- 3 Ekim 2010
- 11.500
- 3.818
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.801
Benimde ayni iste ceyizi yapayim derken cok borclandim bir turlu bitmiyor borclar kredi kartim 1,500 full dolu iste 500 de anneme var nerden odeyecem bilmiyorum.E soz olacak temizlik ben yapamiyorum cok fazla temizlikci alcak 200 e soz gunu giyecegim elbise 300 ikramliklar yanina soz pastasi su boregi onlarda 250 tutar nerden odiycem(
Şeker hamurundan pasta çok tutuyor canım, ben başka bir cafeyle anlaşıcam şimdi, pasta kendisinden ve şeker hamuru tavsiye etmiyorum aynı zamanda da yapamam çok uğraştırıyor dedi, el mahkum kabul edeceğim yani sadece kurabiye yaptıracağım o da başka bir yerde, ona bile yenmez çok sert dedi ama görsel olarak çok hoş bir de hediye olarak kurabiye ve magnet yastık dağıtacağım onu yenmese bile yaptıracağım yani..
Teyzeniz falan akrabanız yok mu? Biz de çalışıyoruz annemiz de yok ama o konuda teyzemler çok yardımcı, e tabii bunun dezavantajını da müdahale konusunda yaşıyoruz bu sefer ama olsun, eğer kuzenin, halan, teyzen varsa ve zaten benim bildiğim yakın akrabalar yardıma geliyor hep bu tür şeyler de. :26: