- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #2.321
Düşüncesizce yazılar ....
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetinmeyi bilmek lazım tabi canımGidip şakalaşarak uyandırmak bile nasıl mutlu ediyor beni anlatamam
![]()
biz beraber uyuduk amaaa![]()
kızlaaarr herkes nerdee![]()
![]()
sağol canımmmm, inşallah Rabbim bi engel çıkarmazsa, bir sonraki çarşı izninde (2 hafta sonra) gideceğim inşallah yanına![]()
Kızlarrr ben de geldimmmmmmmmmmmmmm![]()
Sevgilimle güzel bir hafta sonu geçirdim şimdi eve geldi ve size koştumVarmı güzel haberler önceki sayfalara bakamadım hata verdi
![]()
biz beraber uyuduk amaaa![]()
senin bunu yazdıgın saatlerde bizde misafir vardı canım o sebeple buralarda değildim :2:
biz de o askerden geldiginde arkadaşımın evinde kalmıştık da beraber uyumuştukhatta ben diyorum ona arada " seni eve attım " diye
diyordum yani- eskiden :26:
Günaydın arkadaşlar..
Bugün erkek arkadaşım dönüyor çok mutluyum ama beraberinde biraz da üzgünüm...
2 senedir yaşadığım çarpıntılar ve yorgunluk nedeniyle kardiyolojiye gittim, muayane sonucunda kalp kapakçığımın gevşek olduğu ve kaçak yaptığını söyledi doktor..![]()
Günaydın kızlaar :)
günaydınlarr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın arkadaşlar..
2 senedir yaşadığım çarpıntılar ve yorgunluk nedeniyle kardiyolojiye gittim, muayane sonucunda kalp kapakçığımın gevşek olduğu ve kaçak yaptığını söyledi doktor..![]()
Aaa geçmiş olsun yaa.. Sevgilin gidiyo mu geliyo mu pekii.
Çok teşekkür ederim canım, geliyo yolda şuan..![]()
Günaydın arkadaşlar..
günaydın canım, gözün aydın sevindim senin adına
çok geçmiş olsun hiç üzülme arkadaşımda da var bu durum ciddi bir şey değil diye biliyorum..kahveden uzak duruyor o sadece:26:
Ben de zincirlerimi kırıp facebook açtım kızlar. Çok lazımmış gibi :/