- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.281
Ona benim de hiç şüphem yok =)
Ya sabır.. Saolasın cerenim. Cıkaym ben. Öptüm seni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
napıyooooon
Sıkılıyorum kimse de yokSen geldin sonra gittin Selen ortadan kayboldu Nurdan hiç uğramadı
geldim beeen
Ah ah şimdi senden mutlusu yoktur son 3 gün ben hatırlıyorum o günlerimi de keşke o günlere geri dönebilsem
evveeeeeeeet
neden öle dedin kii :44:
O zamanlar çok çok başkaydı.. Askerde onu beklemem çok mutlu ediyordu çünkü ben hiç öyle biri değildim yani hep umursamazdım bakma şimdi böyle olduğuma =) O heyecanlar falan çok güzeldi onu karşılamak askerden sonra ilk buluşma ailelerle tanışma herşey yeni gelişiyordu birde o kadar özlemden sonra kavuşunca duygular farklı bir boyutta oluyor konuşmadan yapamıyorsun görmek istiyorsun sürekli buluşalım özledim mesajları.. Sonra omzuna yaslayıp başını vay be diyorsun dile kolay ne günlerdi =) O sana orada anlatmadıklarını gelince anlatıyor sen ağlayarak dinliyorsun sonra o işte bu yüzden anlatmadım ağlamanı istemiyorum hele uzaktayken hiç istemiyordum şimdi bana sarılıp ağlayabilirsin diyor ve sen o lafını daha bitirmeden boynuna sarılıyorsun =)) Öyle güzel duygular ki anlatamam şimdi bazen diyorum arada tekrar mı gitsen diye
ayyyyyyyyy
ben de bunları yaşıycam yakındaaa
Evet ve kesinlikle tadını çıkarman gereken günlerden
Dedi işte. Ablasından sonra buluşcaz. Zırzır ağladm ya. Yeni aklıma geldi. O niye akıl etmediyse. Mesaj attm şimdi ona. Uyuyo. Uyanınca okusun. Ayy kötü hissediyorum ya
üzülme be canım al birini vur ötekine hepsi aynı fabrikadan çıkmış sanki
ailesiyle zaman geçirmesinde sorun yok da pazar günü için haklısın..
sen şimdi hiç bişey deme bakalım çıkmak için çaba gösterecek mi :26:
Gösterdi :) bugün çıkalım mı dedi. Cumadan sonra cıkcaz. Annemler carsıya incek. Bn de gidicem onlarla :) :))
Kızlar günaydın. nasılsınızzz
kızlaar nerdesiniz yahuuuu
Kızlaaar :) çok huzurlu bir gün geçirdim. Hamd olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?