Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

olur ki kuzum ekimde, kasımda neden olmasın, hem "kasımda aşk başkadırr" :23:

eveet :43::43::43::5::5:

ama zaten olursa ağustosta olabileceği için zamanım bol :31:

Ya ekim ayını sevmiyorum kasım ayını da cünkü kardesimin vefat yıldönumu oldgu icin acıkcası kasım ayina yakın olsun istemiyorum yani ekim-kasım-aralık olsun istemiyorum :14:

Olmuyo malesef okulum var agustos ortasina kadar ya off :ssz:
Erken dogum diyecez diye bana kesin tarih de vermiyorlar
Soruyorum dogum be zaman kacamak cevaplar veriyorlar deli olacagim
Sevgilimle uzun zamandir bunun hayalini kuruyorduk ya :14:

okuldan sonrası için hemen bi tarih belirleyin bence size de yardımcı olacak birileri mutlaka olur yani, söze nişana da gelmemezlik yapacağını sanmıyorum kimsenin :26: zor bi durum gerçekten :26:

anaa çok zor bir durum oldu şimdi :26:

sanırım tercihi sen yapacaksın canım, ya yengenin sana yardım etmemesini göze alacaksın yada herkesin bebegi görmeye gitmesini :26: başka seenek yok gibi gözüküyor malesef :50:

biz 9 da gidiyoruz işte oraya düşün yani :27: benim arkadaşlarım da benm gibi yemeyi çok seviyorlar :27::56:

kendisi bilir valla şekerim, ben ondan daha inadım görecek o da bunu :51:

bende en kısa zamanda seyirin kahvaltısını deniyorum o zaman :56::52::52:

anaa çok zor bir durum oldu şimdi :26:

sanırım tercihi sen yapacaksın canım, ya yengenin sana yardım etmemesini göze alacaksın yada herkesin bebegi görmeye gitmesini :26: başka seenek yok gibi gözüküyor malesef :50:

biz 9 da gidiyoruz işte oraya düşün yani :27: benim arkadaşlarım da benm gibi yemeyi çok seviyorlar :27::56:

kendisi bilir valla şekerim, ben ondan daha inadım görecek o da bunu :51:

okuldan sonrası için hemen bi tarih belirleyin bence size de yardımcı olacak birileri mutlaka olur yani, söze nişana da gelmemezlik yapacağını sanmıyorum kimsenin :26: zor bi durum gerçekten :26:

Sagolun kizlar ya biz tarhi belirlemistik zaten 20 eylul nişan olacak diye
Dogum tarihini soylemiyorlar evlenmeden once hamile kaldigini ben biliyorum ama benim bilmedigimi sanip kivirmaya calisiyolar
Ben de deli oluyorum
Benim tahminime gore dogum agustos sonu ya da eylul bası
Oyle olursa ben yandim iste
20 eylule kuzenimin ailesi gelebilir mi bilmiyorum bebein 40 i cikmis olmaz hem :31:

bende en kısa zamanda seyirin kahvaltısını deniyorum o zaman :56::52::52:

dene mutlaka :56: bikaç hafta içinde bi pazar bende orada olacagım belki karşılarşırız o zman :52:

Dogum tarihini soylemiyorlar evlenmeden once hamile kaldigini ben biliyorum ama benim bilmedigimi sanip kivirmaya calisiyolar
Ben de deli oluyorum
20 eylule kuzenimin ailesi gelebilir mi bilmiyorum bebein 40 i cikmis olmaz hem :31:

kuzenin gelemese de ailesi gelir bence, sonuçta bi gece degil mi, bebege annesiyle babası bakıverir :34:

Ben de deli oluyorum

onlar da gelmesin canım aa :52: okul zamanı olduğu için benim kuzenlerim gelemeyecek mesela :26: ama ertelemek istemedik yine de :31::16:

dene mutlaka :56: bikaç hafta içinde bi pazar bende orada olacagım belki karşılarşırız o zman :52:

kuzenin gelemese de ailesi gelir bence, sonuçta bi gece degil mi, bebege annesiyle babası bakıverir :34:

Kuzenimgil gelmesin o zaman ya :27: ailesi gelsin :27:

onlar da gelmesin canım aa :52: okul zamanı olduğu için benim kuzenlerim gelemeyecek mesela :26: ama ertelemek istemedik yine de :31::16:

Gelmesinler madem napayim :27::27:
Bencil olayim biraz :27:

Kuzenimgil gelmesin o zaman ya :27: ailesi gelsin :27:

Gelmesinler madem napayim :27::27:
Bencil olayim biraz :27:

özel birgun bu sonuçta, gelmeleri lazım yani, sıkıntı olmaz diye umuyorum ben :26:

karşılaşırız belkiii :34: sen nerden geliyosun ankaraya ?

ben sakaryadan geliyorum :10: salı sabah gelip çarşamba akşam dönüyorum normalde ama bi ara haftalık kaçamak yapacagım ben, arkadaşlarımla doyasıya vakit geçirmeyi özledim :31:

özel birgun bu sonuçta, gelmeleri lazım yani, sıkıntı olmaz diye umuyorum ben :26:

ben sakaryadan geliyorum :10: salı sabah gelip çarşamba akşam dönüyorum normalde ama bi ara haftalık kaçamak yapacagım ben, arkadaşlarımla doyasıya vakit geçirmeyi özledim :31:

Sonra biz burda nurdan bekleyelim:19:

zor oluyodur öyle sürekli gelip gitmek :26: kaçamağı haketmişsin bencede gelip biraz kalmalısın :1:

bence de öyle ol :27: senin hayallerin sonuçta senin mutluluğun ben olsam ertelemezdim :16: ama illa onları da görmek istiyosan bişey diyemem :26:

Valla canım gün senin günün bence söz konusu kuzenin bile olsa erteleme yan yatar çamura batar sonra yap zamanında sen:52::27:

Gelebilen gelsin o zaman napalim :27:
Gerci yengem bana ölürr mutlaka yanında olmak ister oy oy oy :-)
Yapacak bir sey yok artık ya bana dogum gununu soylerler ya da kendileri bilir :52:

Back
X