- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #13.901
Uyff çok sıkılıyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niçiiin :)Uyff çok sıkılıyorum ya![]()
Niçiiin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hep aynı şeyler canım ya yat kalk otur falan bunaldım iyice:26:
Hmmm. Napsak kii :) tatile ne zaman gidiyosun. Nereye :)
Bayramdan sonra gitmeyi düşünüyoruz erdeğe canım bende yarıın alışverişe çıkmayı planlıyorum hem bayram için hemde tatil için![]()
Vaay çok iyi yaa :)
Sevindim valla senin adına. Mahalle baskısı yoktur inşallah gitmen konusundaa
Mahallenin haberi mi olacak canım hem onlara mı kalmış benim hayatım![]()
Mahalle mecaz anlamda.) akraba aile vs. Ben gidemem mesela :) izindi vs yani zor biraz :))
bana sadece annem karışabilir canım o da bana güvenir o yüzden bir sorun olmuyor akrabalar falan benim hayatıma karışamaz..
En iyisi aslında biliyo musun. Doğru olan da bu bence. Ama malesef aşılmayan bir duvar var .. Kurallar vs
naber hatun![]()
Eklemesine eklerim de konuşamayız ki canım aynı şey bir işe yaramaz yani![]()
Mahallenin haberi mi olacak canım hem onlara mı kalmış benim hayatım![]()
karnımı fazlasıyla doyurdum şimdi de yeşil çay içerek midemdekileri azaltmaya çalışıyorumsenden naber yavrum
haklısın canımsen bir an önce telefon al da yoklugumdan yararlanıp kavga etme
![]()
![]()
Sizinkilerin haberi olacak mi peki bu başbaşa tatilden :)
Valla şimdilik iyi gidiyorum canım tüm irademi kullanıyorumİşte resimleri atın dedim dün çekindik kardeşindeydi söyle atsın dedi e dedim dün istedim elli kere nie söyleyeyim atsın işte dedim güldü ben karışmam dedi sırıtttı bende iyi kalsın madem dedim tam bozuluyordu ki son anda umursamaz gibi yaptım o alttan aldı
Bu da ayrı bir konu dün istedim arabadan inerken at bana diye ama hala ses yok bende elli kere soramam ya onda kalsın
![]()
sen başlıyorsun zaten bu taktige de devam ettiremiyorsun iştemesela bak selen dün postayı koydu dimi, bak noldu adam bugun aradı
sen bi kere zaten bu kısmı yapamazdın diyelim ki yaptın o aradıgında napar eder açardın ama kızın patronu var diye açamamış ne kadar da rahat akşam hallederim diyor
bu kıvama gelmen lazım senin, o rahatlıga bi ulaşsan sen de rahat edeceksin, inanman ve uygulaman lazım onun seni bırakmayacagına o zaman herşey daha da güzel olacak
![]()
Sağol canım![]()