- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #2.581
memnun oldum bende ondanhangi tür kpss illetine çalışıyorsun..ben A grubundan hazırlanıyorum![]()

Evet çok pozitif enerjin var çok eğlenceli![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun oldum bende ondanhangi tür kpss illetine çalışıyorsun..ben A grubundan hazırlanıyorum![]()
Evet çok pozitif enerjin var çok eğlenceli![]()
ama güzel parlıyor be gizem![]()
hihihi bende öyle diyordum canım ama o parıltılarını bir gördüm öyle hoşuma gitti ki birde ben küçük taş seviyorum o yüzden bizim iyi oldu böyleAllah gönlüne göre versin canım seninde
![]()
girmeyin kanıma uleyyynnnnn![]()
memnun oldum bende ondanne mezunusun sen? Ben iktisat :)
![]()
girmeyin kanıma uleyyynnnnn![]()
Durumu uygunsa girelim işte ne güzel pişman olmazsın bir ömür takacaksın sonuçta![]()
bende uluslar arası ilişkilerama şuan iktisatla meşgulüm ne illet ders yahu hemen unutuyorum
yavaştan damardan vermeye başladık bilene![]()
evet çok sıkıntı çıkarır kendileri hangi konuya çalışıyorsun, iktisada girişten başlayıp mikro-makroya yönel o zaman rahatlarsın biraz, çalışırken şekil çizmeye çalış soru çözerkende kolaylık oluyorbende uluslar arası ilişkilerama şuan iktisatla meşgulüm ne illet ders yahu hemen unutuyorum
![]()
evet çok sıkıntı çıkarır kendileri hangi konuya çalışıyorsun, iktisada girişten başlayıp mikro-makroya yönel o zaman rahatlarsın biraz, çalışırken şekil çizmeye çalış soru çözerkende kolaylık oluyor![]()
mikro makro para banka çalıştım tekrar unutmamak için başa döndüm mikroda soru çözüyorum karışık..
zaten şekil çizmeye alıştım onsuz soru çözemiyorum ki
sen hangi derslere ağırlık veriyorsun:26::26:
iktisat, muhasebe ve maliye ye ağırlık veriyorum, iktisattan iyi net çıkarırsam ötekilere fazla ihtiyacım kalmacak sanıırım, yds ve iktisat ağırlığı fazla olan bir puan alsam yeter şu an![]()
benim de muhasebem pek iyi değil bende hukuk iktisat maliyeye yükleniyorum bi 75 üstünü geçsem uzmanlıklar için yetebilir..
sen hangi uzmanlığı istiyorsun![]()
bakalımm artık ne gelirse kabulumdüreğer ki pırlanta almış olursa, istemem diycek halim yokkk
![]()
ama pırlanta olmasa da hiç problem deil yani, tektaşım olsun yeteeeer
![]()
Aynen bende öyle
AB uzmanlığı istiyorum ama bakalım kısmet olacak mı :/
Ankara dışında çalışma imkanı var mı bilmiyorum hiç![]()
Tabiki canıım sevdiğin adamdan olacak kabul edilmez mi![]()
eveeet, evlenme teklifi ve teklif ile birlikte tektaş gelsin de, tek hayalim o yani, pırlanta ya da normal taş hiç fark etmiyor![]()
![]()
eveeet, evlenme teklifi ve teklif ile birlikte tektaş gelsin de, tek hayalim o yani, pırlanta ya da normal taş hiç fark etmiyor![]()
![]()
yaa bende çok istiyorum ama öyle şaşalı tekliflerden istemem zaten utanırım
sade bi konuşma ve yüzüğümmmm:123: :119:
yok sanırsam ankarada bakanlık içi uzmanlıklar:26::26:
Seninde Allah gönlüne göre versin inşallah canımm![]()
yaa bende çok istiyorum ama öyle şaşalı tekliflerden istemem zaten utanırım
sade bi konuşma ve yüzüğümmmm:123: :119:
Puf hayırlısı olsun :/ kafamı bi yere sokabileyim bari de AB olmasa da olur ne diyim:)
Benim ki gibi canım :) Bende öyle istemem diyordum hep utanırım sevmiyorum herkesin bana bakmasını zaten :) Güzel bir konuşma yaptı yüzük çiçek yetti de arttı bile![]()
AB nin puanları biraz yüksek kendine güveniyorsan neden olması ankarada güzel..ama yeni bi şehir alışması tekrar tayinle geri dönmesi filan sıkıntı ama mecbur..kendi şehrimize atanmamız imkansız gibi bişey.
ne didi konuşmada![]()