Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Olmadı tehdit et işte böyle:27::27: Yahu bir gün değil mi geliversin ne olacak kuzenin gelmesin:26:

gelmelerinde de bi sorun olacağını sanmıyorum ben kuzenin gelemese de ailesi gelir bence :34: sen için rahat bi şekilde tarihi belirlemelisin :52:

Kuzenimgilin yasadigi sehirle benim sehrim arasinda 9-10 saat var :52::52:
İste dogumdan once ucaga binemezler
Dogum sonra gelmeleri daha buyuk ihtimal
Dogum ne zaman olacak aceba :44:

Sonra biz burda nurdan bekleyelim:19:

gündüzleri toplantıda oluyorum ama o yuzden de akşamları arkadaşlarımı kısıtlı zamanda görebiliyorum ancak :26:

hem bu konuyu daha önce konuşmuştuk ya bebegim, haftada 2 gün kaçamak yapabilirdim hani :23::23:

zor oluyodur öyle sürekli gelip gitmek :26: kaçamağı haketmişsin bencede gelip biraz kalmalısın :1:

ankaradan pek hoşlaşmadıgım için gidip gelmeyi kendim seçtim aslında da yorucu oluyor işte orası doğru :31:

bide sevgilim burada diye gidip gelmeyi de istemiştim, ee artık o da yok sayılır, sanırım bi süre orda kalmak en güzeli :31:

Gelebilen gelsin o zaman napalim :27:
Gerci yengem bana ölürr mutlaka yanında olmak ister oy oy oy :-)
Yapacak bir sey yok artık ya bana dogum gununu soylerler ya da kendileri bilir :52:

açık açık konuşsan ona göre tarih belirleyecegim sizi de görmek istiyorum falan gibi, belki o zaman söylerler doğum tarihini :26:

Kuzenimgilin yasadigi sehirle benim sehrim arasinda 9-10 saat var :52::52:
İste dogumdan once ucaga binemezler
Dogum sonra gelmeleri daha buyuk ihtimal
Dogum ne zaman olacak aceba :44:

gündüzleri toplantıda oluyorum ama o yuzden de akşamları arkadaşlarımı kısıtlı zamanda görebiliyorum ancak :26:

hem bu konuyu daha önce konuşmuştuk ya bebegim, haftada 2 gün kaçamak yapabilirdim hani :23::23:

ankaradan pek hoşlaşmadıgım için gidip gelmeyi kendim seçtim aslında da yorucu oluyor işte orası doğru :31:

bide sevgilim burada diye gidip gelmeyi de istemiştim, ee artık o da yok sayılır, sanırım bi süre orda kalmak en güzeli :31:

açık açık konuşsan ona göre tarih belirleyecegim sizi de görmek istiyorum falan gibi, belki o zaman söylerler doğum tarihini :26:

Evet affetmiştik biliyorum azıcık trip atmak istedim:19::19:

Nurdan a katılıyorum açık açık söylesinler..

sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın net bişey söylememişler sana :27: kendileri kaybeder :1:

Acik acik soyledim canlar biliyorlar zaten ne kadar hasretle canla basla evlenmeyi bekledigimizi :ssz:

Bu arada destursuz daldim herkese selamlar
21.5 yasinda son sinif univ ogrencisiyim

anladım derin mevzular var sanırım :26: hayırlısı o zaman kafa dağıtmış olursun biraz :16::1:

anladım derin mevzular var sanırım :26: hayırlısı o zaman kafa dağıtmış olursun biraz :16::1:

dagıta dagıta kafa kalmadı bende :27: ama yine de ankarada bir hafta iyi gelebilir :31: hem ben eymire hiç gitmedim daha oraya gitmek istiyorum :16:

Acik acik soyledim canlar biliyorlar zaten ne kadar hasretle canla basla evlenmeyi bekledigimizi :ssz:

merhabalar, bende 28.5 yaşındayım, mimarım :42: bu topiğe 28 haziranda nişanşanacagım diye girdim ama benim iş bozuldu bi türlü çıkamadım buradan :27:

sen mevzuyu bildigini açık açık söyle bence, kesin bi tarih verin yoksa siz gelemeyeceksiniz ben çok üzülecegim de :34:

Hahaha ay çok güldürdün beni canım:27::27: O kadar konuştuk ettik :27::27:

Selaaaammmm Bende 23 oldum sayılır evdeyim iş bulamıyorum ah ah:47:

dagıta dagıta kafa kalmadı bende :27: ama yine de ankarada bir hafta iyi gelebilir :31: hem ben eymire hiç gitmedim daha oraya gitmek istiyorum :16:

merhabalar, bende 28.5 yaşındayım, mimarım :42: bu topiğe 28 haziranda nişanşanacagım diye girdim ama benim iş bozuldu bi türlü çıkamadım buradan :27:

sen mevzuyu bildigini açık açık söyle bence, kesin bi tarih verin yoksa siz gelemeyeceksiniz ben çok üzülecegim de :34:

Tekrardan Meraba canim senle daha once de konusmustuk evet
Ben de avukat adayiyim :)

maşallah :31: bende de kavuşma isteği var ama o kadar azim olmadı :52:

Azim var baya bende :52:

eymir güzeldir açık hava çarpıyor ama biraz :1::52:

ohh maşallah sohbet almış başını gitmiş ben daha yeni geldim:19::19:

nerdesin sen bakiyim :20: annenle konuştun mu anlat hemen :18:

Amaaannn onlarla uğraşmaktan da bıktım artık her halükarda suçlu oluyorum zaten ona karşı :47::47:

noldu kızz :53::53::53:

Tekrardan Meraba canim senle daha once de konusmustuk evet
Ben de avukat adayiyim :)

konuşmuş muyduk :53::53: nerde konuşmuştuk :53: çok unutkanım ben yaa :84: :84:

Back
X