• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ihtimal var tabi kii :32::32:
yeter ki ailem izin versinn :26::26::26:
sevgilim de ben de yazın çalışmaya başlıyoruzz para kazanacağız Allahın izniyle
işte herkes yaşa takılıyor :26:
evlenebileceğimiz tarihlerde ben 22 olurum sevgilim de 23 :26:
millet haklı çıkar diye korkuyorum :26:
5 buçuk yıl olacak ilişkimiz :26::26:

Hangi konuda haklı çıkacaklar canım yaşla ilgili erken mi diyorlar :26:

iyi kötü diye ayırt etmeyip başlıyorlar bi yerden canım :34: onlara karışan bi sevgilileri yok sanırım :33:

Hahaha Ay Nurdan çok fenasın sen:33::33::35::35:

Hangi konuda haklı çıkacaklar canım yaşla ilgili erken mi diyorlar :26:

Hahaha Ay Nurdan çok fenasın sen:33::33::35::35:

işte herkes erkek 23 yasında evlenirse sıkılır seni bırakır aldatır 10 yıl sonra gider filan diyor ne bileyim
benim sevgilim de biraz mülayüm bir insan
öyle gece hayatı yoktur dışarı çıkıp gezmelere tozmalara çok düşkün değildir
herkes de hayata doysun diyor
biz sevgiliyken nasıl doyacak hayata
ben hayatındayken başkalarıyla düşüp kalkacak hali yok ya adam doysun diye :26:
ben onu doyuramaz mıyım ki :27:
çıtır gibi hatunum :27:

naptım ki ben yaaa :35::35::35:

Sen hiç bir şey yaparmısın ki nerede görülmüş bu:33::35::35:

işte herkes erkek 23 yasında evlenirse sıkılır seni bırakır aldatır 10 yıl sonra gider filan diyor ne bileyim

Hahaha çıtır hatun seni çok şekersin:27::27:

Canım örnek var benim elimde en yakın arkadaşım evlendiğinde sizin yaşlarınızdaydılar. İlk bir sene arkadaşım çok zorlandı.. Eşi sürekli dışarı çıkmak istedi erkek arkadaşlarıyla ki onun da öyle huyları yoktu. Arkadaşım izin vermedikçe evde kavga gürültü oluyordu yine de gidiyordu.. Şimdi arkadaşım bıraktı artık tamam diyor sorun çıkmıyor o çıkarken arkadaşımı da bir yere bırakıyor evde sıkılmasın diye rahat takılıyorlar yani:1::1: Arkadaşım memnun mu bu durumdan hayır pek değil.. Yalnız durumunuz uygunsa ve evlilik yolunda ilerliyorsanız yaşın geçmesini beklemek oldukça saçma bir üşünce büyüklerine saygılar:26:

Sen hiç bir şey yaparmısın ki nerede görülmüş bu:33::35::35:

Hahaha çıtır hatun seni çok şekersin:27::27:

Canım örnek var benim elimde en yakın arkadaşım evlendiğinde sizin yaşlarınızdaydılar. İlk bir sene arkadaşım çok zorlandı.. Eşi sürekli dışarı çıkmak istedi erkek arkadaşlarıyla ki onun da öyle huyları yoktu. Arkadaşım izin vermedikçe evde kavga gürültü oluyordu yine de gidiyordu.. Şimdi arkadaşım bıraktı artık tamam diyor sorun çıkmıyor o çıkarken arkadaşımı da bir yere bırakıyor evde sıkılmasın diye rahat takılıyorlar yani:1::1: Arkadaşım memnun mu bu durumdan hayır pek değil.. Yalnız durumunuz uygunsa ve evlilik yolunda ilerliyorsanız yaşın geçmesini beklemek oldukça saçma bir üşünce büyüklerine saygılar:26:

ben öyle eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkmasın diye takıntılı bi insan değilim aslında
çıksın ne var ki ben de kendi arkadaşlarımla çıkarım
abartmadığı sürece tabi :1::1::1::1:
yani sevgilime evlendim hayatım söndü sosyalliğim bitti olayı yaşatmak istemiyorum
aksine evlendim hayatım mükemmel oldu çok mutluyum dedirtmek istiyorum :26:

:27::27::27::27: :33::33::33:

çok mu fırlamayım ben yaa :35::35:

Evet sanırım kesin galiba:33::33:
ben öyle eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkmasın diye takıntılı bi insan değilim aslında
çıksın ne var ki ben de kendi arkadaşlarımla çıkarım
abartmadığı sürece tabi :1::1::1::1:
yani sevgilime evlendim hayatım söndü sosyalliğim bitti olayı yaşatmak istemiyorum
aksine evlendim hayatım mükemmel oldu çok mutluyum dedirtmek istiyorum :26:

