Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

İlaç iç canım ya. Bnmkide gecmiyo napiim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tüm gün evde olacaksam ,ilaç içmemeye çalışyıorum canım, yoksa her ay ilaç içmem gerekir ki o da pek iyi olmuyor :50:

yenimahalledeyim ben sen nereye geliyosun ne için geliyosun biraz da ben soru yağmuruna tutayım :27:

ben bi ofise yardımcı olmak için proje çiziyorum da onun için toplantıoya geliyorum her hafta. tandoğanda kalıyorum ama ofis çankayada :34: mimarım da ben :26:

yenimahalle tarafına bikaç kez gelmiştim, arkadaşım oturuyordu orada. hangi üniversitede okuyorsun sen :34:

tüm gün evde olacaksam ,ilaç içmemeye çalışyıorum canım, yoksa her ay ilaç içmem gerekir ki o da pek iyi olmuyor :50:

ben bi ofise yardımcı olmak için proje çiziyorum da onun için toplantıoya geliyorum her hafta. tandoğanda kalıyorum ama ofis çankayada :34: mimarım da ben :26:

yenimahalle tarafına bikaç kez gelmiştim, arkadaşım oturuyordu orada. hangi üniversitede okuyorsun sen :34:

Ben hep içiyorum mafelesss :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gazide okuyorum ben tandoğana 10 dakika yürüme mesafesinde :1:

Ay canım hiç bilmiyorum netten baktım hamilelik belirtisi diyo:52::52:

:

anlat lilii neler yaptınız siz o arkadaşınızda kaldıgınız akşam :23::23: :33:

Ben hep içiyorum mafelesss :/

dışarıda olacaksam mecbur bende içiyorum, evdeyken de tüm gün yatıyorum :26:

gazide okuyorum ben tandoğana 10 dakika yürüme mesafesinde :1:

bende gaziden mezunum ama mimarlıktan :1: biz baya yakınız senle o zaman desene :1: ben hep beşevlerdeki seyir cafe de ya da starbucks ta takılırım :34:

anlat lilii neler yaptınız siz o arkadaşınızda kaldıgınız akşam :23::23: :33:

dışarıda olacaksam mecbur bende içiyorum, evdeyken de tüm gün yatıyorum :26:

bende gaziden mezunum ama mimarlıktan :1: biz baya yakınız senle o zaman desene :1: ben hep beşevlerdeki seyir cafe de ya da starbucks ta takılırım :34:

baya yakınmışız bende seyire çok gidiyorum :53: belki de aynı zamanlarda orda bulunduğumuz olmuştur :1:

Hahaha Ona ne şüphe canım:27:

sen üşütme kendini de hamile misin degil misin sonra bakarız :37:

kızz hani bi talibim var demiştim ya, daha doğrusu arkadaşlarım çocugun benden hoşlandıgını düşünüyorlardı :53: çocuk bu akşam whatsap da konuşurken kanki dedi bana :60::60:

Son düzenleme:
sen üşütme kendini de hamile misin degil misin sonra bakarız :37:

kızz hani bi talibim var demiştim ya, daha doğrusu arkadaşlarım çocugun benden hoşlandıgını düşünüyorlardı :53: çocuk bu akşam whatsap da konuşurken kanki dedi bana :60::60:

Aaa şuna bak sensin kanki deseydin:53: Gerçi bu erkekler çok tuhaflar bazen hoşlandıkları ama reddedileceğini düşündükleri içinde böyle konuşabiliyorlar:37:

Back
X