- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.781
bebe
ben kavga anında söylenen sözleri ciddiye almam, ben de ayarsız konuşurum hatta o sinirle. sonra sakinleşince anlarım ne kadar saçmaladıgımı. ya da eğer ortada gergin bir durum varsa konuşulmaması taraftarıyım. lunaya da dedim ben, bence düğüne kadar gerekli olmadıkça konuşmasalar kavga ortamları olmaz hiç olmazsa. erkekler bizi nasıl kıracaklarını çok iyi bilirler ve bunu hep kullanırlar bize karşı
kızlar dün akşam erkek tarafından çeyizim geldi sağolsun kv süper şeyler almış ve çok güzel süslemiş..yarın nişana gelirken sadece bohçayı getirecekler
bizde bu akşam damat bohçasını hazırlayacağızRabbim hayırlı eylesin inşallah
aynen öyle ayy yukardaki yoruma gülüyorum hala o yüzden ciddiyete geçemedim ama haklısın
anaaammm yarın akşam büyük akşaammm
neler almışlar neler göndermişler merak ettim anlatsana
niye ayıp canım sen çantada keklik misin istediği vakit arayacak seni iyi olmuş oh olsunresmen incelenecek vaka
böyle köpük strafor gibi şeyler varya onlara üşenmemiş dizmiş havluları, çetikleri, tülbenleri falan, tülle de bağlamış canım ya
nevresim takımları, battaniyeler, pike takımları almış bi sürü yani benim bişey almama gerek kalmamışişte o gün çarşıda alışveriş yaptığımız gelin terliklerini falan da yollamış..pijama takımları parfümler aklıma gelenler bunlar
bide deniz kabuğu şeklinde bohça almış ikili onun büyüğünü yarın getirecek
ne inceleyecem onu beebi de var ya aramış 2 saat sonra gördüm de döndüm nerdesin dedi, dedim işte bilmem ne avm deyim eray da var yanımda gel diye, ilk aradıgımda açsaydın gelirdim de geç kaldın dedi, şansına küs dedim
ben de amma terslemişim çocugu bee aferin bana
bunlar düğünden önce gelmez mi yaa, ben hiç mi anlamıyorum bu işlerden yoksa
ne güzel özenmiş kadın valla, çok sevdim ben kayınvalideniben de aynısından istiyorum ama mumkunse çok fazla adeti gelenegi olmasın, ben odun bir kişiliğim bana uygun olsun
dün telefonda bişeye trip attım da garibim açıklama yaptı bana hem de trip attıgımı yüzüme vurmadanbende kızgınım ona maalesef o da geç kaldı zamanındaama sen yine çok atar yapma busefer koz olarak kullanır
düğünde de oluyor nişanda da getiriliyor nasıl istenirse. ama evleri küçük diye size getirsem nişanda olur mu dedi bizde kabul ettik ama çoğu arkadaşıma da böyle oldu nişanda geldi çeyizleri..işte diziliyor güzelce, bakmak isteyen bakıyor hayırlı olsuna gelenler falan
ben çeyiz yapmadan gidecem
bende sevmezdim bu teferruatları ama insanın hoşuna gidiyor kız hevesleniyorsun
yüzüklerimizle, yüzük tepsimde geldi çok güzel ya hiç klasik olanlara benzemiyoryarın dış çekimimizde var
dün telefonda bişeye trip attım da garibim açıklama yaptı bana hem de trip attıgımı yüzüme vurmadansen hep trip atıyorsun demeyecek misin dedim, yok ben geçtim o mevzuyu dedi
acaba hasta falan da ölecegini öğrendi ondan mı bana iyi davranıyor ki
işte bi biz göremedik ne yüzükleri ne de elbiseyi ne de fotografları
diyorum ya incelenmesi lazım pek tutarlı değil
ama şekerim yarın çekilcez ya, nişanda da onlardan atarım hemen face e zaten görürsün..
zaten ne elbiseyi, ne de yüzükleri falan çekmedim ki duruyorlar öyle
bu arada kısmetim bir açık ki sormaeski kırığım bana yaptığı yanlışlardan dolayı özür diledi, lisedeyken benden hoşlanan bi çocuk vardı 1 senedir falan konuşmuyorduk ( emrah var diye ben msj larına cevap yazmamıştım da ondan mecburen görüşmemiştik ) o geçen msj attı haftasonu görüşelim diye 3 er 5 er geliyorlar
yarın bi gözüm hep face te olsun bari o zaman, merakla bekleyecegim
ohh maşallah Allah daha çok versinadam gibi biri olsun inş bu sefer
tamam canım atarız belki hemen bakalım
aman 3 ünü toplasam bi adam etmez de ilgi gösterilmesi hoşuma gidiyor tabi ne yalan söyleyimhem ben çok güzel arkadaş ayağı yaparım, onların flörtleşme çabalarını görmezden gelirim çok eğlenceli olur
pazar da atsan olur canım, nişan koşturmasıyla bide bana resim göstermekle uğraşma
senin şu anlayışına hayranım ya
çok da arkadaş ayağına yatma kaçmasınlarşaka bir yana canım iyi düşünmelisin adam gibi adam bulmak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?