Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hoşbulduuum ben daha okuyorum 1 senem var da sevdiceğim uzak şehirlerde olduğumuz için dayanamadı adı konsun söz yapalım dedi bende karşı çıkmadım tabi bu isteğe 24 yaşında kendisi :1: 1.5 senedir birlikteyiz aileler birbirini çok yakından olmasa da tanıyor abimin eşinin kuzeni kendisi abimin düğününde tanıştık zaten :52: evlilik teklifi aldım beklemediğim bi anda bi yerde otururken kalpli benimle evlenir misin yazılı bi pasta geldi şarkı çalmaya başladı ışıklar söndü çiçek ve yüzük çıktı birden ortaya :16: isteme söz aynı anda olcak mesafe çok olduğu için 1 gün olacak arasında ama heyecandan o güne kadar yaşar mıyım bilmiyorum :18::52:

Ne güzel mutluluğunuz daim olsun :) Hazırlıklar başladı mı bende merak ettim :27:

öncelikle hoşgeldin şekerim :42: az kalmış az, gönlünce olur inşallah herşey :16::16:

hoşgeldinnn :3::3:

oyy ne güzel bi eclilik teklifiymiş o oyle :69:

yaşarsın o güne kadar yaşarsın merak etme :27: sakin ol derin derin nefes al :27:

hoşbulduk cigerim :42: :33:

Nasılsın canımm görüşmeyeli:52:

istediğim bi bölüm değildi yanlış tercih sırası yaptım daha doğrusu yaptırdılar dersane hocalarım saolsun :47: teşekkür ederim canım romantikti evet ama çok heyecanlandım birden olunca öyle evet dediğimi bile hatırlamıyorum :1:

Mutlu bir an. Mutlu bi anı. Bize de nasip etsin Allah ımm :). Bu arada ben de 21 yaşımdayımm :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin inşalahh :16:

hangi şehirdensin, sevgilin hangi şehirde, nasıl gelecekler, sizde mi kalacaklar :53::53:

gamzelimden sonra bende biraz soru yagmuruna tutayım seni :52:

bizde kalmayacaklar otel ayarlandı orada kalacaklar istanbuldan ankaraya geliyolar 3-4 gün kalacaklar :16: aynı şehirde olsak iyiydi de işte yapacak bişey yok artık zor oluyo böyle :27:

Mutlu bir an. Mutlu bi anı. Bize de nasip etsin Allah ımm :). Bu arada ben de 21 yaşımdayımm :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin herkese hayırlısını nasip etsin Allah ım :) bence söz için bile erken bi yaş okul da var daha ama ayarlayamıyosun işte birden pat diye çıkıyor karşına :D

Back
X