• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hımmm :9::9::9:

yalnız ne dikkatimi çektii :34: ne uyumlu olmuşsunuz siz öle bilmedeen :34:

senin bluzunda yeşil kalpler var, onda da yeşil kravat :16:

tek resmimiz o işte yaa, işten kaçmış burhan o yuzden fazla resim çekinemedi, bu da farkında olmadan oldu :27: uyumlu olmuşuz dimi :69:

ayyy hiç anlamadığım işlerr:27::27:
ben söz günü için menü düşünüyorum:1:

senini işin daha zormuş benden o zamna :27:

senini işin daha zormuş benden o zamna :27:

valla annem ankaradaki teyzesini bile çağırıyo benim işim cidden zor:1:

zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:) son 4 maddeyi açık büfe için düşünüyorum:27:

valla annem ankaradaki teyzesini bile çağırıyo benim işim cidden zor:1:

zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:) son 4 maddeyi açık büfe için düşünüyorum:27:

hiç anlamam ki canım ne yapılması gerektiginden :26: ama gayet yeterli ve güzel duruyor bence :31: kolay gelsin şimdiden :31:

Beklenen şahıs senin doğum gününü kaçırmamayı kafasına koymuş desene canım:27::27:

dün bütün gün telde konuşup msj laştık zaten, gelmek istediginden adım gibi emindim gelemeseydi hiç bozulmayacaktım :16: ama o yorgunluguna ve işlerine ragmen işten kaçığp geldi :1: gönlümde en yüksek mertebede şuan :27:

bide en son aradı biz bi mekandaydık, çıkabilirsem çıkacam ama hala devam ediyor dedi, kimler var falan dedi konuştuk. saat 9.30 falandı. bi ara ben tel le konuşmak için dışarı çıkıyordum o meger gelmiş benm haberim yok, ben onu bi anda görünce bi atladım boynuna :27::27: bi arkadaş vardı ilk defa gördü bizi yanyana ohaaa dedi :27: düşün nasıl atlamışım yani :60: :60:

hiç anlamam ki canım ne yapılması gerektiginden :26: ama gayet yeterli ve güzel duruyor bence :31: kolay gelsin şimdiden :31:

dün bütün gün telde konuşup msj laştık zaten, gelmek istediginden adım gibi emindim gelemeseydi hiç bozulmayacaktım :16: ama o yorgunluguna ve işlerine ragmen işten kaçığp geldi :1: gönlümde en yüksek mertebede şuan :27:

bide en son aradı biz bi mekandaydık, çıkabilirsem çıkacam ama hala devam ediyor dedi, kimler var falan dedi konuştuk. saat 9.30 falandı. bi ara ben tel le konuşmak için dışarı çıkıyordum o meger gelmiş benm haberim yok, ben onu bi anda görünce bi atladım boynuna :27::27: bi arkadaş vardı ilk defa gördü bizi yanyana ohaaa dedi :27: düşün nasıl atlamışım yani :60: :60:

Ay çok tatlı olmuş bence :16::16: O da anlamıştır onun gelişinin seni nasıl mutlu ettiğini:16:

Ay çok tatlı olmuş bence :16::16: O da anlamıştır onun gelişinin seni nasıl mutlu ettiğini:16:

anlamamış olma ihtimali yok yaa ben ömrümde kimseye böyle sarılmadım yanii :52::52: bide diyor ki ben yukarı çıkıp supriz yapacaktım sana suprizi bozdun :53: dedim bundan ala supriz mi olur yaa hiç beklemiyordum ben seni çok sevindimm :16::16::16:

ama lily cimm görsen gözlerinden uyku akıyordu, ölmüş resmen ama benm için geldi yaa benm için geldiiii :52::52::52:

aayyy Allahım bozmasınn, dünden beri hala ruyada gibiyimmm :nazar: :69:

anlamamış olma ihtimali yok yaa ben ömrümde kimseye böyle sarılmadım yanii :52::52: bide diyor ki ben yukarı çıkıp supriz yapacaktım sana suprizi bozdun :53: dedim bundan ala supriz mi olur yaa hiç beklemiyordum ben seni çok sevindimm :16::16::16:

ama lily cimm görsen gözlerinden uyku akıyordu, ölmüş resmen ama benm için geldi yaa benm için geldiiii :52::52::52:

aayyy Allahım bozmasınn, dünden beri hala ruyada gibiyimmm :nazar: :69:

Kıyamam ben sana ya Allah bozmasın canım:nazar::nazar: Tez zamanda da sevgili olursunuz inşallahhhh:16:

Back
X