• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

dustaydım çıktım 3:34 dü, benim izmit imsakı 3:33 diye aklımda kalmıs. İçtim. ama oyle değilmis. 3:23 müs, burası da 3: 27 imis :(

Canım zaten garanti olsun diye imsakta hemen ezan okunuyor ki
Onu bilmiyor musun
Bunu suistimal etmek olmaz ama
Bilmeden yaptigin icin orucuna bir sey olmaz
Cunku Zaten imsaktan 30 dk sonra filan oruc vakti giriyor
Ama garanti olsun herkes yemeyi icmeyi kessin diye ezan okunuyor imsakla
Yani cunku yukseklik alcakliga gore her mahallenin bile oruc girme vakti farkli
Ama butunluk olsun diye hemen imsakta ezan okunuyor diye biliyorum ben

Son düzenleme:
Bn evde surat asacağım ya yine de
Şimdi ramazan da geldi ya flört ediyoruz günaha giriyoruz modlarındayım
Yani biraz daha anlayıslı olamaz mı ailem anlamıyorum :50:

bu anlayışsızlıktan degil de yaşının daha küçük oldugu için aldıkları bi karardır bence canım :34: günay oldugunu düşünüyorsan bazı şeyleri yapmayabilirsin yada azaltabilirsin sonuçta degil mi, biraz daha dikkat edersin sende annenleri ikna edene kadar :34:

öyle yapıcam canım :)
sence 20 günde 10-15 kilo verebilir miyim ?

yok artık Lunaaa :53::53: sakın iftarda yada sahurda bişey yememezlik yapma hasta olursunn :20:

Canım zaten garanti olsun diye imsak erken belirleniyor ki
Onu bilmiyor musun
Bunu suistimal etmek olmaz ama
Bilmeden yaptigin icin orucuna bir sey olmaz
Cunku Zaten imsaktan 30 dk sonra filan oruc vakti giriyor
Ama garanti olsun herkes yemeyi icmeyi kessin diye ezan okunuyor imsakla

gercekten mi ayyyyyyyyyyyy cok mutlu oldum su an :52::52:
çok tesekkür ederimmmmmmmmm:16:
bi aha asla yapmam byle bi hata zaten :25:,
aslında isteyerekte girmemisdim dusa
tak-tak-takıntı yüzünden:22:

bu anlayışsızlıktan degil de yaşının daha küçük oldugu için aldıkları bi karardır bence canım :34: günay oldugunu düşünüyorsan bazı şeyleri yapmayabilirsin yada azaltabilirsin sonuçta degil mi, biraz daha dikkat edersin sende annenleri ikna edene kadar :34:

yok artık Lunaaa :53::53: sakın iftarda yada sahurda bişey yememezlik yapma hasta olursunn :20:

spor yapacam aksam:/
olmaz mı ki:30:

spor yapacam aksam:/
olmaz mı ki:30:

saglıklı olanı haftada maksimum 3 kilo vermek canım, ondan fazlası saglıksız ve kastan sudan gidendir, kibizim yagdan gitmesine ihtiyacımız var kilolarımızın :34: sen saglıklı bir şekilde beslen spırunu da yap, zaten kilo verirsin ama 20 günde 15 kilo gibi korkunç rakamlar olmaz, hastalnırsın valla, saçmalmaa :20:

He su an cok mantikli bir sey soyledin ha
Onlar da demez mi madem gunah madem cok muslumansin niye flort ediyon
Etme o zaman?
Haklisin valla he
Bu saatten sonra tabi sevgilimden ayrilmam da
Ben erkegimin lafini dinleyecegim
Bol bol ailecek takilacagiz annem babam ben sevgilim
Onlar da yumusayacak insallah

gercekten mi ayyyyyyyyyyyy cok mutlu oldum su an :52::52:
çok tesekkür ederimmmmmmmmm:16:
bi aha asla yapmam byle bi hata zaten :25:,
aslında isteyerekte girmemisdim dusa
tak-tak-takıntı yüzünden:22:

Eheh tamam sen iyi ki bozmamissin orucu
Ama boyleymis diye de ezandan sonra bilerek yeyip icme ama yine de
Cunku garanti olsun diye yapiliyor bu yani musluman isini saglama alir o nedenle bile bile ezandan sonra yeyip icilmez yine de
Allah kabul etsin canim :116:

He su an cok mantikli bir sey soyledin ha
Onlar da demez mi madem gunah madem cok muslumansin niye flort ediyon
Etme o zaman?
Haklisin valla he
Bu saatten sonra tabi sevgilimden ayrilmam da
Ben erkegimin lafini dinleyecegim
Bol bol ailecek takilacagiz annem babam ben sevgilim
Onlar da yumusayacak insallah

bence de sevgilnini dedigi gibi yapın, çok mantıklı düşünmüş :34: zamanla ailenin bakış açısı değişir, kideğişmese bile 1.5 sene dedigin nedir ki ancak zaten sevgilin askere gidecek iş bulacak düzeninn kuracak derken 1 yıl geçer, 6 ayda hazırlıklar için düşün, 2015 ,n ekiminde hem ailenin gönlü olur hem sizin düzeniniz kurulmuş olur :34:

