• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy tüm bunlar çok karışık geldi bana :44: canım bence içine en çok hangisi sindiyse onu al :34: senin konseptin pembeydi sanırım o yuzden su yeşili olmaz diye düşünyorum ama diğerleri arasından canın hangisini çektiyse onu al, o akşam kusursuz olsun :16:

Yok cnm benim pembe konseptim yoktu :) pembe renk sevmedim zaten hangisi olursa olsun su yesili alucamda modele karar veremedim

Yok cnm benim pembe konseptim yoktu :) pembe renk sevmedim zaten hangisi olursa olsun su yesili alucamda modele karar veremedim

benim yine devreler karışmış yaaa :86::86:

eğer su yeşili alacaksan o zamn en son resmini koydugun tepsi güzel bence, ben onu en çok begenmişştim de pembe diye onu söylememiştim sana :37:

aaaa o nerden çıktıııı :30::30::30:

bence burdaki küçük olan gayet güzel, kocaman bişey olmasına gerek yok kii :34: ben bu garzı çok sevdiğim için, oyumu bundan yana kullanıyorum

Güzelde iste elde kücük kaldı sanki kararsız kaldım :( en uztteki gibi altinda guzel yastik olsa okurda yastigada para lazim :(

Son düzenleme:
Güzelde iste lede kücük kaldı sanki kararsız kaldım :( en uztteki gibi altinda guzel yastik olsa okurda yastigada para lazim :(

canım takılma bu kadar yaaa :34: bi tepsi için bütçeyi fazla zorlamamak lazım :34: küçük olan da gayet iş görür, neden 2 katını veresin ki, 5 dk bile kulanmayacaksın o tepsiyi zaten :34:

canım takılma bu kadar yaaa :34: bi tepsi için bütçeyi fazla zorlamamak lazım :34: küçük olan da gayet iş görür, neden 2 katını veresin ki, 5 dk bile kulanmayacaksın o tepsiyi zaten :34:
Öylede ceyizime koycam onu sora :) bilmiyorum ya cok kararsizimm :(

ben de yekta'ya küçük olanı al bence diyorum zateeen, sen de gelmiş bana yazmış, senin bileceğin iş diye :52:

ben almıyorum ki tepsiyi, yekta alıyorrr :51:

yemin ederim şimdi farkettim ahahaah :D ben seni yekta sandıydım :D anammmmmmmmmm kafayı yimişim iyice :30:

Son düzenleme:
:)) cok tatlisiniz kizlaarr .Tesekkur ederimmm bende galiba kucugunu alicam ama annemlede bi gidip bakalim yinede:16:

Back
X