- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.201
nurdan da arayabilirsin daha kolay olurkırmızı karanfil takarım yakama da
![]()
evet öyle daha kolay olur sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
baktık bizi kovuyorlar yeni topik açarız bizde
![]()
evet öyle daha kolay olur sanırım![]()
Hahahah aynen olmadı sohbet topiği açarız artık kıyamam bize![]()
salı akşamı yakamda karanfille gezeyim ben o zaman
sizin nişanlar bitene kadar ben arada kaynayım da bari atmasınlar topikten![]()
salı akşamı yakamda karanfille gezeyim ben o zaman![]()
Yok yok atmazlar merak etme sen![]()
tamam anlaştık başkası da takmaz inşallah yanlış kişinin yanına gitmeyim de![]()
siz yine de biran önce nişanlanın da yeni topiğe geçelim biz garanti olsun
şimdiye kadar hiç görmedim seyirde kırmzıı karanfil takan ama kısmet artık![]()
siz yine de biran önce nişanlanın da yeni topiğe geçelim biz garanti olsun
şimdiye kadar hiç görmedim seyirde kırmzıı karanfil takan ama kısmet artık![]()
Ah ah inşallah canım benim son bir ayım kaldı büyük ihtimalle![]()
şansıma bana denk gelir o da
zaman da nasıl geçti hiç anlamadım sohbet edincebana müsade artık iyi geceler sizee
devam ediyosanız iyi sohbetler
![]()
şansıma bana denk gelir o da
zaman da nasıl geçti hiç anlamadım sohbet edincebana müsade artık iyi geceler sizee
devam ediyosanız iyi sohbetler
![]()
inşallahh
iyi geceler canım sanaankarama selam söyle
görüşürüz
![]()
iyi geceler canım sanaankarama selam söyle
görüşürüz
![]()
İyi geceler canım
Sen ne alemsin saat olmuş 3![]()
henuz sızmadım ama sanıım teslim olma zamanım gelmişiyi geceler canım güzel ruyalar
![]()
hee sen de abartma canım o zamnbak gör baban hiç bişey demeyecek halay çekecegiz biz düğünde
babam saolsun yavrum maddi sponsorum oher hafta gidiş geliş yol parası kalacak yer dahil 150 ye falan denk geliyor
tabi ben ofisten parayı alınca toplu ödeme yapacagım babama o ayrı mesele
adam buguın sitem ediyor zaten, okutup büyyüttük tam para kazanacagı zamanda evblenip gidecek parayı başkasi yiyecek diyemerak etme ben sana aylık ödeme yaparım dedim bende
![]()
ben ondan vazgeçemem ya öyle zannediyor dingilzamanında verdim ben çünkü buna gazı
ama o günden bugune kendisi çok degişti, dolayısıyla benim hislerim de değişti bunu anlayamıyor malesef
face ten ilişkisi var yazsını kaldırıyrum artıkpazartesiye kadar beklemeye gerek yok yaa, arasa bu hafta içinde arardı, haftasonlartı zaten yogun oluyorlar :50
Aynen canım bende öyle artık uyku vakti :) sana da iyi geceler tatlı rüyalar![]()
ilişkiyi kaldırdım, resimleri de sildimfark edecegini çok zannetmiyorum, beyefendi bayilik verenlerle ilgili bi sayfayı begenmiş face te, çok da umrundayım sanki
resimler gitti ilişki durumu da gittibeyefendi fark ederse ne ala fark etmezse kendi bilir
![]()
nurdancımm, fark etti mi etmedi mi merak ettim:26:
bu arada konuyla ilgili bikaç yorum yapmak istiyorum artık, şimdiye kadar seni üzmemek ve umudunu kırmamak için düşüncelerimi kendime saklamıştım.
bence emrahın sana olan aşkı-sevgisi bitmiş... hani zaten son 2 aydır ilgisi falan yoktu diyosun ya, taaa o zamanlardan bitmişti bence, ama insanlarda bi alışkanlık oluştuğu için o sevginin bittiği noktayı fark edemiyolar... emrahda da böle oldu bence. sevgisi azalmıştı, ama farkında değildi. ne zamanki sen ona eski konuşmaları, sözleri, mesajları gösterdin, işte o an fark etti sevgisinin geldiği noktayı.. eski emrahı ve şu anki emrahı görüp kıyas yapınca yani...
yani hala seviyor olsaydı, kendindeki bu olumsuz değişimi telafi etmek için uğraşırdı. kaldı ki gerçekten seven bi insan haftalarca sevdiği kişiden haber almadan, iyi mi değil mi, derdi sıkıntısı var mı bilmeden yaşayamaz...
haklısın canım bende katılıyorum sana..
ama nurdan gibi temiz niyetli bi insan haketmiyor yaptıklarını..bence ilerde üzüleceğine şimdi üzülsün..zaten onu hakedecek biri çıkacaktır karşısına..
ya anlamıyorum hiç mi özlemez insan kaç hafta oldu![]()
hahahaa zaten tüm dertleri o her anne babanın biz okuttuk elin herifi paranı yiyecek
bana da babam bize paranı yedirmeden gitme yok demişti
anamm erken kalkıcam diye yatalım dedik neler olmuş
kaldırdın mı ilişki durumunu yoksa canımhayırlısı olsun üzülme hiç zaten seni gerçekten sevip kaybetmek istemiyorsa geri dönecektir diycem de sen o yerde olmayacaksın heralde diğer arkadaş ne ayak, neler oluyor kuzum
![]()
nurdancımm, fark etti mi etmedi mi merak ettim:26:
bu arada konuyla ilgili bikaç yorum yapmak istiyorum artık, şimdiye kadar seni üzmemek ve umudunu kırmamak için düşüncelerimi kendime saklamıştım.
bence emrahın sana olan aşkı-sevgisi bitmiş... hani zaten son 2 aydır ilgisi falan yoktu diyosun ya, taaa o zamanlardan bitmişti bence, ama insanlarda bi alışkanlık oluştuğu için o sevginin bittiği noktayı fark edemiyolar... emrahda da böle oldu bence. sevgisi azalmıştı, ama farkında değildi. ne zamanki sen ona eski konuşmaları, sözleri, mesajları gösterdin, işte o an fark etti sevgisinin geldiği noktayı.. eski emrahı ve şu anki emrahı görüp kıyas yapınca yani...
yani hala seviyor olsaydı, kendindeki bu olumsuz değişimi telafi etmek için uğraşırdı. kaldı ki gerçekten seven bi insan haftalarca sevdiği kişiden haber almadan, iyi mi değil mi, derdi sıkıntısı var mı bilmeden yaşayamaz...