Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

benimki de öyle neler almış aklım şaştı..demekki de senin kayınvalide de hevesli baya:4:

buldum canım "aşk limanı" filmin adı tavsiye edrim ayy sonu çok güzeldii:16:
ayy ben onu hayatta izleyemem fragmanına bakayım dedim yarıda kestim sonuçta olabilecek şeyler gerçek hayatta..:18:

ayy canım uyumadım kusura bakmayın ya ablam eniştem abimler bizde..bide halayım da ben 7 aylık bebişimiz var onunla özlem gideriyordum:21:

Hem de ne heves canim , namazlik işleyip whatsupdan yolluyor hangi rengi iyi diye :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

izledim ben o filmii :16::16: ama tahmin etmiştim izlerken biliyor musun öyle bişey çıkacagını :26: çok güzel film çok ağladım :14::14:

mazeretin pek tatlıymış o yuzden bence affedildin :1::1:

ayy inanmıyorum izledin mi baksana film beğenilerimizde aynı:9:
bende çok sevdim değişik film zaten sonu şaşırtıcı filmlere bayılıyorum..
haydi sende film öner bana:52:

o zaman senin uykun gelmiş doğru yatagaaa :10:

ayy inanmıyorum izledin mi baksana film beğenilerimizde aynı:9:
bende çok sevdim değişik film zaten sonu şaşırtıcı filmlere bayılıyorum..
haydi sende film öner bana:52:

benim en sevdigim film " içimdeki deniz " dir :34: psikolojik bi film ama muthiş birşey valla, eski biraz ama tavsiye ederim :34:

sevdicekle beraber izlemiştikkkk :16:

:69: :69:

biz rahmetliyle en son nuh un filmine gitmiştik :27: pek romantiktik de :37:

vuhuu gerçekten mi:53: baya hevesliymiş hemde..
kızı yok mu ki:26:

Var da daha kucuk lise 3de. Suan tek derdi buyuk oğlu yani bizim biran once nisanimizin olmasi :) valla canim ben cok guvenemiyorum insanlara herkese, umarim ilk tanidigim gibi kalir degismez. Temkinli duruyorum o yuzden.seviyorum da kadini umarim hep böyle oluruz. Burada bile neler okuyoruz

Var da daha kucuk lise 3de. Suan tek derdi buyuk oğlu yani bizim biran once nisanimizin olmasi :) valla canim ben cok guvenemiyorum insanlara herkese, umarim ilk tanidigim gibi kalir degismez. Temkinli duruyorum o yuzden.seviyorum da kadini umarim hep böyle oluruz. Burada bile neler okuyoruz

öyle de güvenmek lazım bi bakıma..ilerde aile olacağız..bende en çok yüz göz olmaktan korkarım..sevgide olsun ama saygıda mesafede..yeri geliyor kendi annemizle bile zıtlaşabiliyoruz:31:

o zaman senin uykun gelmiş doğru yatagaaa :10:

benim en sevdigim film " içimdeki deniz " dir :34: psikolojik bi film ama muthiş birşey valla, eski biraz ama tavsiye ederim :34:

:69: :69:

biz rahmetliyle en son nuh un filmine gitmiştik :27: pek romantiktik de :37:

en kısa zamanda izleyeceğim kuzum:21:

benimki de öyle neler almış aklım şaştı..demekki de senin kayınvalide de hevesli baya:4:

buldum canım "aşk limanı" filmin adı tavsiye edrim ayy sonu çok güzeldii:16:
ayy ben onu hayatta izleyemem fragmanına bakayım dedim yarıda kestim sonuçta olabilecek şeyler gerçek hayatta..:18:

ayy canım uyumadım kusura bakmayın ya ablam eniştem abimler bizde..bide halayım da ben 7 aylık bebişimiz var onunla özlem gideriyordum:21:

Ne güzel ben ne hala ne de teyze olamayacağım :43:

Back
X