Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Aaa şuna bak sensin kanki deseydin:53: Gerçi bu erkekler çok tuhaflar bazen hoşlandıkları ama reddedileceğini düşündükleri içinde böyle konuşabiliyorlar:37:

bizim whatsap da grup konuşmamız var da konsere gitmiş onu söyledi bende bide bi arkadaşım daha iyi eglenceler dedik, saolun kankiler demiş :52::52: eyvallah biradewr diyecektim de ayıp olmasın diye sustum :60:

Kızceler 5 yıldır bu anı bekliyorum
Agustos veya eylulde isteme-soz-nisan olsun istiyordum
Kuzenimin esi hamile napacagimi sasirdim
Evlenmeden once hamile kaldigi icin net bisey de soylemiyolar herkes anladi ama daha erken dogum yalanina gitmeye calistiklari icin dogum ekimde diyolar
Ama agustosta ya da eylulde olacak
Ee ben napacagim :50: dogum oncesi kizin agzi burnunda olur yengemgil yardima gider gelemezler dogum sonrasi da bebek yeni dogdugu icin gelemezler herkes bebek gormeye gider fln
Ben napayim

Agustostan once okulum var olmaz ve eylulden sonra da olmaz :50:
Ekim-kasim da olmaz :50: off :50:

onun seviyesine inmem ben :19:

gerçi iyi oldu ya çocugun böyle demesi, yoksa arkadaşlarım bizi evlendirmişlerdi bile :27: benim dah ayrıldıgımdan emin olamadıgım bir sevgilim var oysa ki :26:

Aynen bir yönden de iyi olmuş ayın 7sinden beri ses valla ne diyeyim ki iyice abarttı:47:

Evlenmeden once hamile kaldigi icin net bisey de soylemiyolar herkes anladi ama daha erken dogum yalanina gitmeye calistiklari icin dogum ekimde diyolar
Ee ben napacagim :50: dogum oncesi kizin agzi burnunda olur yengemgil yardima gider gelemezler dogum sonrasi da bebek yeni dogdugu icin gelemezler herkes bebek gormeye gider fln
Ben napayim

ağustostan önce hiç boş bi zaman yok mu benim de okul var ama araya sıkıştırdık öyle bişeyler yapsanız :26: doğum yaklaşınca zor olur tabi onun daha çok ihtiyacı olur yardıma :50:

Ben napayim

olur ki kuzum ekimde, kasımda neden olmasın, hem "kasımda aşk başkadırr" :23:

aaa o kötüymüş işte :2: hazırlıklar da zor ilerler öyle belli olmayınca :26:

eveet :43::43::43::5::5:

ama zaten olursa ağustosta olabileceği için zamanım bol :31:

ağustostan önce hiç boş bi zaman yok mu benim de okul var ama araya sıkıştırdık öyle bişeyler yapsanız :26: doğum yaklaşınca zor olur tabi onun daha çok ihtiyacı olur yardıma :50:

Olmuyo malesef okulum var agustos ortasina kadar ya off :ssz:
Erken dogum diyecez diye bana kesin tarih de vermiyorlar
Soruyorum dogum be zaman kacamak cevaplar veriyorlar deli olacagim
Sevgilimle uzun zamandir bunun hayalini kuruyorduk ya :14:

Ben napayim

anaa çok zor bir durum oldu şimdi :26:

sanırım tercihi sen yapacaksın canım, ya yengenin sana yardım etmemesini göze alacaksın yada herkesin bebegi görmeye gitmesini :26: başka seenek yok gibi gözüküyor malesef :50:

2ye kadar ve açık büfe :53: çok iyiymiş hemen denemeliyim :52::52: geç uyanma sorunum var da 2ye kadar olmasına sevindim :1:

biz 9 da gidiyoruz işte oraya düşün yani :27: benim arkadaşlarım da benm gibi yemeyi çok seviyorlar :27::56:

Aynen bir yönden de iyi olmuş ayın 7sinden beri ses valla ne diyeyim ki iyice abarttı:47:

kendisi bilir valla şekerim, ben ondan daha inadım görecek o da bunu :51:

Back
X