- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #2.641
Evet ya bende farkettim niye bu kadar sessizleşmiş bu topik
Canım zafer plaza adl den aldım heykel uzun çarşı altıparmak kent meydanı aklına neresi geliyorsa gezdim en son zafere girdim orda buldum =) Siyah beyaz diz üstü bisiklet yaka kolsuz bir elbise altına beyaz topuklu siyah kapatır diye düşündüm =) Önünü de özellikle bisiklet yaka istedim çünkü kahve falan verirken eğilcem rahat olamam öteki türlü =))
Yalnız çalışanlar beni benden aldı isteme için elbise bakıyorum diyorum uzun abiye gösteriyorlar günlük şifon gösteriyorlar dedim siz durun ben bulurumEn son aldığım yerdeki çalışanlar çok iyilerdi gönlüme göre buldum ama öldüm resmen öldüm eve taksiyle döndüm resmen
![]()
anaammmm elbise alınmııışşşşşş

canımcım, elbisen bu ikisinden biri mi acabaaa
Eki Görüntüle 1083384
bu arada şu da benim çok hoşuma gitttiiiiiiiine kadar zarif duruyorrr
Eki Görüntüle 1083385
bunlar ne kadar güzel elbiselermiş öyleee

genelde her sayfada böyle bi grup var ve üçüncü bi kişi yazdığında pek etkili olmuyor
ama bizimde artık grubumuz vaaar sohbetimiz daim,bol olsun inşallah![]()
amiiinnnnnnnn

CAnım hatırlarsan bende söylemiştim önünüzde nişan var onun hazırlığı içinde olmalıydınız diye.. Sen iyi dayandın ben şimdiye kadar tepkimi çoktan verirdim.. Gerçi senin nedenlerin de mantıklıydı o yüzden sesimi çıkartmıyordum.. Böyle yaparak kendini bitiriyor sende sevgi bitiyor güven bitiyor.. Ve o güven kolay kolay kazanılmıyor tekrar..
evet kuzum sen de söylemiştin, ama zaman geçtikçe tekrar tekrar düşünmek çok koyuyor artık bana

o kendi kararını versin, erkek olsun önce yürekli olsun çıksın karşıma, o zaman pat patt yüzüne söyşleyecegim bunları