- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #2.141
Hayır hiç ciddi bir şey değil hemde hiç.. Şarkı yüzünden tartıştık inanabiliyormusunuz..
Arabada usbden dinliyoruz şarkı az şarkı atmış onu söylemiştim önceden o da bana sen liste yap ver onları atayım dedi.. Bende sevdiğim şarkılardan derleme yaptım verdim.. Yarın uzun yola gideceğiz gezmeye attınmı dedim attım ama zevklerimiz zerre uymuyor falan dedi gülerek şakalaşıyorduk öyle birbirimizle.. Eski şarkı bile var dinlemem dedi nilüfer ne o öyle dedi.. Bahsettiği şarkı da bizim için özel arkadaşken bi anısı var.. Hatırlamıyorsan bir önemi yok zaten boşver dedim.. İlerletip baktım müziğine ama eski sonuçta dedi.. İyi o halde boşver dinlemeyiz hadi uyu dedim. Aaa yeter be yaranılmıyor sana da dedi uyuyorum ben iyi geceler yazdı.Müziği dinleyip karar veriyorsun dinlemem diye ben o kadar uğraştım ne zamandır liste yaptım madem öyle iyi geceler yazdım. Tekrar cevap geldi.. Sen uğraştığın için bende hepsini indirip attım zaten ama unutma bu geceyi böyle bir nedenden bu halde uyucaz dedi.. Uyumak istemiyorsan uğraş böyle yatmamak için ben nasıl çabalıyorsam sende yap atıyorsun da ne oluyor dinlemem diyorsun bir anlamı kalmıyor zaten 5 dk dinleyip geçersin kenara ben nasıl sevmediğim şeyleri dinliyorsam senin için sende yapabilirsin dedim.. Cevap gelmedi her zaman olduğu gibi..
Hala inanamıyorum ortada hiçbirşey yokken hemde..
erkek milletinin klasik " son söylemesi gerektigini ilk söylemesi sendromu " oluyor bu yavrum

adam gibi dese ki ben bu şarkıyı sevmiyorum ama senin için dinliyorum diye, bir sıkıntı olmayacak, ama düşüncesizlik had safhada tabi koca kafalılarda

ayy ben kendi sinirimden seni de gaza getiriyorum şuan sanırım