Kimse değil tabi ki canım bende sorun yapmam çıksın tabi evlendik diye dip dibe olacak halimiz yok ama abartılmadığı sürece tabi:26: Mesela arkadaşım evliliği benimle sözlüme göre değil:26: Gece 10 11 arkadaşım atlayıp arabasına gezmeye gidiyo aynen eşide öyle tabi.. Bu sefer de çok ayrı kalınıyor geç saat bir de:26:

Evet sanırım kesin galiba:33::33:

Kimse değil tabi ki canım bende sorun yapmam çıksın tabi evlendik diye dip dibe olacak halimiz yok ama abartılmadığı sürece tabi:26: Mesela arkadaşım evliliği benimle sözlüme göre değil:26: Gece 10 11 arkadaşım atlayıp arabasına gezmeye gidiyo aynen eşide öyle tabi.. Bu sefer de çok ayrı kalınıyor geç saat bir de:26:

her çift birbirinden farklı işte ya :44::44:
sevgilime kalsa eylülde nişan ekimde düğün diyor zaten de :44:
1 ayda sıkışmak istemiyorum ben
çıkamadık bu işin içinden :44:
bir de dayımın torunu olacak onlarla da çok samimiyiz
doğum da ağustos eylül ekim ne zaman olacağı belli değil :27:
krizlere girdim ama yine bir faydası olmadı şu an

haziran ayındayız her gün yağmur yağıyorrr :24::24::24:

her çift birbirinden farklı işte ya :44::44:
sevgilime kalsa eylülde nişan ekimde düğün diyor zaten de :44:
1 ayda sıkışmak istemiyorum ben
çıkamadık bu işin içinden :44:
bir de dayımın torunu olacak onlarla da çok samimiyiz
doğum da ağustos eylül ekim ne zaman olacağı belli değil :27:
krizlere girdim ama yine bir faydası olmadı şu an

haziran ayındayız her gün yağmur yağıyorrr :24::24::24:

Ben senin yerinde olsam bu sene nişanı yapardım önümüzdeki sene nisan mayıs gibi de düğün :16::16:

Ben senin yerinde olsam bu sene nişanı yapardım önümüzdeki sene nisan mayıs gibi de düğün :16::16:

oyy nisan mayısa çok var daha yaaa :85::85::85:
1 yıl var neredeyse.
Eee normal 4 senede mezun olsaydım zaten seneye hazıran gibi mezun oluyordum
ne faydası oluyor seneye mayısta evlenirsem :44: 1 ay karda olacagım sadece :27:

oyy nisan mayısa çok var daha yaaa :85::85::85:
1 yıl var neredeyse.
Eee normal 4 senede mezun olsaydım zaten seneye hazıran gibi mezun oluyordum
ne faydası oluyor seneye mayısta evlenirsem :44: 1 ay karda olacagım sadece :27:

Bir ay arayla nişan ve düğün de gereksiz bir masraf bence canım.. Bir ay sonra düğünüm olsa ben nişanı araya sıkıştırmam hiç:26:

Bir ay arayla nişan ve düğün de gereksiz bir masraf bence canım.. Bir ay sonra düğünüm olsa ben nişanı araya sıkıştırmam hiç:26:

vallahi o kadar çabuk 1 ay arayla nişan düğün ben de hiiiç istemiyorum
ama sevgilim de 6 yıldır sevgiliyiz bir de aylarca nişanlı mı kalcam senle diyor
ee canım 1 ay da çok az
3-4 ay uygun :)

yaa vallahi kuzenimin eşine deli oluyorum hatun bir türlü ne zaman hamile kaldıgını ne zaman dogum yapacagını söylemiyor devlet sırrı gibi
gerçekten cok sinirleniyorum :47:

not: nişan tarihi belirlemek için öğrenmeye calıstı annem ona bile söylemiyor hatun ya

Son düzenleme:
vallahi o kadar çabuk 1 ay arayla nişan düğün ben de hiiiç istemiyorum
ama sevgilim de 6 yıldır sevgiliyiz bir de aylarca nişanlı mı kalcam senle diyor
ee canım 1 ay da çok az
3-4 ay uygun :)

yaa vallahi kuzenimin eşine deli oluyorum hatun bir türlü ne zaman hamile kaldıgını ne zaman dogum yapacagını söylemiyor devlet sırrı gibi
gerçekten cok sinirleniyorum :47:

not: nişan tarihi belirlemek için öğrenmeye calıstı annem ona bile söylemiyor hatun ya

6 aya kadar uygun canım ama evet bir ay çok erken :1:
Madem öyle sende ona göre plan yapma kendi keyfi bilir ister gelirler ister gelmezler ay hayret bir şey bu insanlar ya:47:

