Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kayinvalide adayim istiyor canim hemen olsun diyor :)) butun bohcayi hazırlamış dedigine gore bir tek bana alinacaklar kalmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimki de öyle neler almış aklım şaştı..demekki de senin kayınvalide de hevesli baya:4:

hem romantik hem gerilim mii :53::53: çok merak ettim bak şimdi :53:

[/SIZE][/FONT]
ben paranormal activity filmini ilk izledigimde ramazan ayındaydık, tam sahurdan önceydi. film bitti bizimkiler sahura kalktı masada oturduk yemek yiyoruz. kardeşimin ayagı degdi bana bir çığlık attım ki kesin komşular duymuştur :52::52: o zamandan beri de korku filmleriyle pek aram yok :18:[/COLOR]

buldum canım "aşk limanı" filmin adı tavsiye edrim ayy sonu çok güzeldii:16:
ayy ben onu hayatta izleyemem fragmanına bakayım dedim yarıda kestim sonuçta olabilecek şeyler gerçek hayatta..:18:

Öyle gözüküyor canım yazmıyor da zaten :19:

hemencecik mi uyuduuuuu :84: :84:

ayy canım uyumadım kusura bakmayın ya ablam eniştem abimler bizde..bide halayım da ben 7 aylık bebişimiz var onunla özlem gideriyordum:21:

buldum canım "aşk limanı" filmin adı tavsiye edrim ayy sonu çok güzeldii:16:
ayy ben onu hayatta izleyemem fragmanına bakayım dedim yarıda kestim sonuçta olabilecek şeyler gerçek hayatta..:18:

ayy canım uyumadım kusura bakmayın ya ablam eniştem abimler bizde..bide halayım da ben 7 aylık bebişimiz var onunla özlem gideriyordum:21:

izledim ben o filmii :16::16: ama tahmin etmiştim izlerken biliyor musun öyle bişey çıkacagını :26: çok güzel film çok ağladım :14::14:

mazeretin pek tatlıymış o yuzden bence affedildin :1::1:

Back
X