- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #11.001
Böyle pek belli olmuyor eve gidince sayfaya ekler, sonra kaldırırım en iyisi canım..![]()
bildiğim kadarıyla sayfaya ekleyince kaldıramıyorsun belli süreden sonra canım :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle pek belli olmuyor eve gidince sayfaya ekler, sonra kaldırırım en iyisi canım..![]()
Zaten yaşımdan olduça küçük gösteriyorum bohça alışverişinde kadın nişan mı? Yaşında küçük ama dedi, sonra kaç yaşındasın dedi 25 deyince haa hiç göstermiyorsun demişti. Umarım anlaşılabiliyordur resim..
bildiğim kadarıyla sayfaya ekleyince kaldıramıyorsun belli süreden sonra canım :26:
Kızlar konuyu açtıktan sonra dönüş yapamadım ama kaç tane mesaj olmuş öyle yaa hangisinden başlasam okumaya bilemedim :)
Okul son sınıftı dersler finaller derken bitirdik, ancak bakabiliyorum buralara.. :)
Bizim bir değişiklik yok, ağustos eylül aylarını bekliyoruz heyecanla bakalım..
Hepimiz için hayırlısı olsun :)
Alınacaklar listesini yazdıgınız yorumlardan takip edip not alıcam, Allah razı olsun hepinizden, güzel bir paylaşım alanı oluştu
İnşallah hepimizinki güzel olurr...![]()
Hoşbuldummmmne var ne yok buralarda :)
Kızlaarr nasılsınız neler yapıyorsunuz
söz kutusu yaptırcam canım onun için araştırma içindeyim sen neler yapıyosun![]()
Napim bende çalışıyorum cnm iş güç
benim sınavlarım bitti rahatladım![]()
Kızlar konuyu açtıktan sonra dönüş yapamadım ama kaç tane mesaj olmuş öyle yaa hangisinden başlasam okumaya bilemedim :)
Okul son sınıftı dersler finaller derken bitirdik, ancak bakabiliyorum buralara.. :)
Bizim bir değişiklik yok, ağustos eylül aylarını bekliyoruz heyecanla bakalım..
Hepimiz için hayırlısı olsun :)
Alınacaklar listesini yazdıgınız yorumlardan takip edip not alıcam, Allah razı olsun hepinizden, güzel bir paylaşım alanı oluştu
İnşallah hepimizinki güzel olurr...![]()
Günaydın kızlaaar..
Dün işten eve gittim, regl oldum ve benim reglim maalesef ki çok sancılı geçer, buraya da giremedim bu yüzden..![]()
Günaydın kızlaaar..
Dün işten eve gittim, regl oldum ve benim reglim maalesef ki çok sancılı geçer, buraya da giremedim bu yüzden..![]()
geçmiş olsun canım, bugun daha iyisindir inşallah![]()
aynı benbenimkide yaklaştı napcam bilmiyorum her ay her ayyy Pufff
merhaba. help help help! zaten yüzüklerimizi sözlendik anlamında takmıştık. şimdi istenmeye gelinecek ama nişanda aynı gün olsun bitsin dedim (iyi mi yaptım bilmiyorum) kaynana kestirmeden bi çiçek çikolayatla işi bitirmeye çalışıyorbakıyorum tanıdıklar sözde bile takı takıyor. nişanda takı istedinizmi? isteyeyimmi
![]()
Teşekkür ederim kızlar ağrı kesicilerle evet daha iyiyim, bu süreci kendi kendime atlatmayı beklersem maalesef 5 gün boyunca evde yatak döşek yatmam gerekiyor..![]()