Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ama o kadar yanlışım var ki yine iyi bu puan :8::8: seninde güzel gelmiş canım demekki çalışsan olacak :21: akşamda çok güzel geçti annesi sağolsun baya hazırlık yapmış, her defasında daha çok ısınıyor iki aile :27:

seninde bu günlerini görürüz inş :27:

İnşallah canımm.. Memlekete gitcez ya biz. Davetler olur inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kalınsa yüüzk belki rahat etmiyorsundur :26: ben gece uyurken de çıkartmıyordum ki :27:

model de bu yüzüğün taşsız olanıydı, ben rahat kullanabilmek için taş bile istememiştim :31:

Eki Görüntüle 1193632

Yok çok rahat canım da sanırım alışkın değilim:26: E sözlümün işi ağır zaten iş yerinde yasak ona:26:

benimkide haşat oldu 1 sene de ama parlatırız sorun yok:24:

Aynen nişan için öyle yapmayı planlıyorum:27:

Ben bir işe başlıyayım o zaman benim de önceliklerim değişecek canım:26: O yüzük de ayrı mesele zaten unutuyor takmayı:26:

emin ol değişecek... ben senin sözlünü çok iyi anlıyorum mesela.. ben de okuldan gelince pert oluyorum ve mutlaka uyuyorum gelince...

seni de anlıyorum.. bu tavırların boşlukta olmandan kaynaklanıyor..

mesela geçen sene yaz tatili süresinde ben hep evde olduğum zaman, iyi bi sarmıştım benimkine :27: yarım saat mesajıma cevap gelmese (ki bu arada kendisi çalışıyordu, muhasebeci olduğunu, işinin dikkat istediğini de biliyorsunuz :37: ) sen beni unuttun, sen beni ihmal ediyosun falan diye sıyırmaya başlıyodum :52:

kızlar yemek çok güzel geçti çok şükür :16: baya güzel ağırlandık bakalım bizde hafta içi çağıracağız kısmetse :21:

ohhh, çok güzel :16:

çünkü o yüzük dışarıya karşı alınmış değil, bizim simgemiz bize ait o yuzden takmalı:31:

valla ben banyoda bile takıyorsam onun da çıkarma lüksü yoktu zaten :ssz: hala da aynı düşünüyorum o yüzük laf olsun diye takılmıyor parmaktan çıkarsa bir daha zahmet edip de takılmasın yani :ssz:

ayy ben de geceleri yatarken çıkartırım sanırım yaaa, gece parmaklar şişiyor yaa :26:

emin ol değişecek... ben senin sözlünü çok iyi anlıyorum mesela.. ben de okuldan gelince pert oluyorum ve mutlaka uyuyorum gelince...

mesela geçen sene yaz tatili süresinde ben hep evde olduğum zaman, iyi bi sarmıştım benimkine :27: yarım saat mesajıma cevap gelmese (ki bu arada kendisi çalışıyordu, muhasebeci olduğunu, işinin dikkat istediğini de biliyorsunuz :37: ) sen beni unuttun, sen beni ihmal ediyosun falan diye sıyırmaya başlıyodum :52:

ayy ben de geceleri yatarken çıkartırım sanırım yaaa, gece parmaklar şişiyor yaa :26:

Evet evet kesinlikle boşluktayım ondan oluyor hep ona sarıyorum böyle olunca bir an önce kendime iş bulmalıyım yoksa yerim kafayı ben:27:

Yok çok rahat canım da sanırım alışkın değilim:26: E sözlümün işi ağır zaten iş yerinde yasak ona:26:

iş yerinde takamıyorsa ona bişey demem canım, ama yasak olmayan herhangi bir yerde takmazsa alnının ortasına çakarım yüzüğü :27: ki öyle de yaptım ama sen yine de beni örnek alma :27::27:

ben 2.5 sene hiç çıkarmadım valla istisna durumlar hariç, ama şişme gibi bir sıkıntın olursa yapacak bişey yok zaten :31: ben gece çıkartırsam onu takmayı unuturum bide sabah uyku sersemi :27:

O zaman bende öyle yaparım canım zaten şiddete meğilliyim ben :52:

sende evde takmıyormuşsun ama o zaman unutulması normal, önce snein ona örnek olman lazım :33: ben banyoya bile onunla giriyorken sen nasıl unutursun diye tribe başlayıp, madem öyle ben de unutuyorum bu yüzüğü bir hafta boyunca demiştim, sen bunu diyemezsin :37:

sende evde takmıyormuşsun ama o zaman unutulması normal, önce snein ona örnek olman lazım :33: ben banyoya bile onunla giriyorken sen nasıl unutursun diye tribe başlayıp, madem öyle ben de unutuyorum bu yüzüğü bir hafta boyunca demiştim, sen bunu diyemezsin :37:

e bende şey diyorum bende evde takmıyorum çıkartıp kutusuna kadar koyuyorum ama bakkala bile gitsem unutmuyorum diye çıkışıyorum buda etkili oluyor:27:

Canım sana geç cevap verdim kusura bakma :) okudun mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X