Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

olsunnnnnnnn ben kendim giderim sen kovma :52:

pekii :53::53:

en kısa zamanda izleyeceğim kuzum:21:

anlaştık :42:

Ne güzel ben ne hala ne de teyze olamayacağım :43:

tek çocuk musun sen deee :5:

benim çocuklarım size teyze der o zaman üzülmeyin :27: tabi olurlarsa :37:

oldu o zaman görüşürüz bay bay :63:

bak bide trip atmışş :22:

yok yaaa ben memnunum hayatımdannn :32:

tek üzüldüğüm şey işte hala/teyze olamayacak olmam...

ama artık biz de yenge olarak idare etcezz :1:

Ah canım katılıyorum bende çok üzülüyorum ona :43: Allahtan sevgilimin bir kız kardeşi var yoksa onu da olamazdım :27:

evet zordur :50: ama annen genç mi şimdi bi kardeşin oluversin:52:

Babam yok ki:27:

yok canım hiç bir gelişme :8: ilişkisi var yazısını bile kaldırdım herifin inadı kalkmadı be :53:

eğer gördüyse ve bi tepki vermediyse helal olsun yani :53: ama belki görmemiştir canım hafta sonu yoğun olurlar demiştin :26: yine de hala yanlış yolda bunun bi bahanesi olamaz diye düşünüyorum :47: neyse çok konuşup aklını karıştırmayım en iyisi :17:

Yok hayır canım rahat olabilirsin annemle babam ayrı ben annemle kalıyorum :52::52:

ohh iyi bari:27: korktum bi an rahmetli mi oldu diye Allah gecinden versin de..

Aynen ne mutlu bende arkadaşlarımın çocuklarına teyze dedirtiyorum haha:27:

benim çocuklarım da hala desin bari size:52:

eğer gördüyse ve bi tepki vermediyse helal olsun yani :53: ama belki görmemiştir canım hafta sonu yoğun olurlar demiştin :26: yine de hala yanlış yolda bunun bi bahanesi olamaz diye düşünüyorum :47: neyse çok konuşup aklını karıştırmayım en iyisi :17:

görmesi için benim profilimi sürekli takip ediyor olması lazım ki bunu da hiç sanmıyorum :51:

ayrıca rahat olabilirsin canım benm kafam kolay kolay karışmaz :1: bu konuda karışmaz daha dogrusu çok netim kendimce :37:

benim çocuklarım da hala desin bari size:52:

neden hala desinler yaa :52::52::52:

Back
X