6 aya kadar uygun canım ama evet bir ay çok erken :1:
Madem öyle sende ona göre plan yapma kendi keyfi bilir ister gelirler ister gelmezler ay hayret bir şey bu insanlar ya:47:

valla yeter artık ya ister gelir ister gelmez keyfi bilir. Soruyorum bebiş ne zaman geliyor cevap ''Allah bilir'' bu ne ya?
yahu sevgilim madem 1 ay olmaz diyor o zaman agustosta nişan olur aralıkta düğün diyor.
ee bu hatun doğum yapınca benim dayım yengem kuzenim doğuma gidecek
ilk günler yanlarında kalacak
öğrenmemiz lazım tarihi
herkes bebek görmeye gidecek

ağustos/eylül/ekim/kasım dogum ne zaman olacak bilmiyoruz
kızın karnına bakarak anlamaya calısıyoruz kaç aylık diye
şiştim valla

valla yeter artık ya ister gelir ister gelmez keyfi bilir. Soruyorum bebiş ne zaman geliyor cevap ''Allah bilir'' bu ne ya?
yahu sevgilim madem 1 ay olmaz diyor o zaman agustosta nişan olur aralıkta düğün diyor.
ee bu hatun doğum yapınca benim dayım yengem kuzenim doğuma gidecek
ilk günler yanlarında kalacak
öğrenmemiz lazım tarihi
herkes bebek görmeye gidecek

ağustos/eylül/ekim/kasım dogum ne zaman olacak bilmiyoruz
kızın karnına bakarak anlamaya calısıyoruz kaç aylık diye
şiştim valla

Allah biliyorsa boşver canım sorma ben sinir oldum ya.. Bir gün senin düğününe gelirler herhalde merak etme takma bu kadar bırka doğursun ne zaman doğurcaksa:47::47: Ben yemek yiyip geliyorum canım pek acıktım da:27::27:

Allah biliyorsa boşver canım sorma ben sinir oldum ya.. Bir gün senin düğününe gelirler herhalde merak etme takma bu kadar bırka doğursun ne zaman doğurcaksa:47::47: Ben yemek yiyip geliyorum canım pek acıktım da:27::27:

işin kötü yanoı şehirlerimiz arası 9-10 saat :ssz::ssz:
hamileyken son ayları oldugu için gelemez
bebek doğunca da yeni doğduğu için gelemez :ssz::ssz:

afiyet olsun canım ben de yemek yiyeyim :56::56:
sağol dinlediğin için

işin kötü yanoı şehirlerimiz arası 9-10 saat :ssz::ssz:
hamileyken son ayları oldugu için gelemez
bebek doğunca da yeni doğduğu için gelemez :ssz::ssz:

afiyet olsun canım ben de yemek yiyeyim :56::56:
sağol dinlediğin için

Sağol canım yedim geldim:56::56:

O zaman söylesinler canım madem öyle bir durum var yalvar yakar tarih mi öğrenilirmiş:47:

Sağol canım yedim geldim:56::56:

O zaman söylesinler canım madem öyle bir durum var yalvar yakar tarih mi öğrenilirmiş:47:

tatlım acık acık nişan için oldugunu da söylememize ragmen böyle işte
onun da cevabı işte dur daha ne acelen var sen de seneye evlen diyor
oldu canım sen doğum tarihini söylemiyorsun diye ben düğünümü erteleyim çok mantıklı :31::31:

geldim canım geldimm geçmişe göz attım azcık :9:

dün çok güzeldi diyerek söze başlayayım, 9 kişi geldiler ee bizde 7 kişi kalabalık sayılırdık ama hiç sorun olmadı..8 buçukta geldiler kapıda karşıladım ama

ben domates gibi heyecandan :27: neyse hoşgeldin faslından sonra oturduk benimkinin dayısı tek tek tanıştırdı gelenleri bizimkilerle..

havadan sudan konuşuldu neyse ki isteme gibi bi konu açılmadı..sonra çay ve yaptığımız pasta börekleri ikram ettik.sonra da meyve derken öldüm

valla..atmaca gibi ordan oraya koşturdum muhabbeti kaçırdım yaa biten çaylara odaklanmaktan :52: neyse ki ablam çok yardımcı oldu sağolsun..

gelirkende bi tepsi baklava çok da güzel süslemişlerdi bu arada ve çikolata getirdiler :32:

böyle yani genel olarak güzeldi, atladığım yerler olabilir aklıma geldikçe yazarım soru ve yorumlarınızı bekliyorum :27::27:

canımmmm, çok sevindim kazasız belasız atlatmanaaaa :16::16:

Ya bu arada çekilişte ne güzel hediyeler alınmış kıskandım resmen:19:

Tanıtımı dikkate almayanlar olmuş :27::27: Ben Gizeme gelen hediyelere bayıldım yahu çok güzeller :16:

aa ne gelmiş gizeme :53:

benim hediyelerim topiğin en güzel hediyeleri bence, hem içerik açısından hem de sunuş açısındaan

selencim, burdan bakabilirsin hediyelerime :16: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721111&page=15&p=35427249#post35427249

:53::53::53::53::53:

kız bu kadar belli etmeeee :9::9::9:

Back
X