Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy ne kadar kazak erkeği takılıyor bunlar ya daha şimdiden , valla biz hata mı yapıyoruz anlamadım :19:

Söyledi nedenini evdekilerin yanında konuşmak istemiyormuş bilmiyorlar ya bizim gideceğimizi.. Madem baştan söyle ne bağırıyorsun demi ilk söylediğimde Aşkım yarın ararım evdekilerin yanında konuşamam de niye kavgaya dönüştürüyorsun..

Söyledi nedenini evdekilerin yanında konuşmak istemiyormuş bilmiyorlar ya bizim gideceğimizi.. Madem baştan söyle ne bağırıyorsun demi ilk söylediğimde Aşkım yarın ararım evdekilerin yanında konuşamam de niye kavgaya dönüştürüyorsun..

aa aşkolsun onların huyları işi zora sokmak.adam gibi açıklama yapın dimi benimkide aynı valla sonra sinirlendik oluyoruz :47:

bilmiyorum ki canım yaa, dün kardeşime sinirlendim ondan sonra başladı sanırım da geçmesi lazımdı şimdiye kadar :ssz:

kuzummm geçti mi ağrın? :26:

Nerde bu milletttt :47::47:

Burdayım canım :) teraviden geldim. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teravideydim canım, hayırdır bişey mi oldu :26:

selam kızlaaaaaaaaaar :3::3::3:

Evet nihayet:27:
Aynen git bakalım canım ya bu kdar uzamaması lazımdı ilaç aldın mı hiç:26:

dün sahurda da içtim ilaç, sabah uyandıgımda aynen devam ediyordu, bugun iftarda da içtim ama bana mısın demedi :50: duş aldım biraz o iyi geldi de namazlarımı kılıp duamı ettim, ama yine aynısı olacak diye çok korkuyorum çok beterr bişey, sanki kafamı balyozla kırıyorlarmış gibi oluyor bazen :30:

dün sahurda da içtim ilaç, sabah uyandıgımda aynen devam ediyordu, bugun iftarda da içtim ama bana mısın demedi :50: duş aldım biraz o iyi geldi de namazlarımı kılıp duamı ettim, ama yine aynısı olacak diye çok korkuyorum çok beterr bişey, sanki kafamı balyozla kırıyorlarmış gibi oluyor bazen :30:

Ben bengay kullanıyorum canım ağrı kesicilerin geçiremediğini o geçiriyor :27:

Back
X