• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bikaç gün önce konuştuk grupça, megersem adam bi önceki gün arkadaşları aramış ama beni aramamış :53: sebebi de evdeyim ya musait olmayabilirmişim, yaşım 14 sanki :47: bende kestim biletini, saçma sapan bahanelerle uğraşan bi adamla ben hiç uğraşamam ne hali varsa görsün :47:

:47::47::47: sinirlendim bulunmaz hint kumaşı sanki bi ileri bi geri yapıyor :47:

:47::47::47: sinirlendim bulunmaz hint kumaşı sanki bi ileri bi geri yapıyor :47:

amaann ben zaten atarlı bir kişiliğim bahanem oldu buda, hiç umrumda degil şuan :27: bugun gruptan hayırlı ramazanlar falan yazmış ona da cevap vermedim, anlasın bozuldugumu, ben çekemem öyle nazı niyazı :19:

Ramazanda benim de hiç enerjim olmuyor ya :27::27: İş herkese lazım sanırım canım:27:

bikaç güne alışırım ben ama alışana kadar çok fena oluyorum :53: bugun babam resmen beni görünce korktu, surat bembeeyaz, gözlerin altı mosmor :53: neyse ki düzeliyorum yoksa ramazanda insan içine çıkamazdım :27:

lokumcum haftaya kpss varya ama benim hala kafam şu miras paylarına basmıyor bana kısaca söyleyebilir misin rica etsem :27:

Aboow miras mı ;) pratik kitabı cözmeden anlasılmaz miras ya
Ezberlemen gerek bildigin bir de her kuralı :50:
Hele tenkis fln cok karısık yaa
Mirastan mahrum bırakmalar ıskat etmeler feragatler uuuu

Kısacık nasıl söyleyim :1:
Hangi birini söyleyim
Her durumda değişiyor pay dağıtma işi :27:

Merhaba arkadaşlR. Hayırlı ramazanlar olsun inşallah :) dün sevgilim gitti italyaya. 4 erkek 2 kızmış. Kızlardan biri konuşmasını istemediğim kız. Ama grupca bir yerlere gidebilirler diye içim içimi yiyo. Kıza da sinir olma sebebim başka bir kızın sevgilimle kızı yanlış anlaması. Tokalasma anını uzaktan görüp el ele tutuşuyo olarak görmesi. Sevgilim bana söyledi bunu sonra haberin olsun diye. Öyle birşey yapsa niye söylesin. Söylemez ve benim ruhumda duymaz. Neyse onu atamadm. Giderse gitsin diyorum. Nolucak ki. Sevgilim sınırını bilir. Sen bana güven diyo. Siz ne diyosunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac gunlugune gittiler canım
Kisinin karakterine baglı bunlar ya
Ben de cok gittim. Hatta hazırlıkta da aynen böyle kızlı erkekli (2 kız 6 erkekti) 1 aylıgına gittik
Benim sevgilime bi yamuğum olmadı hic birinde
Sevgilimde akıllı telefon olmadıgı icin gorusemiyorduk da dogru durust oyle whatsup fln yoktu onda

Karakter meselesi, sen sevgilini az cok tanırsın zaten bi yamuk yapmayacagı konusunda :-)

Kac gunlugune gittiler canım
Kisinin karakterine baglı bunlar ya
Ben de cok gittim. Hatta hazırlıkta da aynen böyle kızlı erkekli (2 kız 6 erkekti) 1 aylıgına gittik
Benim sevgilime bi yamuğum olmadı hic birinde
Sevgilimde akıllı telefon olmadıgı icin gorusemiyorduk da dogru durust oyle whatsup fln yoktu onda

Karakter meselesi, sen sevgilini az cok tanırsın zaten bi yamuk yapmayacagı konusunda :-)

Günaydın tatlım :) 3 aylığına gittiler 93 gün kaldı :) yapmaz o zaten adım gibi eminim Rabbim şeytana uydurmasın. Ama kızı sevmiyorum işte sıkıntı orda. Amaan. Yemek yemiş oturmuş olsa nolucak sanki. Bazen kendime çok kızıyorum da. İşte..

Günaydın tatlım :) 3 aylığına gittiler 93 gün kaldı :) yapmaz o zaten adım gibi eminim Rabbim şeytana uydurmasın. Ama kızı sevmiyorum işte sıkıntı orda. Amaan. Yemek yemiş oturmuş olsa nolucak sanki. Bazen kendime çok kızıyorum da. İşte..

Tamam o zaman sıkıntı yok:)
İcinde tut bazı dusuncelerini
3 ay uzunmus ya ne icin gittiler

Aboow miras mı ;) pratik kitabı cözmeden anlasılmaz miras ya
Ezberlemen gerek bildigin bir de her kuralı :50:
Hele tenkis fln cok karısık yaa
Mirastan mahrum bırakmalar ıskat etmeler feragatler uuuu

Kısacık nasıl söyleyim :1:
Hangi birini söyleyim
Her durumda değişiyor pay dağıtma işi :27:

haklısın ben yine kitabıma gömüleyim :9: