• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Böyle pek belli olmuyor eve gidince sayfaya ekler, sonra kaldırırım en iyisi canım.. :31:

Zaten yaşımdan olduça küçük gösteriyorum bohça alışverişinde kadın nişan mı? Yaşında küçük ama dedi, sonra kaç yaşındasın dedi 25 deyince haa hiç göstermiyorsun demişti. Umarım anlaşılabiliyordur resim..

tamam canım sen ekle akşama merakla bekliyorum :16:

bildiğim kadarıyla sayfaya ekleyince kaldıramıyorsun belli süreden sonra canım :26:

pro üyelerde sıkıntı olmuyor canım, istedigin zaman kaldırabiliyorsun :31:

Kızlar konuyu açtıktan sonra dönüş yapamadım ama kaç tane mesaj olmuş öyle yaa hangisinden başlasam okumaya bilemedim :)
Okul son sınıftı dersler finaller derken bitirdik, ancak bakabiliyorum buralara.. :)
Bizim bir değişiklik yok, ağustos eylül aylarını bekliyoruz heyecanla bakalım..
Hepimiz için hayırlısı olsun :)
Alınacaklar listesini yazdıgınız yorumlardan takip edip not alıcam, Allah razı olsun hepinizden, güzel bir paylaşım alanı oluştu ;)
İnşallah hepimizinki güzel olurr... :8:

Kızlar konuyu açtıktan sonra dönüş yapamadım ama kaç tane mesaj olmuş öyle yaa hangisinden başlasam okumaya bilemedim :)
Okul son sınıftı dersler finaller derken bitirdik, ancak bakabiliyorum buralara.. :)
Alınacaklar listesini yazdıgınız yorumlardan takip edip not alıcam, Allah razı olsun hepinizden, güzel bir paylaşım alanı oluştu ;)

aaaaa sen gelmişsin geri dönmüşsün hoşgeldinnn:9:

merhaba. help help help! zaten yüzüklerimizi sözlendik anlamında takmıştık. şimdi istenmeye gelinecek ama nişanda aynı gün olsun bitsin dedim (iyi mi yaptım bilmiyorum) kaynana kestirmeden bi çiçek çikolayatla işi bitirmeye çalışıyor :( bakıyorum tanıdıklar sözde bile takı takıyor. nişanda takı istedinizmi? isteyeyimmi :(

kendimi bi an basılmış gibi hissettimm :1::1:
öncelikle mezuniyetiniz hayırlı olsun, tez vakitte güzel bir iş de nasip olsun inşallah :16:
sözünüz de şimdiden hayırlı olsun :69:
ben kendi adıma bu zaamanlarda sözlenecem diye bu topiğe girdim fakat sonradan benim iş bozuldu :17: ama buradaki arkadaşlardan kopamadıgım için kaçak olarak giriyorum yine arada :1:
inşallah ileride sözlenecek olursam çok şeyler öğrendim buradan hepsini uygulayacagım :1:

Günaydın kızlaaar..:3:
Dün işten eve gittim, regl oldum ve benim reglim maalesef ki çok sancılı geçer, buraya da giremedim bu yüzden..
:ssz:

merhaba. help help help! zaten yüzüklerimizi sözlendik anlamında takmıştık. şimdi istenmeye gelinecek ama nişanda aynı gün olsun bitsin dedim (iyi mi yaptım bilmiyorum) kaynana kestirmeden bi çiçek çikolayatla işi bitirmeye çalışıyor :( bakıyorum tanıdıklar sözde bile takı takıyor. nişanda takı istedinizmi? isteyeyimmi :(

Bakın benim nişanım aile arasında oldu ve baştan evde olacaktı yakınlarım takı takacağı için erkek arkadaşımın tarafı da takacaktı, kendi teyzelerim biz takı takacağız dediler. Neyse ev almaz diye cafe' de yaptık yine aynı şekilde aile arasında ve takılanda düğünde takılacak bileziklerden 2 adetti, sizin o bahsettiğiniz sözde takılan söz hediyesidir.

Bizde olmadı kaldı ki adı üstünde hediye zaten öyle birşey yapacaklarsa birilerinin söylemeden yapmaları gerekiyor. Bana hediye olarak bunu takın demek hediye ye girmez zaten. Herkes aynı şekilde düşünmeyebilir hazır değillerdir nasılsa aile arasında daha sonra hepsini birden takarız düşüncesiyle bilezikte yapmayabilirler. O zaman siz erkek arkadaşınızla konuşun, nişan bu takı olacak, ailenin bişeyler yapması lazım deyin.

Son düzenleme:
Back
X