Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

evveeeeeeeet

neden öle dedin kii :44:

O zamanlar çok çok başkaydı.. Askerde onu beklemem çok mutlu ediyordu çünkü ben hiç öyle biri değildim yani hep umursamazdım bakma şimdi böyle olduğuma =) O heyecanlar falan çok güzeldi onu karşılamak askerden sonra ilk buluşma ailelerle tanışma herşey yeni gelişiyordu birde o kadar özlemden sonra kavuşunca duygular farklı bir boyutta oluyor konuşmadan yapamıyorsun görmek istiyorsun sürekli buluşalım özledim mesajları.. Sonra omzuna yaslayıp başını vay be diyorsun dile kolay ne günlerdi =) O sana orada anlatmadıklarını gelince anlatıyor sen ağlayarak dinliyorsun sonra o işte bu yüzden anlatmadım ağlamanı istemiyorum hele uzaktayken hiç istemiyordum şimdi bana sarılıp ağlayabilirsin diyor ve sen o lafını daha bitirmeden boynuna sarılıyorsun =)) Öyle güzel duygular ki anlatamam şimdi bazen diyorum arada tekrar mı gitsen diye

ayyyyyyyyy

ben de bunları yaşıycam yakındaaa

üzülme be canım al birini vur ötekine hepsi aynı fabrikadan çıkmış sanki
ailesiyle zaman geçirmesinde sorun yok da pazar günü için haklısın..
sen şimdi hiç bişey deme bakalım çıkmak için çaba gösterecek mi :26:

Gösterdi :) bugün çıkalım mı dedi. Cumadan sonra cıkcaz. Annemler carsıya incek. Bn de gidicem onlarla :) :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…