum seni de sınavlar var diye bulamıyorum :1: ama haftaya konserde görüşecegiz inşallahh :69:

tamam canımm, güzel haberler verirsin inşallah bbanaa :10:

Sinavlarim olmasa yarin da ugramaya calisirdim yanina :( ama konserde goruselimm :))

Back
X