- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #17.341
Tamam canım iyi gecelerevet kendisi favorilerimdendir :)
yavru ben de yatıyorum musadenle, yarın memlekete geçiyorum daha sık girerim sanırım. görüşürüz tekrardan
geçen telefonda bi kızla konuşuyordu, kızın da gönlü var bunda biliyorum. gittim yanına " aşkım yaa bi baksana bulaşık makinasında sorun var " dedimkız telefonu yüzüne kapattı
çok iyi seslendirmiş hayko yavrum yaa
poff gece kaynatılmış yine ben yokum nefret ediyorum çalışmaktan ve erken yatmak zorunda olmaktangizemle ben kazana düştük
ohaaaa Nurdaaaaan
hakkatten yaaaaaabiz varken dönmüyo böle muhabbetler
ahaha çok iyi olmuş : D
valla ya ama performans güzel eskiye dönüldü gibi
evet, yalnız luna gelmiş o gelince muhabbet canlanmışşş
demek ki, bizim muhabbeti coşturan lunaymışşş
evet o benim en birinci benim ben yaptımevet, yalnız luna gelmiş o gelince muhabbet canlanmışşş
demek ki, bizim muhabbeti coşturan lunaymışşş
evet o benim en birinci benim ben yaptım
poff gece kaynatılmış yine ben yokum nefret ediyorum çalışmaktan ve erken yatmak zorunda olmaktangizemle ben kazana düştük
ohaaaa Nurdaaaaan
bugun de senin için gündüz girdim işteee, buralarda mısın ki acaba
nasılsın kuzum
iyiyim sıkılıyorum bu aralar bayram arefesi ya iş yoğunluğu yok film izliycem de seçemiyorumsen nasılsın canım
sinemada çok güzel filmler var bu ara yaa, onlar daha internete düşmemiştir sanırım
true dedective diye bir dizi varmış burhan tavsiye etmişti, onu izleyecem ben de eve gidince
ben böyle gizemli filmleri seviyorum sonu şaşırtıyor ya ama bulamıyorum hep aşk filmidedim mi bırda bilmiyorum ama geçen ceset diye bi film izledim of ki ne off sonu harikaydı ama tam anlamam için ikinci defa izlemem lazım
dünkü yazılanları okumuşsundur dabbe yi izledim bende, sonu güzeldi ama aklıma gelse gece yine uyuyamam eminim
izledigim çok film var benim ama isim olarak hiç gelmiyor aklıma yaao yuzden diziler daha keyifli oluyor benim için
ben o tür filmler izleyemem ya mahvolurum aylarca ha çok izlemek isterim ama feci etkileniyorum fragmana bile bakamadım
Eki Görüntüle 1259332 True dedective den bir replik
bayramda fırsat bulursam cem yılmaz ın filmine gitmek istiyorum, bayramdan sonra da incir reçeli var zatensinema dunyası bu ara benim zevkime çalışıyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?