- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.701
hayırlısı be gülüm
dün bana birbirimizi nasıl sevdik diyen adamla mı aşkı gösterecem sizegülüm bak sana diyorum eski kırığımı getirecem düğüne diyorum, orda romantizm yaşamamız lazım diyorum, bana öyle hayırlısı deme, düğünde bana aşkı göster, ben de kırıgıma göstereyim, belki hayırlı işlere vesile olursun
dün bana birbirimizi nasıl sevdik diyen adamla mı aşkı gösterecem size
cık olmazkavga anında olur öyle şeyler bebek, o anda olan orda kaldın sonrasında takma kafana
senin düğüne gelecegim çocukla ben kafasına çizmeyle vurdum diye ayrılmıştık, ama unuttuk gitti, arada ufak tefek laf soksa bileonda sevdigin özellikleri hatırla yavrum, kötülükler bırak orda kalsın
cık olmaz
neden kiahh sen ankarada olacaktın ben seni bi sopalayacaktım burda
olumlu düşünecek bişey yok kihep olumsuz düşünüyorsun da ondan bebegim
ben düğüne gitmeseydim gelirdim
adresimi vereyim yolla olmaz mı
olumlu düşünecek bişey yok ki
olar tabi yada teyzem geldi bugün adapazarındn nişan için, ona vereyim dönüşte alırsın
dün bana birbirimizi nasıl sevdik diyen adamla mı aşkı gösterecem size
teyzene de zahmet vermeyelim canım, nikah şekerini elden alırım inşallah
şaka yaptım canım eğer kalırsa yollayacağım söz sana, ama kalırsa sanki az yapmışım gibi geldi ya inş rezil olmam
canım 60 tane yapmadın mı sen, o kadar kadın gelirse bi o kadar da adam ve çocuk olsa eve sıgmaz ki zatenkaç kişi çağırdınız ki
75 e yakın yaptım ama gelemeyenler akraba çok yollayacağım istanbula gelenlerle işte evde olunca herkesi çağıramıyorsun..
valla 60 kişi rahat oluruz evde ama toplam
eve gelenlere yetsin de yollayacaklarına yapıverirsin sonradan. evde o gece sorun çıkmasın yeter
aman uğraşamam bi daha yeterse yeter napayım
bizim düğüne de gelirsin inş lunaya gidicen kıskandım
eveeettt çok heyecanlıyım ya hep akıldadarısı hepinizin başına bu heyecanların
iyi yapmışsın öyle gitmezdi zaten bu iş..inş hemencecik hayırlı bir iş bulursun canım
aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?