- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.861
ee anlat bakalım neler dedi paşa
Ehehe anlatayim canim işte 1.500 lira maas alacakmisAilesine aldigi maas miktarini soylememis ama alacagini tamamen biriktirecegini soylemis yani benden medet ummayim benden para istemeyin manasinda
Mayısta dügün dedi uzun sure nisanli kalmaya gerek yok hem ben de para biriktiririm kısın da bişan dedi 3 ay nisanli kaliriz seyi yapacagim dedi
kafasında planlayınca herşeyi saana da söylemiş demek afferin paşayasen de ailene söyle bence de biran önce kendileriniz hazırlasınlar sonra sıkıntı çıkmasın onlardan
Evlenme teklifi edince soyleyecegim anladigim kadariyla ilk maasini bekliyor
yüzüğü de zaten almıştı dimiee desene baya heyecanlı günler bekliyor seni
Evet almisti tatlimBirden her sey yoluna giter ymarim. Once dersimden gecerim sonra teklif sonra nisan sonra dugun. Hayirlisi bakalim. Esek sipasi ayrilacakti neredeyse benden. Teklifte buraz surundursem mi
bence fazla zorlamateklifden sonra süründürrüsün
Eheh neyse ben surundurebilecegimi hic zannetmiyorum cunku biliyorsun zaten can atiyorum
Yok yok belli etmiyorum insaAalh hayatim hayirlisi hayatim diyorum atlamiyorum hemenen azından bunu çok belli etme bari
Yok yok belli etmiyorum insaAalh hayatim hayirlisi hayatim diyorum atlamiyorum hemen
Bir haftadır yokum haber de vermedim bir Allahın kulu da bu kız nerede öldümü kaldı mı dememiş Alacağınız olsun Çok küstüm
tatile gidiyorum demiştin ya şekerimboşuna trip attın
Pazartesi gidicektim Cumadan beri yokum
tatil hazırlgıı yapıyorsundur diye düşündükbiz selenle seninle ilgili konuştuk da burda mı face te mi hatırlayamadım tatile gidecekti gitmiştir diye bir sohbetimiz olmuştu
Pc bozuldu geçen hafta pazartesi tatile gittik şimdi geldim baktım pc kendine gelmiş allah tarafından herhalde
ben de bu kadar trip attıgına göre bişey oldu zannettim, boşuna gunahımızı almışsın
Ne yapayım özlemişim sizi benim nazım da size geçiyor
hayırlısı ve inşallah lafına çok sinir oluyordum ben yaabaştan savmak gibi geliyor bana ama demek ki taktik yapıyorlarmış bana da
günaydın tatlım sınav sonucun belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?