- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #2.501
valla cerencim beni görsen avare dolanıyorum ne olacak nasıl tepki verecek babam diye bide abim var bu arada :18::18:
ee siz istemede ne yapmayı planlıyorsunuz ikram olarak, kalabalık mı olacaklar![]()
Ya hep bir abim olsun istemiştim ne güzel :):) Tabi şuan onun tepkiside düşündürüyordur seni :)
Ay işte hiç bilmiyorum bende onu soracaktım sizlere ne ikram edilmeli ne yapmalı diye :26: Tek bildiğim kahve yanında lokum

Mecburiyet değil aslında. İstek üzerine. Erasmus için. Ama eğitimine engel olmak istemem. Gitme denmez. Demem yanii. Eğitim sonucta. Biz konustuk hem. Dedim sevgilime. Beni merakta bırakma naptı konıustu mu o kızla diyededim. Sen söyle konusursan dedim. Tamam sen merak etme dedi. Biliyo hassas oldugumu bu konuda. Farkında. Ama yapcak bişey yok :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte bak eğitim de mecburi sayılır canım öyle düşünme tabiki engel olmamalısın.. Laf arasında uyarmanı da yapmışsın hassalığınıda biliyor gerisi ona kalmış artık :)