Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

öyle olursa korktugunu belli edersin, bence korkmadıgını göster ve açık açık yüzüne konuş :34:

fark ettiyse de ses yok bebegim :50:

gamzelim bugun tarotla ilgili topiğe bişey yazmıştı orayı gördüm de özelden msj attım o kişiye bu durumla ilgili tarot açsın diye, kızın bana verdigi cevabı aynen yazıyorum :53::53:

" İnat gibi bir durum var ortada. Taraflardan birinde kibirlilik var. Bu sıkıntı yaratıyor tekrar bir araya geleceksiniz ama tartışma ve kavga gibi seyler olacak. Her iki tarafta savunmaya geçiyor. Bu da çözümü engelliyor. "

:53::53:

ayyy hakkatten tutturmuşşş :53:

Kizlar yarin kv. Adayiyla kahvaltida bulusacagiz. 3. Gorusmemiz ama yine heyecan var. Anneme söyledim ne olumlu bisey dedi ne olumsuz. Yarin sabah hazirlanirken gitmesen mi diyecek yine kesin :D off bilemedim. Soz nisanla ilgili acilir kesin konu :) neyse erken olmasiyla ilgili konusuyor benim de isime geliyor :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yarin kv. Adayiyla kahvaltida bulusacagiz. 3. Gorusmemiz ama yine heyecan var. Anneme söyledim ne olumlu bisey dedi ne olumsuz. Yarin sabah hazirlanirken gitmesen mi diyecek yine kesin :D off bilemedim. Soz nisanla ilgili acilir kesin konu :) neyse erken olmasiyla ilgili konusuyor benim de isime geliyor :)))

evlerine mi gideceksin..benim annem de öyle yorumsuz kalıyor onlara gidince bence sen git de ortamlarını gör:31:

evlerine mi gideceksin..benim annem de öyle yorumsuz kalıyor onlara gidince bence sen git de ortamlarını gör:31:

Yok canim evlerine gitmedim henuz, disarida kahvaltiya gidecegiz.bazen annem de evlerine gitsen aslinda bir de ev yasamlarini gormus olursun diyor ama bugun de soyleyince biraz hosnutsuz gibiydi.annemden habersiz de hic sevmem gorusmeyi.bilmesi gerekiyor sonucta.yarin gidecegim bakalim neler olacak. :)) bana diyor ki erkene alin sozu, oglunuza soyleyin diyemiyorum kismet hayirlisi diyip geciyorumm :))

anneler zaten genelde yorumsuz kalırlar bu konularda, olumsuz konuşmasından daha iyidir tabi :34: hayırlısı olsun :nazar:

aman olmasın oh yandan yandan:21::21:

vuralım şekerim :27:

keşke aynı evde olsaydık hep beraber pijama partisi yapardık :27: gelsin filmler gitsin patlamış msıırlar :27:

anneler zaten genelde yorumsuz kalırlar bu konularda, olumsuz konuşmasından daha iyidir tabi :34: hayırlısı olsun :nazar:

keşke aynı evde olsaydık hep beraber pijama partisi yapardık :27: gelsin filmler gitsin patlamış msıırlar :27:

Amin insallah canim hayırlısı

Vuralım tabi sen genelde çalıştığın için çok geç saatlere kalamıyorsun:52:

maalesef napalım ama yarın yatacam öğleye kadar :23:

Yok canim evlerine gitmedim henuz, disarida kahvaltiya gidecegiz.bazen annem de evlerine gitsen aslinda bir de ev yasamlarini gormus olursun diyor ama bugun de soyleyince biraz hosnutsuz gibiydi.annemden habersiz de hic sevmem gorusmeyi.bilmesi gerekiyor sonucta.yarin gidecegim bakalim neler olacak. :)) bana diyor ki erkene alin sozu, oglunuza soyleyin diyemiyorum kismet hayirlisi diyip geciyorumm :))

evet annen haklı ev ortamlarını da görmen iyi olur..anneler öyle ya ortada bişey olmayınca koruma içgüdüsü sanki pek sıcak bakmıyorlar ama tanısmadan da olmaz:ssz:
annen mi söz hemen olsun diyor müstakbel kayınvaliden mi anlamadım:8:

hee yaa sizle kafalar da denk eşit ne güzel olurdu..
ben en çok kanlı bıçaklı dalaklı böbrekli filmleri seviyorum siz:27::27:

bıraktım zaten sefam olsun :21::21:

hep senle ben beklerdik gece nobetini bugun selen de katılacak bize :27:

sızıp kalırsam nöbet yanar amma, söz veremiyorum:33:

Son düzenleme:
hee yaa sizle kafalar da denk eşit ne güzel olurdu..
ben en çok kanlı bıçaklı dalaklı böbrekli filmleri seviyorum siz:27::27:

sızıp kalırsam nöbet yanar amma, söz veremiyorum:33:

hemen sızıp kalma planları yapılmış yaa :27:

dalaklı böbrekli filmleri gündüz izleyebiliyorum ben gece sıkıntı oluyor :18: hem bu kadar kız bir araya gelip kanlı film mi izleyecegiz :20: bence romantik komedi izleyelim hem güler hem ağlarız :16:

hemen sızıp kalma planları yapılmış yaa :27:

dalaklı böbrekli filmleri gündüz izleyebiliyorum ben gece sıkıntı oluyor :18: hem bu kadar kız bir araya gelip kanlı film mi izleyecegiz :20: bence romantik komedi izleyelim hem güler hem ağlarız :16:

çaktırma bende ama dayanamayıp izliyorum sonra odada gölgeler görüyorum:18:
ayy geçen bi film izledim ama adını umuttum sana tavsiye edicem ismini bulayım süperdi nurdan ya..hem romantik hem gerilim hemde sonu çok şaşırtıcı..:53:

maalesef napalım ama yarın yatacam öğleye kadar :23:

evet annen haklı ev ortamlarını da görmen iyi olur..anneler öyle ya ortada bişey olmayınca koruma içgüdüsü sanki pek sıcak bakmıyorlar ama tanısmadan da olmaz:ssz:
annen mi söz hemen olsun diyor müstakbel kayınvaliden mi anlamadım:8:

Kayinvalide adayim istiyor canim hemen olsun diyor :)) butun bohcayi hazırlamış dedigine gore bir tek bana alinacaklar kalmis.

çaktırma bende ama dayanamayıp izliyorum sonra odada gölgeler görüyorum:18:
ayy geçen bi film izledim ama adını umuttum sana tavsiye edicem ismini bulayım süperdi nurdan ya..hem romantik hem gerilim hemde sonu çok şaşırtıcı..:53:

hem romantik hem gerilim mii :53::53: çok merak ettim bak şimdi :53:

ben paranormal activity filmini ilk izledigimde ramazan ayındaydık, tam sahurdan önceydi. film bitti bizimkiler sahura kalktı masada oturduk yemek yiyoruz. kardeşimin ayagı degdi bana bir çığlık attım ki kesin komşular duymuştur :52::52: o zamandan beri de korku filmleriyle pek aram yok :18:

Back
X