Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

içim çok acıyorki, arada aglama hallerim oluyor falan :26: ama inat ettim kuzum aramayacagım :20: şimdi benim zorumla dönse bile ileride bundan pişman olabilir o yuzden, kafa dinlemek istedi, dinlesin sonuçlarına katlansın :19: haklıyken haksız duruma düşmemek için sabretmeye devam sonuna kadar :47:

evet arayan sen olmamalısın.. Allah yardımcın olsun canım elden başka ne gelir ki :43:

Ne demek canım her zaman =) Sende bizlere oluyorsun =) Gece çok zor geçer zaman böyle anlarda..

hele ki uyuyamamak öldürüyor beni yaa :53:

paşa zahmet edip geri dönse de artık, önümü görebilsem :ssz: belki de 2 ay sonra nişanım olacak ama benm daha hiç bir hazırlıgım yok :30:

hele ki uyuyamamak öldürüyor beni yaa :53:

paşa zahmet edip geri dönse de artık, önümü görebilsem :ssz: belki de 2 ay sonra nişanım olacak ama benm daha hiç bir hazırlıgım yok :30:

İşte benim kızdığım noktalardan biri de bu.. Nişan hazırlığı içinde olman gerekirken şuan acabalarla yaşıyorsun..

napayım ya cumartesi günü bile tam gün çalışıyorum:19:
saatler geçsinde evime gitsem bir an önce:31:
sen nasılsın bakalım askerden haber alıyorsun değil mi artık..

ben oturuyorum evde şu an, akşamüstü arkadaşlarla buluşacağız, zamanın geçmesi bekliyorum :ssz:

eveeeeet, şimdi kapattık daha telefonu, nöbete gidiyormuş :16:

ben oturuyorum evde şu an, akşamüstü arkadaşlarla buluşacağız, zamanın geçmesi bekliyorum :ssz:

eveeeeet, şimdi kapattık daha telefonu, nöbete gidiyormuş :16:

ohh hayat sana güzel..:27:
banane yaw bende örtmen olmak istiyorum haftasonum olsunnnn:97::95:

Askerime göndereceğim mektuba iliştireceğim şafak çizelgesi nasıl olmuşşş? :16:

onda yoktu karalama çizelgesi, böyle benim adımı doldursun dedim ben de :31:

Eki Görüntüle 1077826

wow gizem çok değişik bir şey olmuş nerden aklına geldi bakayım:46:
ben çok beğendim emek vermişsin eminim askerde çok sevecek:72:

wow gizem çok değişik bir şey olmuş nerden aklına geldi bakayım:46:
ben çok beğendim emek vermişsin eminim askerde çok sevecek:72:

yeni yaren adayları konuşuyolardı, benim de aklıma geldi, kendimde şu var, her gün karalıyorum. ama onda bişey yoktu, ona da bunu yaptımmm :16:

$1c.webp

bende 5 ay asker yolu bekledim ama hiç böyle incelikler aklıma gelmedi:27:
eline sağlık çok hoş:33:

he heee :1:

24 ocak tarihinden itibaren o defteri tutmaya başladım işte :31: yazıyorum olanı biteni duygularımı, fotolar falan yapıştırıyorum.. güzel bi anı kalacak bize ilerde :31:

bak bu da ilk sayfaları defterimin :52:

$1a.webp $1b.webp

bu da defterimin kendisiiiii :16: çok severek aldımmm :16:

$DSCF1258.webp

Back
X