Eheh tamam sen iyi ki bozmamissin orucu
Ama boyleymis diye de ezandan sonra bilerek yeyip icme ama yine de
Cunku garanti olsun diye yapiliyor bu yani musluman isini saglama alir o nedenle bile bile ezandan sonra yeyip icilmez yine de
Allah kabul etsin canim :116:

yok yok yapmam :)
Amin senin de canım :16:

saglıklı olanı haftada maksimum 3 kilo vermek canım, ondan fazlası saglıksız ve kastan sudan gidendir, kibizim yagdan gitmesine ihtiyacımız var kilolarımızın :34: sen saglıklı bir şekilde beslen spırunu da yap, zaten kilo verirsin ama 20 günde 15 kilo gibi korkunç rakamlar olmaz, hastalnırsın valla, saçmalmaa :20:

3 kilo çok az yaaaa :52:
ben verebileceğim kadar verecem.
geçen gün elbise deniyorum benmkide kapıda çıkıyorum direk gülüyo bana pislik:9:
bi daha çıktığımda vaov desin istiyorum eskisi gibi:17:

bence de sevgilnini dedigi gibi yapın, çok mantıklı düşünmüş :34: zamanla ailenin bakış açısı değişir, kideğişmese bile 1.5 sene dedigin nedir ki ancak zaten sevgilin askere gidecek iş bulacak düzeninn kuracak derken 1 yıl geçer, 6 ayda hazırlıklar için düşün, 2015 ,n ekiminde hem ailenin gönlü olur hem sizin düzeniniz kurulmuş olur :34:

Askerlik yok yok :27: onu katma araya :27:
Simdi bak sevgilim bi donem daha okuyacak yaa subatta bitiyor
Subatta bitince mayıs celbine yetişmesi bile zor son basvuru suresi şubat 15 filan oluyor
Yetişirse 2015 mayısta giderse 2015 ekimde geliyor
Kasım kardeşimin vefat ettiği ay dugun olmaz
Sonrası da kış, herkes kış dugunune karsı annem de dahil
Yaniii en erken 2016 nisan- mayıs desen
Aradan 2 yıl geçmiş oluyor
Askerlik mevzusunu aradan çıkaralım :27::27:

Son düzenleme:
3 kilo çok az yaaaa :52:
ben verebileceğim kadar verecem.
geçen gün elbise deniyorum benmkide kapıda çıkıyorum direk gülüyo bana pislik:9:
bi daha çıktığımda vaov desin istiyorum eskisi gibi:17:

bebegim tabiki verebildigin kadar ver ama bunu yemeyerek hastalanarak yapma benmn demek istedigim bu :34:

Askerlik yok yok :27: onu katma araya :27:
Simdi bak sevgilim bi donem daha okuyacak yaa subatta bitiyor
Subatta bitince mayıs celbine yetişmesi bile zor son basvuru suresi şubat 15 filan oluyor
Yetişirse 2015 mayısta giderse 2015 ekimde geliyor
Kasım kardeşimin vefat ettiği ay dugun olmaz
Sonrası da kış, herkes kış dugunune karsı annem de dahil
Yaniii en erken 2016 nisan- mayıs desen
Aradan 2 yıl geçmiş oluyor
Askerlik mevzusunu aradan çıkaralım :27::27:

evliyken askere gitmesini mi istiyotsun yani :26: sen bilirsin canım :31:

2 yıl bekleyecegime evliyken gidebilir
Ya da gitmeyebilir göz bozukluguundan muaf olabilir
Anlatmistim ya burda uzun uzuuun

hatırlıyorum anlattıgını da askerlikten herhangi bir sebeple muaf olanlar bir daha ömürlerince onu sicillerinde taşıyorlar, başvuracagı her işte o karşısına çıkacagı için zorluk taşıyabilir diye düşünüyorum.
ayrıca sevgiliyken bile asker beklemek bu kadar zorsa, evliyken beklemeyi tahmin bile demiyorum ama karar sizin tabiki, hayırlısı olsun canım ..

alısığım hastalanmam ben :):29:
sen benim bir zamanlar 41 kilo oluğumu biliyomuydun :)

yine olursun şekerim azmedersen, ama düzenli ve saglıklı devam etmen lazım tabi :34:

hatırlıyorum anlattıgını da askerlikten herhangi bir sebeple muaf olanlar bir daha ömürlerince onu sicillerinde taşıyorlar, başvuracagı her işte o karşısına çıkacagı için zorluk taşıyabilir diye düşünüyorum.
ayrıca sevgiliyken bile asker beklemek bu kadar zorsa, evliyken beklemeyi tahmin bile demiyorum ama karar sizin tabiki, hayırlısı olsun canım ..

yine olursun şekerim azmedersen, ama düzenli ve saglıklı devam etmen lazım tabi :34:

Hay ben bu askerligin ya ne karın agrısı boyle
Brezilya - Şili maçı var yehuu
Ben amsterdam da marceloyu gormustummm :27:

Son düzenleme:

umarım olurum, totomun küçülmesi lazım acilen:9:

Merhaba arkadaşlR. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah :) dün sevgilim gitti italyaya. 4 erkek 2 kızmış. Kızlardan biri konuşmasını istemediğim kız. Ama grupca bir yerlere gidebilirler diye içim içimi yiyo. Kıza da sinir olma sebebim başka bir kızın sevgilimle kızı yanlış anlaması. Tokalasma anını uzaktan görüp el ele tutuşuyo olarak görmesi. Sevgilim bana söyledi bunu sonra haberin olsun diye. Öyle birşey yapsa niye söylesin. Söylemez ve benim ruhumda duymaz. Neyse onu atamadm. Giderse gitsin diyorum. Nolucak ki. Sevgilim sınırını bilir. Sen bana güven diyo. Siz ne diyosunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X