- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #11.741
Şaşırttı beni valla:26:
beni şaşırtmıyor artık erkekler, nerde yanlış adam var gidip seçiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşırttı beni valla:26:
beni şaşırtmıyor artık erkekler, nerde yanlış adam var gidip seçiyorum![]()
Olsun canım salla Hayırlısı değilmiş demekki:26:
amaann öyle dedim ben de zaten![]()
En iyisi canım boşver gez dolaş özgür özgür![]()
bikaç gün önce konuştuk grupça, megersem adam bi önceki gün arkadaşları aramış ama beni aramamışsebebi de evdeyim ya musait olmayabilirmişim, yaşım 14 sanki
bende kestim biletini, saçma sapan bahanelerle uğraşan bi adamla ben hiç uğraşamam ne hali varsa görsün
![]()
amaann memleketteyim kızım burda gezemiyprum bile yaagezecek yer yok, ramazanda ben de enerjide yok tabi
ramazan bitene kadar bi iş bulsam bari o zaman gör sen gezmeyi
![]()
sinirlendim bulunmaz hint kumaşı sanki bi ileri bi geri yapıyor
![]()
Ramazanda benim de hiç enerjim olmuyor yaİş herkese lazım sanırım canım
![]()
lokumcum haftaya kpss varya ama benim hala kafam şu miras paylarına basmıyor bana kısaca söyleyebilir misin rica etsem![]()
Merhaba arkadaşlR. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah :) dün sevgilim gitti italyaya. 4 erkek 2 kızmış. Kızlardan biri konuşmasını istemediğim kız. Ama grupca bir yerlere gidebilirler diye içim içimi yiyo. Kıza da sinir olma sebebim başka bir kızın sevgilimle kızı yanlış anlaması. Tokalasma anını uzaktan görüp el ele tutuşuyo olarak görmesi. Sevgilim bana söyledi bunu sonra haberin olsun diye. Öyle birşey yapsa niye söylesin. Söylemez ve benim ruhumda duymaz. Neyse onu atamadm. Giderse gitsin diyorum. Nolucak ki. Sevgilim sınırını bilir. Sen bana güven diyo. Siz ne diyosunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kac gunlugune gittiler canım
Kisinin karakterine baglı bunlar ya
Ben de cok gittim. Hatta hazırlıkta da aynen böyle kızlı erkekli (2 kız 6 erkekti) 1 aylıgına gittik
Benim sevgilime bi yamuğum olmadı hic birinde
Sevgilimde akıllı telefon olmadıgı icin gorusemiyorduk da dogru durust oyle whatsup fln yoktu onda
Karakter meselesi, sen sevgilini az cok tanırsın zaten bi yamuk yapmayacagı konusunda![]()
Günaydın tatlım :) 3 aylığına gittiler 93 gün kaldı :) yapmaz o zaten adım gibi eminim Rabbim şeytana uydurmasın. Ama kızı sevmiyorum işte sıkıntı orda. Amaan. Yemek yemiş oturmuş olsa nolucak sanki. Bazen kendime çok kızıyorum da. İşte..
Aboow miras mıpratik kitabı cözmeden anlasılmaz miras ya
Ezberlemen gerek bildigin bir de her kuralı
Hele tenkis fln cok karısık yaa
Mirastan mahrum bırakmalar ıskat etmeler feragatler uuuu
Kısacık nasıl söyleyim
Hangi birini söyleyim
Her durumda değişiyor pay dağıtma işi![]()
Tamam o zaman sıkıntı yok:)
İcinde tut bazı dusuncelerini
3 ay uzunmus ya ne icin gittiler
Kızlar.. Sevgilim o kız ve diğer kız ve diğer üç erkek arkadaşı ile yemekte. Deliricem ya
Kızlar.. Sevgilim o kız ve diğer kız ve diğer üç erkek arkadaşı ile yemekte. Deliricem ya
Erasmus :/
yazın erasmus olmaz ki :44:
erasmus ya 1. dönem olur ya da 2. dönem :44: