• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

2 gün yalnız bıraktım amma çok konuşmuşsunuz, üstelik adım da hiç geçmemiş :19:

hoşgeldin kiiiiiiiiii :54::54::54:

Ben iftara yakın uyandım sonra sözlümle buluştum şimdi eve geldim canım konuşçaklarımız vardı malum hallettik :1::1::1: Çok şükür:1:

Kıyamammm sana ben sende bir gittin bir daha gelmedin:19:

hımmmmmmm, neler konuştunuz bakiiim :23:

hoşgeldin kiiiiiiiiii :54::54::54:

hımmmmmmm, neler konuştunuz bakiiim :23:

O benim kapanmamı istemiyormuş canım zaten:53: Ben sana bıraktım onu dedi e baştan söyleseydin ya ne sinir ettin beni dedim ben sadece konuyu açmıştım kapanmak istersen kapan istemiyorum dediysem hayır asla kapanamazsın anlamında değil istersen kapanırsın ama istemezsen zorlamam dedi ben yanlış anlamışım yani:27::27:

O benim kapanmamı istemiyormuş canım zaten:53: Ben sana bıraktım onu dedi e baştan söyleseydin ya ne sinir ettin beni dedim ben sadece konuyu açmıştım kapanmak istersen kapan istemiyorum dediysem hayır asla kapanamazsın anlamında değil istersen kapanırsın ama istemezsen zorlamam dedi ben yanlış anlamışım yani:27::27:

ohhhhhhhhh, hadi rahatladınn

2 gün yalnız bıraktım amma çok konuşmuşsunuz, üstelik adım da hiç geçmemiş :19:

sen nerelerdesin ki :19: bizde bugün pek kaynatamadık kimseler gelmedi hıh :19:

sevindim halletmenize artık başının etini yemezsin sözlünün :27:

kızlar bugün müstakbel kv aradı yemeğe davet etti, sonra da annemi aramış gitmemek olmaz şimdi :17:
cuma akşamı kısmetse iftara onlara gideceğiz :16:

Back
X