- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #13.821
ne tatlılar yaa keşke kavga böyle masum olsa
hayırlı evlatlar bari siz el atında barıştırın gençleri![]()
araya girsem kesin ben haksız çıkarım valla hayatta bulaşmam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne tatlılar yaa keşke kavga böyle masum olsa
hayırlı evlatlar bari siz el atında barıştırın gençleri![]()
sakınnn, aman diyimmm
yoldan çıkmaaa sakınn![]()
![]()
ee şimdi doğruya doğru cerenim biraz sende de var bişeyler, kısıtlayıcısın biraz ki bu erkeklerin hiç hoşuna gitmezkafanda da çok kuruyorsun bana bak nasıl rahatım feyz al
![]()
sanırım benim sevgilim yok diye ciddiye almıyor beni, sen deyince ciddiye alır belki![]()
seninkinde de biraz düşüncesizlik ve önemsememezlik var ama canım benim :26: birazcık gamsız gibi sanki :26:
sakınnn, aman diyimmm
yoldan çıkmaaa sakınn![]()
![]()
ben çok söz dinlerim valla yapma diyin yapmam ki
çıkmam ki yoldan, sessizlik en iyi silah anladım ben, yoksa haklıyken haksız çıkıyorsun![]()
Hayırlısı olsun inşallah![]()
sağol canımm
ama aynı huzuru siz de yaratın işte![]()
Bilmem olabilir belki :26:
amin tatlım bekleyip göreceğiz
ama bak face de görüdm geldiğimde taa inegöle gitmiş dedesi falan orda ,bak ordan haberim oluyor eminim kavga etmesek de bana demeyecekti ben ararsam aa ben inegöldeyim derdi
inşallah canım ya belki o farkında değil ama ben ilerdeki huzurumuzu korumak için böyle davranıyorum![]()
inşallah canım ya belki o farkında değil ama ben ilerdeki huzurumuzu korumak için böyle davranıyorum![]()
Aşk olsun Nurdanım.. Dün çıkmasaydın her mesajı sana sorup atacaktım ben![]()
yaa bilemedim işte ben senin msj atacagını, en son bir daha yazmayacam demiştin ama dayanamamışsın![]()
aferinnnn
kız senin face'n var mıydı ?
Bencil olabilirim birde canım ve dediğin gibi çok takıyorum kafama bugünde oldu yine mağaza gezerken kardeşi falan vardı tişört bakıyoruz sözlüme birkaç tane beğendim bu beğenmedi devam ediyoruz bakmaya bir ara abi kardeş takılıyorlar kardeşi gösteriyor bu bakıyor ben de tişört aldım bir tane beğendim sesleniyorum duymuyor elimde tişört öyle bekledim 5 dk sonra erine koydum gittim kendime bakmaya başladım bunlar beğenmiş bir kot bir tişört deneyecekmiş iyi git dene dedim bak nasıl sende beğendin mi hiç sormadı bile bende baktım bunun aynısından var dedim deneyecekmiş illa e aynısı yazısı değişik dedim denicem ya dedi iyi dedim girdi denedi beğenmedi tişört olmuş dedik biz yok ya aynısı evde var deditam ağzımı açtım peşinden gidiyordum kardeşi tuttu boşver abla o hep öyle he he de geç dedi kız bile farkında
![]()
O yazmazsa anlamında şey ettim onu:26: sonra çıktık aşkım yazmış tamam dedim geldim meleğim yazmış yine tamam dedim yemek yiyip döncem ömrüm yazmış afiyet olsun dedim sağol bitanem demişben bir mesajına aşkım yazmasam kavga çıkar mesela ama bak aşkımlar bal böcek havada uçuşuyor dedim bu biliyor hatasını açtım ağzımı bende:26:
var canım olmaz mı![]()
işte napacaksın bi dahakine serbest bırakacaksın mağazada, baksın kendi kendine sende takılırsınderse ki bak sende bana, ee sormuyorsun ki fikrimi almıyorsun neden peşinde dolanayım ki dersin
![]()
ee kaşınmışsın işte kuzum, he he deyip geçiversene, biz sana öyle demedik mi dün, hatta dedik ki uyumuş gibi yap msj yazma o sana eve geçince msj yazdıgında diyeama sen yine tribini atmışsın, tutamamışsın içinde
![]()
O yazmazsa anlamında şey ettim onu:26: sonra çıktık aşkım yazmış tamam dedim geldim meleğim yazmış yine tamam dedim yemek yiyip döncem ömrüm yazmış afiyet olsun dedim sağol bitanem demişben bir mesajına aşkım yazmasam kavga çıkar mesela ama bak aşkımlar bal böcek havada uçuşuyor dedim bu biliyor hatasını açtım ağzımı bende:26:
var canım olmaz mı![]()
eh yaniii, bak kendin diyosun çocuk anlamış hatasını, döşemiş sana güzel lafları... onun üzerine sakince "hissetiklerini" yazsaydın en azından.. ama eminim ki sen, direk "sen şöyle yaptın sen böyle yaptın" gibi suçlayıcı bir dille girmişsindir konuya...
oysa ki "ben dilini kullansan, "ben kendimi yalnız hissetim, ben kendimi önemsiz hissettim," gibi ne hissettiğini açıklasaydın ona, o kavga kopmazdı...
eee neden ekleşmiyoruz o zamaaan :26::26:
eee neden ekleşmiyoruz o zamaaan :26::26:
Baş başayken öyle değil kiKArdeşine de gel biz bakalım kendimie diyorum o da abisinin dibinden ayrılmıyor ki
ne gelirse çenemden geliyor işte bir daha tutayım bari aman yaGerçi şuan çok iyiyiz mesaj attı bugün eve gelince ikimizde bunaldık çok sen sürekli evdesin zaten bayramdan sonra baş başa bir tatil yapalım dedi
![]()
acaba kardeşi var diye artistik mi yaptı
işte sorun başbaşayken davrandıkları gibi üçüncü kişilerin yanında aynısı yapmıyorlar bende buna uyuz oluyorum :26: